O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Etažér na dort, cupcakes, dřevěné podnosy na cukroví
Ahoj nevěsty, nenabízíte některá použité, nebo na vypůjčení podnosy, tácky a etažéry na cukroví?…
larrydevillia
Před 10 lety
5
Ženich v modré, nevěsta v červené?
Původně jsem zvažovala svatbu v pojetí zimní pohádky (máme termín na konci února). Ale z pár stran …
cvibi
Před 10 lety
27
Svatba ve dvou, je nám 20 a 22, šaty na postavu se 150 cm
Ahoj holky, tak jsem se tak nějak dokopala a konečně se sem registrovala. Nebudu Vám sem vypisovat …
kacenka94
Před 10 lety
7
Tchýně a svatba
ahojik.. taky Vám tchýně kecá do svatby? co a jak udělat? např. já nechci svatební vývazky s myrto…
alouette
Před 10 lety
19
Obřad ve Strakonicích na hradě
Ahojky nevěsty máte někdo v nejbližší době obřad ve Strakonicích na hradě? My jsme byli včera na ma…
monysekpr
Před 10 lety
1
Fotograf 5.9.2015 Dačice
Hledáme šikovného fotografa na svatbu. Chceme jen obřad, společné foto, svatební hostinu až po prvn…
huwik
Před 10 lety
3
Jaké všechny doklady je třeba vyměnit po svatbě?
Ahoj, poradí mi někdo jaké všechny doklady je třeba po svatbě vyměnit a kde všude změnu nahlásit? N…
1nelinka
Před 10 lety
31
Bezlepkové svatební koláčky
Ahoj holky prosím o radu. Nevíte, kde v Praze (nebo okolí) seženu bezlepkové svatební koláčky? Jede…
verunkaaa
Před 10 lety
5
sponzor fóra
Hudba na obrad- cello a klavír
Dobrý deň. Vedeli by ste mi prosím poradiť duo, ktoré hrá na cello a klavír, popr. trio v blízkosti…
etela42
Před 10 lety
3
Špatná nálada - 3M před svatbou
Ahoj holky, zajímalo by mě, jestli prožíváte případně jste prožívaly něco podobného. Mám asi více…
sramkpa
Před 10 lety
5
Místo svatby Pardubický kraj
Ahoj holky, pomaloučku polehoučku plánujeme ten náš den "D" a přemýšlíme nad místem obřadu... Tak…
feiby
Před 10 lety
1
SUNKISS JELLY LOREAL
Holky, znáte některá zesvětlovací gel sunkiss? Fungovalo vám to?
lalkaamichal
Před 10 lety
1
Svatebni hostina v Ústí nad Labem 2014
Nevite nekdo o nejake hospudce pro cca 50 lidi i s venkovnim posezenim, kde by jsme si mohli dovezt…
vladka1985
Před 10 lety
2
Kde mit svatebni raut v okoli Jičína?
Pristi leto chceme mit svatbu ve Valdstejnske lodzii, ale stale tapeme nad mistem rautu s párty....…
michaelavlasata
Před 10 lety
1
Snubní prstýnky z ocely
Ahoj, chtěla jsem se zeptat na Vaše zkušenosti s prstýnkama z ocely ? Nejprve jsme chtěli s přítele…
cubick
Před 10 lety
14
Statek Ondrikovice
Dobry Den, Prosim Vas mohl by mi nekdo napsat kdo mel svatbu na Statku Ondrikovice? Moc pred…
misulex
Před 10 lety
1
Make up 27.6. Liberec
Ahoj, hledám vizážistku z okolí Liberce na 27.6. (obřad máme až v 15.00, takže bych se třeba dala z…
brosovka.l
Před 10 lety
6
Svatební kytice z růžových jiřin?
Ahojky všem, jsem pořád nerozhodná z čeho si necha uvázat svatební kytici, chci ji mít tmavě růžov…
annamarieveronika
Před 10 lety
7
DJ- Domažlice 17.7.2015
Dobrý den, nevíte o nějakém Dj na svatbu 17.7.2015? Svatba bude u Domažlic. Náš domluvený odpadl...…
svatebnidj
Před 10 lety
4
Prosím, poraďte které boty vybrat
Ahoj holky, prosím, poraďte mi, které botky vybrat k těmto šatům? Vůbec se nemůžu rozhodnout. Ale o…
lilie01
Před 10 lety
16
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s nákupem šatů na miadress.com?
Mají tam opravdu nádherné šatičky, ty, které by se mi líbily přikládám. Trochu se bojím, že ve sku…
terezamartinkova
Před 10 lety
4
Hudba na svatbu 8.8.2015?
Dobrý den, hledáme nějakou živou hudbu nebo DJ na svatbu 8.8.2015 v Břeclavi. Předem děkuji za tipy…
svatebnidj
Před 10 lety
2
Kde v Brně nakoupím svatební dekoraci?
Ahoj Brňandy, máte tip kde v Brně koupit různé svatební dekorace(vázičky, organzu, svíčky apod)? Ne…
vitulovas
Před 10 lety
13
Svatební hostina Mikulov a okolí
Ahoj, hledáme nějaké vhodné místo pro svatební hostinu a následnou párty. Chtěli bychom spíše proná…
cramir
Před 10 lety
15
Svatba v okolí Plzně ?
Ahoj holky:) plánujeme se snoubencem svatbu za rok a pár měsíců. Už se poohlížíme po místě svatby …
anyroxy
Před 10 lety
1
Květinářství - svatební kytice okolí Lipna
Zdravím všechny. Mám problém sehnat kvalitní květinářství na uvázání kytice v okolí Lipna, kde bude…
ampeda
Před 10 lety
1
Svatební líčení + účes v okolí Kladna, prosím poraďte
Prosím o doporučení, popř. kontakt na vizážistky, kosmetičky v okolí Kladna.. V ideálním případě ve…
paja10honzik
Před 10 lety
16
Hledám v Kladně kosmetičku na svatbu a přípravu na ni
Zdravím :-) můj den D mě čeká v srpnu a ráda bych abych byla fakt krásná, bez pupínků a dalších …
paja10honzik
Před 10 lety
27
Zámek Kocharowsky v Loděnici u Opavy
Nevěsty prosím, měly jste nebo plánujete svatbu na zámku Kocharowsky v Loděnici u Opavy? Jaké jsou …
fialka16
Před 10 lety
11
Rautova svatba bez zasedaciho poradku ?
Holky, mame svatbu bez obeda, rovnou raut , protoze mame obrad az od 14:00... Celkove je svatba ve …
kristynar
Před 10 lety
6
1
2
…
1141
1142
1143
1144
1145
…