Fotograf 5.9.2015 Dačice

Hledáme šikovného fotografa na svatbu. Chceme jen obřad, společné foto, svatební hostinu až po první tanec. Cenu tak do 4000Kč. Máte někdo s někým zkušenosti? Všichni co znám mají již plno :-( Jsme vděční za jakýkoli kontakt ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dovolím si říct, že váš budget je daný rozsah focení a pro sobotní termín opravdu nízký. Jedná se půl den focení a ceny ,,šikovných,, fotografů jsou min dvojnásobné- zkuste tedy promyslet co od fotografa očekáváte a možná získáte více nabídek. Přeji pěkný den. M.Z.
Odpovědět
Profilova fotka
Musím souhlasit se zankova_photo. Za cenu 4000 vám to vezme maximálně někdo, kdo to dělá na černo a je nezkušený a často výsledky nejsou moc dobré. Naše sousedka si takhle objednala fotografku ze sousední vesnice, která jí nafotila obřad za 2000, no a fotografka nestihla polibek, tak se novomanželé políbili ještě jednou a to také nestihla :-D. chápu Váš pohled, že fotografové jsou drazí, ale faktem je, že při nižších cenách to prostě ani nepokryje náklady, které fotograf má. Skoro každý si představuje, že to, co si vyděláme nám jde rovnou "do kapsy", ale tak to není. Jsou tam náklady nejen na techiku či reklamu, ale stejně jako zaměstnanci platíme sociální, zdravotní a daň. Což činí minimálně 5 tis. měsíčně. To je důvod, proč fotografové, kteří nefotí "načerno" nemohou fotit levně.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?