Místo na hostinu a následnou zábavu v okolí Kutné Hory

Ahoj, moc ráda bych vás poprosila o nějaké rady a tipy, kde by se dala uspořádat svatební hostina (a následně celé odpoledne a večer) pro cca 65 lidí. Svatbu plánujeme na červen 2016. Přáli bychom si ideálně nějakou opravenou stodolu/statek. Něco příjemného a útulného, na okraji města/vesnice nebo úplně na samotě. Aby se dalo být venku i uvnitř. Také bychom nechtěli jezdit moc daleko, hranice je asi 30-40 km od Kutné Hory, kde budeme mít obřad. Bohužel pokud nebude na výběr, tak budeme rádi i za jakoukoliv hezkou restauraci, penzion, hotel, hostinec,... někde ve městě. Hlavně nám jde o příjemné prostředí :-) Budu vděčná za všechny vaše tipy. Předem moc děkuji!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my budem mít svatbu ve Vigvamu v Němčicích u Kolína. To nemáte tak daleko ( narozdíl od nás 189km :D ) ale krásné prostředí tam opravdu je. Je tam i velký výběr míst kde udělat obřad i hostinu. Možná to tak i znáte. My sme se teda jednoznačně pro hostinu rozhodli pro Vigvam to nikdo nema :D a obřad chceme venku což tam také plno místa je ..
Odpovědět
Profilova fotka
Slyšela jsem, že se dělají svatby v Davídkově mlýně (matrika Zásmuky). Nikdy jsem tam na svatbě nebyla, nemám zkušenost, ale jak jsi psala o té stodole úplně na samotě, tak mne tohle místo hned napadlo. Já tam byla asi před 5 lety na nějaké podzimní slavnosti, kdy tam bylo představení kouzelníka. Tehdy tam měli pískoviště pro malé děti, což bych ocenila v případě malých dětí na svatbě.
Odpovědět
Ahoj, taky něco hledám a našla jsem Statek Starý Kolín zkus se tam optat a můžeš mít obřad i tam. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na Davídkově jsem dělala svatbu teď v září, bylo to tam moc fajn, ale co jsem se doslechla, tak ne úplně levný... Myslím, že 50.000 za pronájem plus jídlo, pití... Ale novomanželé tam měli i svoje jídlo a svoje pití, nikomu to nevadilo, jen nevím, jestli neplatili korkovné...
Odpovědět
Děkuji za nápady! :) Na ten Mlýn Davídkov jsem před časem narazila, na první pohled jsem se zamilovala! Je to dokonalé místo, přesně podle našich představ, ale ta cena je pro nás už bohužel nepřijatelná... Statek Starý Kolín jsem do teď neznala, takže moc děkuji. Vigvam v Němčicích je pro nás asi už moc :D Já mám teď za horké kandidáty asi Statek Tupadly, restaurace Na Křížovce, penzion Žlebská Lhotka a Bylany u Kutné Hory.. Náhodou nemá někdo nějaké reference na tato místa? Mockrát vám děkuju! :)
Odpovědět
Profilova fotka
@martivanka Bohužel ani jedno místo neznám.
Odpovědět
Dobrý den, za mně Chateau Hostačov, měli jsme tam tak úžasnou svatbu, že jsem tam už zůstala ;)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj holky máte někdo zkušenosti s Mědinkem v KH ? Mají tam konferenční sál pro 100 lidí. Ale zatím jsme nenašla žádné reference.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?