Snubní prstýnky z ocely

Profilova fotka
Ahoj, chtěla jsem se zeptat na Vaše zkušenosti s prstýnkama z ocely ? Nejprve jsme chtěli s přítelem bílé zlato, ale po uvážení , kdy já ho kvůli práci nebudu moci nosit a pro přítele je to jaksi zbytečnost , tak bychom šli asi do ocelových... Zajímalo by mne hlavně jak vypadají prstýnky po delší době ? Děkuju.
Odpovědět
Profilova fotka
My chceme taky z oceli jak přítel tak ja to v praci nemůžeme mít a tak mi prijde ta cena za bili zlato zbytecna. Máme je vybrány v ok-snubniprsteny
Odpovědět
Profilova fotka
Taky budeme mít chirurgickou ocel :) a hlavně to nejde vůbec poznat.
Odpovědět
@xori Ahoj, my máme asi půl roku po svatbě, oba dva nosíme prstýnek pořád a vypadají perfektně, nosím ho na stejném prstu jako zásnubák, který je z bílého zlata a vůbec nejde poznat, že jsou každý z jiného materiálu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nosím podobnej prstýnek jako na obrázku už asi 8 let, né teda jako snubní, ale dárek z lásky to byl. Za tu dobu několik šrámů utržil, ale jinak vypadá celkem slušně. Akorát ty drážky jsou nepraktický, hrozně se do nich chytá kdejakej sajrajt.
Odpovědět
Profilova fotka
Podívejte se na naši nabídku :-) Tyto snubní prstýnky jsou vyrobeny z kvalitní chirurgické oceli (316L) a kameny jsou do nich ručně vsazovány, tudíž se nemusíte obávat jejich uvolnění. Ceny se pohybují okolo 1290,- za pár ;-)
Odpovědět
jediny problém na ocelovych je ten, ze se po case nedaji zvetsit. a ze to99% zen po case potřebuje :(
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, mrkni třeba na dost zajímavé ručně kované snubní prsteny z damascénské oceli co dělá pan Kubíček, má doživotní záruku i servis a dokáže ocelové prsteny i zvětšit .-) v nabídce má i ručně kované prsteny z chirurgické oceli .-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máte prstýnky z chir. oceli.Já ani nic jiného nenosím.Všechny šperky, včetně hodinek mám z oceli a nemůžu si stěžovat.Perfektně drží tvar..
Odpovědět
oce se taky časem poškrábe, ale zase je tvarově stálá. mně se osobně některý ocelový prstýnky hodně líběj. skoro se nedaj rozeznat od zlata, zvlášť, pokud je nebudeš mít na dalších prstech, to si toho asi nikdo nevšimne. dneska už se dělaj i velmi tenký jemný ocelový prsteny. ale takle tyhle novější jemný prsteny sem na nikom onošený ještě neviděla, takže nevim, co to udělá:)
Odpovědět
Profilova fotka
Také máme koupenou chirurgickou ocel. Jediné, co doporučuju, jít si zkusit prsteny osobně do nějakého obchodu. My měli taky vybrané na netu. Šli jsme zkusit a nakonec jsme vybrali úplně jiné, protože ten tip z netu mi na ruce vůbec neseděl.
Odpovědět
@xori Můžu se prosím zeptat, odkud konkrétně jsou tyto prstýnky? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucabal odtud http://www.ok-sperky.cz/ok-sperky/esh... , jen jsou hodně široké a já mám bohužel velmi malou ruku, ta to nevypadá moc dobře....
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
my Vám můžeme zhotovit snubní prsteny přímo na míru a to jak z chirurgické oceli, tak i s velmi zajímavé damascénské oceli :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?