Svatba v pátek 13., věříte na pověry?

co si myslíte o svatbě v pátek 13?
Odpovědět
Některé názory si můžeš přečíst zde: http://www.beremese.cz/diskuse/spolec...
Odpovědět
Profilova fotka
My si pátek 13. vybrali záměrně a už se moc těšíme :)
Odpovědět
Profilova fotka
@petulkavikulka Nápodobně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
v patek 13. jsem poznala manzela...po 6 letech zatim dobry :-) takze neverim
Odpovědět
Profilova fotka
V pátek 13. února jsem měla první rande se svým manželem. Je to krásné datum a nám přineslo štěstí :-)
Odpovědět
Můj přítel se narodil v pátek 13. června a já bych si svatbu v pátek 13. moc přála, protože si aspoň pěkně zapamatuje výročí :-D Jinak mi známá, co se zajímá o numerologii říkala, že 13 je dobré číslo, nejhorší, že je prý 7 a čísla, která v součtu dávají právě tu sedmičku =-) A to jsem si do té doby myslela, že sedmička je číslo šťastné. Takže, bych to si vůbec neřešila 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Není čeho se bát, třináctky miluju! Moje maminka se narodila 13.6., dědečkové jsou 13.2. a 13.10., můj koník je narozen 13.5. a já sama jsem přišla na svět v pátek, 13. :-D Proto když jsme přemýšleli nad datem naší svatby v roce 2013, 13.7. byla jasná volba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my se poznali v pátek 13.9. a letos to bude 10let a vychází to na pátek, takže by se nám datum svatby krásně pamatovalo;-)..ale jelikož pátek je všední den, museli by si všichni brát dovolenou (pokud by chtěli přijít). Na matrice s pátkem můžou mít problém... Někde jsem četla, že prý na pátek 13. byl ukřižovaný Ježíš a že proto v ten den svatby nejsou vhodné..takže spíš více důvodů proč ne jak jo:-(
Odpovědět
13 je krásné číslo, též jsem chtěla svatbu 13, ale bohužel už tento den byl v místě svatby obsazený. Nakonec jsme to vyřešili, že se budeme brát na Petra a Pavla (jména našich svědků) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme si taky vybrali pagek 13. A bude to presne 4.vyroci naseho 1.rande
Odpovědět
chtěli jsme 13, prvně jsme se shodli na 13.7, ale nakonec jsme se shodli, že když jsme se dali dohromady pátek 13., že bychom se měli pátek 13. i vzít, takže září to jistí:)
Odpovědět
Profilova fotka
Drahé nevěsty, klasicky nabízím na "nesobotní" svatby bonus -10% z klasických cen. Ale pokud byste měly zájem, tak na svatbu pátek 13. vám velmi rád nabídnu bonus -13%. :) Mé portfolio naleznete případně hned pod tímto textem. S pozdravem, Honza.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Na pátek 13. se vloni v červenci ženil můj bratr, nevěsta házela kytku, kterou jsem chytla a ano - do roka se vdávám! :) (teda skoro do roka, o 14 dní mi to uteklo, ale to jen proto, že rodiče mají už dovolenou zaplacenou tak jsme to posunuli až po dovolených :D ). Všechno jim vyšlo paráda, i jim trošku "štěstěnou zapršelo" přímo při obadu, ale bylo to originální, pak svítilo nádherně slunce zbytek dne :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?