O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Svatební cukroví v Pardubicích?
Můžete mi někdo doporučit kde nechat upéct svatební cukroví v Pardubicích a okolí? Nejlépe takové t…
chladkovahana
Před 9 lety
1
Svatba- Rokycansko
Prosím o tip, kde udělat svatbu na Rokycansku- letos v létě, pro asi 80-100 lidí. Děkuju za nápady …
sportka
Před 9 lety
9
Svatba Tišnov, Bystřice n. P. nebo někde poblíž
Ahoj, nenapadá Vás dobré místo, kde udělat v ideálním případě celou svatbu nebo místa pro obřad, ho…
denisa_8
Před 9 lety
5
Kadeřnice + kosmetička
Dobrý den, neznáte, prosím, šikovnou kadeřnici a kosmetičku v okolí Lednice? Děkuji
romana426
Před 9 lety
1
Svatba jen se svědky, měli jste někdo?
Ahoj holky, chteli by jsme s přítelem svatbu jen ve 4 se svědky. Měli jste někdo taky? Zajímalo by …
herminavons
Před 9 lety
9
Kde vytisknout svatební oznámení - Jižní Čechy
Ahoj, prosí o radu. Kamarádi by mi měli vytvořit návrh svatebního oznámení. Teď už jen potřebuji kd…
mosquito
Před 9 lety
7
Svatební Afterparty v restauraci na zahrádce - Praha východ
Ahoj, máte někdo tip na svatební afterparty na zahrádce cca pro 60 osob, Brandýs na Labem a okolí? …
propac
Před 9 lety
1
Poměr tuků, sacharidů a bílkovin
Ahoj holky, Chtěla bych zhubnout do svatby(mám čas až do 9.9.2016), ale nechci držet nějaké šíle…
ikarl
Před 9 lety
10
sponzor fóra
Fotograf Plzeň 18. 6. 2016
Ahoj, hledám fotografa za rozumnou cenu na naši svatbu, která se bude konat v Plzni 18. 6. 2016. Pr…
hvezdicka21
Před 9 lety
17
Prostory na svatební hostinu
nevíte někdo o nějakých prostorách na svatební posezení odpoledne a večer v okolí PCE, kde by jsme …
zankova_photo
Před 9 lety
3
Inspirace svatebního dortu
Mám představu potahovaného dortu, 2 patra a spíše hranatý. Líbí se mi dorty s mašlí. Na interne…
avy
Před 9 lety
2
Naked dort - karlštejn
Poptávám cukrářku, která by bylo ochotná upéct svatební dort - naháč (krém mascarpone a maliny) na…
mybakery
Před 9 lety
6
Kapela na svatbu Rock and Roll apod.
Ahoj 😊Hledame kapelu ktera hraje Rock and Roll apod.Na nasi svatbu ktera se kona 20.8 2016 V Ceskyc…
romanasivakova
Před 9 lety
2
Vizážistka, kadeřnice 11.3 Alpy - Kaprun
Nebude někdo z Vás v tento termín v Alpách - Kaprun? ;-)
8karolina4
Před 9 lety
1
Vytetované snubáky
Ahoj holky, máte některá vytetovaný snubák? Zajímalo by mě kolik to tak orientačně stojí a jak ty V…
nase_ema
Před 9 lety
4
Jaký je váš názor na tyto společenské šaty?
Jaký je váš názor na tyto solečenské šaty?
lucinda2913
Před 9 lety
9
Sudický dvůr, Ohrada Vísky, Lasákův mlýn - recenze?
Ahoj holky, na konci dubna se bereme a teď o víkendu nám vybouchlo místo obřadu i hostiny v jedn…
anarvin
Před 9 lety
1
SAMOLEPKA transparentní folie kulatá 3,5-4cm - poptávka
Ahoj nevěsty !! Potřebuji nechat udělat kulaté transparentní samolepky 3,5-4 cm průměr a taky po…
serehe
Před 9 lety
1
Cakepops Plzeň
Ahoj, chtěla bych se zeptat zda neznáte v Plzni a blízkém okolí někoho, kdo by mi upekl cakepops za…
mayinka
Před 9 lety
2
Začínající kameraman JM
Sháníme začínajícího kameramana-amatéra na natočení svatby cca 50 km od Brna. Myslíte,že je reálné …
ikarl
Před 9 lety
3
Svatební koláčky - Plzeň a okolí?
Ahoj, sháním někoho kdo by pekl malé svatební koláčky nejlépe třeba nějaká soukromá domácí pekařka,…
esis
Před 9 lety
6
Svatební hostina okolí Kyjovska, Bzenecka - 90 lidí
Ahoj prosím o radu prostor pro svatební hostinu pro cca 90 lidí a zkušenosti a cenové kalkulace. V …
sonagoldova
Před 9 lety
3
Make up + účes Olomouc, Prostějov a okolí
Dá mi někdo prosím tip na paní, která by mě nalíčila i načesala na svatbu ? Díkec
malinaphoto
Před 9 lety
2
Kam pro oblek na muže 198/135?
prosím radu-přítel má 198cm,135 kg,bříško a hoodně široký hrodník a ramena.... Potřebujeme sehnat o…
andreadavidniki
Před 9 lety
4
Místo na hostinu a následnou zábavu v okolí Kutné Hory
Ahoj, moc ráda bych vás poprosila o nějaké rady a tipy, kde by se dala uspořádat svatební hostina (…
lzubajova
Před 9 lety
9
Dekorace z juty levně
Ahoj holky, sháním e-shop či šikovnou paní, která by mi LEVNĚ ušila dekorace z juty a krajky. (1 me…
svatebni-doplnky
Před 9 lety
3
Alergie, jaké tedy prsteny?
Ahoj holky, sháníme s přítelem snubní prsteny, ale z přístupu jednotlivých zlatnictví jsem rozporup…
neyki
Před 9 lety
10
Svatební koláčky Pardubice a okolí
ahoj, chtěla bych se zeptat jestli někdo nemá nějaké doporučení na svatební koláčky v PCE a okolí :…
renisekk
Před 9 lety
4
Dobrý den, dámy:), prosím, nevíte o příjemném místě v přírodě pro venkovní svatbu na střední Moravě?
Hledám nějaký statek, mlýn, loučku atd. pro svatbu "vše na jednom místě", zhruba 35 svatebčanů. Můž…
fotografkavhm
Před 9 lety
2
Svatební cukroví v Pardubicích?
Můžete mi někdo doporučit kde nechat upéct svatební cukroví v Pardubicích a okolí? Nejlépe takové t…
chladkovahana
Před 9 lety
1
1
2
…
1005
1006
1007
1008
1009
…