Termín svatby v pátek 13. :-)

hodne lidi me odrazuje,prevazne starsi jako prarodice.Co vy si myslite o svatbe v patek 13.6.2014 ve 13hod?
Odpovědět
Profilova fotka
13.pátek..??? myslim ze je to jaky kazdy jiny den.... Svatba v patek 13. může vydržet nadosmti, ale v jiný běžný datum může být do půl roka rozvedená =-)
Odpovědět
Nevím, proč se té třináctky někteří tak děsí.Já se například třináctého narodila, tak to mám do smrti čekat samou smůlu? :-D A co se svatby týče, nevidím problém, vždycky to bude takové, jaké si to uděláte a žádná čísla vám manželství nezachrání, ani nerozvrátí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Neřešila bych to, pokud to tak chcete, tak si to udělejte v pátek 13. ve 13 hodin. Já se teda v pátek 13. vdávat nebudu, ale svatba bude v sobotu 13. 9. 2014, a bude to do roka a do dne, co mě přítel požádal o ruku, a to bylo v pátek 13. 9. 2013. Je pravda, že i rodiče říkali, proč zrovna třináctka, apod. ale proste jsme to tak chtěli a teď už to nikomu ani nepřijde divné, všichni si na to tak nejak zvykli. a přesně jak píše @xppx - někdo má "kouzelné" datum, a stejne to nevydrží - znám typický příklad: známí se brali 2. 8. 2008 - jakoze magické datum, a už spolu nežijí víc jak rok, a spěje to k rozvodu.... takže o datu to opravdu není!
Odpovědět
@svatba28 tak nejak po precteni,jsem si malinko oddychla,ze jsou i lidi co na to nedaji
Odpovědět
Máme svatbu tento pátek 13.12.2013 ve 13:00 a plánoval se tento termín již řadu let :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nikol0606 super, proč ne, kašli na předsudky... já říkám, že pátek 13 je pro mě šťastný den a všechny kolem štvu... ale dobrá nálada naštve tolik lidí, že stojí za to si ji udržet! Takž klidně do toho jděte.... pro nás mělo symboliku datum 10.8.... 10 let od našeho prvního chození....
Odpovědět
ahoj, já jsem se narodila na pátek 13., a myslím, že můj život je bezva. manžel se narodil také 13. a vzali jsme se v pátek 13.9.2013. mám ráda to datum:)
Odpovědět
Pro mne je pátek 13 také šťastný den, proto jsem si ho zvolila za den svatební :), 13.9.2013 v 13 hodin :)
Odpovědět
Pátek 13 je náš šťastný den. Dali jsme se ten den dohromady a nakonec jsme se 13.9.2013 ve 13 hodin i vzali:)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslim si že na ostatních nezáleží :) Moje mamka mi řikala, že se máme brát v létě nebo na jaře až bude hezky, ale já jsem se rozhodla brát se v listopanu a bylo nádherně :) Lehce zima ale slunečno a mamka si to jenom pochvalovala :) Navíc jsme se taky brali v den kdy jsme se poznali 16.11.2013 :) Já bych šla do toho :) A copak záleží na datu? myslim, že záleží na tom jestli se vám dvou do toho v pátek 13. chce jít :)
Odpovědět
Profilova fotka
@nikol0606 Dobrý den, v dnešní době se na to už nehraje, jestli pátek 13 a nebo sobota 14. V loni bylo také hodně pátků 13 na svatby a pravidelně jsem je chodil natáčet na Pardubický radnici a nikdo nic s datem neřešil. Svatba bude vaše, vy se ten den musíte cítit nej nej a hlavně si ho užít. Naplánujte si svatební den tak, aby jste na něho měli krásnou vzpomínku a nenechávejte si do toho nějakým způsobem zasahovat od prarodičů. Ať uděláte co uděláte, vždy to pro prarodiče bude špatně, prostě to je stará škola..... pokud budete hledat kameru na svatbu, tak se mi ozvěte. Koukněte na náš web. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my jsme se rozhodli pro svatbu v červnu, a vzhledem k tomu že na místě našeho obřadu oddávají jen pátky, tak nám přišel pátek 13. jako dobrý nápad :-) Rodiče nebo prarodiče termín ještě neví, ale kamarádi jsou nadšení :-D čas ještě nevíme, ale vzhledem k tomu, že pojede hodně lidí z daleka, je možné, že to nakonec taky vyjde na 13:00. Ale vážně si nemyslím, že by datum svatby nějak ovlivnil zbytek života. Přítel v tom teda vidí velké plus a to, že to datum nezapomene a nebude pak mít průšvih :-D
Odpovědět
Článek se načítá
@nikol0606 no proč ne, svatebčani si sice budou muset vzít volno, ale pak budou mít aspoň dva dny na vzpamatování :-) a tu třináctku bych neřešila vůbec ;-)
Odpovědět
Ahoj, pátkem 13. bych se netrápila. Moje spolužačka z vejšky se původně chtěla vdávat v pátek 13. a navíc v květnu, takže si dovedeš představit, jak na to reagovali rodiče atd. Každopádně kamarádovi se narodila dcera v pátek 13. v 1:13,takže prohlásil, že je to to nejšťastnější číslo! Ať vám to vyjde!
Odpovědět
Je to přesně náš termín svatby a ještě 13.00. Nejlepší bylo, když jsem se majitele restaurace ptala, zda by nebyl jiný termín. Nabídl mi květen, odvětila jsem, že ne, že jsem pověrčivá. :D
Odpovědět
Pátek 13. je super :-) To ani chlap nezapomene.. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Rodiče se brali v pátek 13. a jsou spolu spokojení stále.. na rozdíl od některých jejich vrstevníků.. Prý prostě jindy neměli volný termín, tak to neřešili :) ;-)
Odpovědět
krásný datum. taky jsme měli svatbu v pátek 13.6. (po 13letech známosti) jen o pár let dříve, a kdybychom to neměli na hostinu daleko, brala bych také 13.hodinu. Na 13 jako špatné číslo nijak moc nedám. Je pravda, že od svatby mě 13 provází docela často už při různých příležitostech, je to zvláštní. Ne, neměla bych z toho strach. Naše rodina i známí to vzali v pohodě, spíš než 13 z pověrčivosti některým vadilo, že si na pátek musí vzít volno. Jo, holt pátek 13. nikdy v sobotu enbude. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?