Výzdoba vyrábím sama versus nechám na restauraci

Ahoj všem, mám asi dost hloupou otázku - nicméně fakt nevím - když tady sleduji všechny ty přípravy na svatební výzdobu... je možné si nechat výzdobu udělat i restaurací, kterou si vyberu? Nebo se automaticky počítá s tím, že si vše zařizuji sama? Moc díky.
Odpovědět
Ahoj. My třeba máme malou svatbu-kolem 30 lidí a výzdobu nám nabídla restaurace. Řekla jsem si do jaké barvy to chci a o nic se nemusím starat.
Odpovědět
To je na domluvě, nám třeba výzdobu, včetně květinové, dělala cateringovka ;-) Nechtěli jsme nakupovat spoustu zbytečných věcí na výzdobu jen kvůli jednomu dni, navíc jsme chtěli květinovou výzdobu z lučního kvítí, měla jsem i kytici jen z lučního a naprostá spokojenost.
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký večer, jak už bylo napsáno, záleží na dohodě. Já jako floristka také jezdím, pokud si to nevěsta přeje, a nazdobím místo obřadu a hostiny podle domluvy. Stejnou službu vám určitě nabídne i restaurace nebo koordinátorka - ti mají pak na tyto služby nějaké květinářství nasmlouvané. Takže asi ideální si porovnat nabídky a uvidíte. Zdravím z Rozkvetlé dílny
Odpovědět
Ahoj, vzdy zalezi na konkretnim miste, kde svatbu delate. Drive byla vyzdoba automatickou soucasti pripravy svatebni tabule, budouci cisnici z toho skladali i zkousky a uctovali se vetsinou jen kvetiny a nejake ty lepsi ubrousky. Dnes se ale stal ze svatby tak trochu byznys a spolu s tim vznikli i nove obory jako koordinatorka, floristka, aranzerka, dekoraterka atd. vetsina restauraci Vam da na vyber mezi vlastni vyzdobou (srazi vam stoly, daji ubrusy, zalozi pribory a zbytek je na vas) nebo vam nabidne sluzby prave aranzerky nebo floristky se kterou probere svou predstavu a ona vam vse pripravi, ale je potreba pocitat s tim ze si budou uctovat jednak cas a praci daneho cloveka a jednak zapujceni inventare. Obecne plati ze cim vice se dane misto specializuje na svatby, tim spise si za vyzdobu priplatite a budou vyzadovat praci jejich odbornika. Nekde mate sluzby aranzerky jiz v cene pronajmu. Pokud budete mit svatbu na nejakem obycejnejsim miste, ktere se na svatby az tak nespecializuje je pravdepodobnejsi ze s tim nebudou delat az takove cavyky a vyzdobu vam tam udela obsluha. Duvod proc nektere nevesty voli vlastni vyzdobu je, ze to vyjde levneji, mohou ji pak prodat, pripadne se da i spousta veci dale vyuzit doma, udelaji si to presne podle svych predstav. Nevyhoda je ze to zabere spoustu casu, nakoupite i zbytecnosti ktere pak nevyuzijete a ne kazdy je na to sikovny a pak z toho muze vziknout jeden velky kyc, takze je na zvazeni kazdeho zda se do toho pusti ci ne.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?