Výzdoba svatební tabule + restaurace. Řešíte to?

Ahoj nevěsty, jak řešíte výzdobu svatebního stolu a vůbec restaurace? Necháváte to na obsluze nebo do toho jdete sami? My máme objednané zatím jen květinové mísy na stoly v barvě mojí kytice (žlutooranžová) a přemýšlím o nějakých ubrouscích (rozhoduju se mezi oranžovou a zelenou-poraďte!), ev. se mi líbily i malinké svíčky ve skleničkách, ale nevím, jestli se to hodí?
Odpovědět
my jsme si taky nadiktovali čajový svíčky ve skleničkách, myslím si, že to je hezké. Větší část výzdoby necháváme na nich, nadiktovali jsme si barvu kytek, dodáme jmenovky a meníčka.
Odpovědět
Profilova fotka
Jelikož přítel má restauraci, kde bude i oběd, tak si výzdobu připravuji kompletně sama - chci to do bílo - červena (myslím, že hodně podobné to má některá z nevěst i ve svém albu). Děsně mě to baví, zrovna včera jsem si koupila červený "dekorační písek" do skleniček na svíčky. A dort si nechám udělat taky bílý a jahůdky okolo. Jen mít víc času a nápadů (na to bych potřebovala ssisley, její fantazie je nepřekonatelná :-) )
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si vymyslela,že si stoly vyzdobím a připravím sama.Budeme mít bílé ubrusy a pak veškeré doplňky do oranžova (jmenovky,meníčka,dárečky pro hosty,dlouhé svíčky,ubrousky..) Problém je,že tady u nás nikde nemají sytě oranžové ubrousky ;-( ,tak budu muset zajet do Německa.Fantazie bych měla dost,jen toho času mám fakt taky málo.
Odpovědět
Jelikož jsem z Prahy a svatba bude na moravě musím nechat výzdobu stolů na obsluze, ale fakt vám holky závidím, že si to můžete udělat samy! ty svíčky to je skvělý nápad, to určo také prosadím. Kombinace dvou barev mi přijde praktická a myslim, že to bude tak akorát aby to nebylo přeplácané. Mohu se zeptat Rybushko ten dekorační pásek normálně do těch skleniček vložíš a oni před nalitím ho vyndají jo? Nebo tím ty skleničky obtočíš zvenku?
Odpovědět
já nebudu dávat do skleniček dekorační pásek, koukáš o kousek vedle ;)
Odpovědět
Já teď hlavně řeším, jestli mám vymyslet meníčka na stůl stojací otvírací a nebo ležací rolovací ;) Co se vám víc líbí?
Odpovědět
Profilova fotka
mně se víc líbí,rolovací převázané stužkou.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja vubec nevim, k cemu takova menicka jsou :-) Co tam budete mit konkretne napsano?
Odpovědět
Profilova fotka
Já taky hlasuju pro rolovací, ale já je mít nebudu, ale v tomhle stylu tam "prdnu" jen srolovanej ubrousek :-D pro Pajku: normálně dám do nějakej fajnovejch skleniček tehle dekorační písek a do něho postavím svíčku (buď čajovou nebo vyšší, ještě nevím) a nebo jsem uvažovala o tom, že bych tam zapíchla nějakou kytku, třeba gerberu nebo tak
Odpovědět
No mě dneska dořešila kytku a výzbodu restaurace moje koordinátorka. Svatební kytka bude sytě růžová v kombinaci se zelenou a restaurace bude bílo zelená, a ostře růžový svatební dort. Už to úplně vidím bude to super :-D . Jinak výzbodu si nenechávám dělat, protože jsem p r u d a určitě by se mi nelíbila, takhle to nanejvíš zkasím sama nebo ta koordinátorka :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
znovu připomínám toto téma, vím, žese o němobčasdiskutuje na společném místě nebo čase,ale nemám moc časubýt na netu. Přemýšlíme jakvyzdobit stůl.Chceme bílo(nebo šampaň, ale to sehůř schání) bordovou.V restauraci nám za výzdobuvčetně ikeban řekli 2 - 2,5tisic a to nám přijde moc. Tak to chceme spíš řešit sami. Máte nějaký nápad co dátna stoly doprostřed místo kytek? Nebude to dlouhá tabule, ale jednotlivé stoly, protože tam jsou stupínky. Jde tam tedy něco jiného?dík za každý nápad.
Odpovědět
Ahoj chci podobnou barvu jako ty a resit to budu jen bordo ubrousky, okvetni listky co nejtmavsi, sklenene kaminky svetle a trosku do bordo a do toho svicinky, nic velkyho, ale tak akorat...zadnou tu latku doprostredka nechci, jen vlastne svetly ubrusy a vsechno co bude na stole bude do tmava :o)) Obrazek jsem nikde jeste nenasla tak jak bych si to predstavovala...
Odpovědět
Článek se načítá
ahoj holky, bílo - bordó budeme mít taky, je to super kombinace. Akorát nevím kde sehnat bordo 3-vrstvé ubrousky, zatím jsem takové nikde neobjevila.
Odpovědět
bride tak to jsme dve, taky po nich pasu, zkusim jeste ty obchudky ktery se zabyvaji jen doplnkama tak by tö snad mohli mit, ale obecne to je trosku problem..
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, tak bordo ubrousky k mému velkému překvapení měli třeba v drogeriích Rossmann tam, kde mají kapesníčky atd,,,,anebo si myslím, že by vám je mohli objednat v nějakým lepším papírnictví...já to tak udělala..viděla jsem hezký meruňkový, ale měli jich málo, tka mi je prostě doobjednali spolu se svatebníma.. ;-) stačí se jen zeptat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj prosím kde by se dala koupit dekorační látka ve světle žluté nebo béžové barvě. Mám namysli takové ty pruhy uprostřed stolu díky Linda http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
tak ja nakonec koupila bordo ubrousky v tescu v papirnictvi a maji jich spoustu
Odpovědět
Profilova fotka
Taky by me zajimalo, z jake latky se dela ten "pruh" uprostřed stolu a kde se da koupit. Chtela bych to ladit do oranzova - bile ubrusy a oranzovy pruh + doplnky. Prosim, abyste mi cenu a prip. kde se to da koupit daly do interni posty. Dekuji moc.
Odpovědět
Ahojky, já nakupovala v Ikei. Budeme mít modro-bílou svatbu a všechno jsem tam sehnala:) Ten pruh uprosřed se jmenuje Satira a dá se tam koupit. Pak jsme koupila 30 svícnu na čajové svíčky v modré barvě. Potom 5 hranatých váz (do toho příjdou bílé kamínky a voda se obarví do modra) a po stole se poházejí modré kamínky. Taky koupené tam. Čajová svíčka 9 Kč Metr té látky 79 (ale je 150 cm široká!takže jí budeme rozřezávat na půl:) Váza 149 Kč Kamínky modré na stůl 49 Kč (půl kila) Kamínky do vázy 27 Kč (0,75 kg) Můžu poradit v Interní Poště. Nebo dát i konkrétní odkazy:)
Odpovědět
Profilova fotka
Já taky nakoupila skoro vše v IKEA!!V resturaci jsme domluvení, že si uděláme výzdobu sami, takže to budou mít ráno ve svatební den v režii mé kamarádky.Ubrusy a nádobí budou bílé, to přichystají samozřejmě vše v restauraci a my tam dodáme:na stůl poházíme kamínky zelené a průsvitné, průsvitné svícínky z IKEA vysypané zeleným hrubším pískem, plus smetanové svíčky(vysoké asi 6cm, taky z IKEA), zelené papírové ubrousky-ty ještě nemáme, ale chtěli bychom je nakombinovat s látkovými bílými a pak několik menších ikeban(zelené s bílými kvítky) a jednu větší ikebanu před nevěstu s ženichem.Pak máme zelené jmenovky se zelenou mašličkou, aby každý věděl kde sedí :-D a asi 6 zelených meníček(jmenovky a meníčka koupené v papírnictví)....
Odpovědět
Profilova fotka
To je super nápad, Ikeu mam moc rada, takže se tam mrknu. Problem je, že zatím nevim, co zařídí "Oni" a co budem zařizovat my. Budeme mit pronajmutý sál v Komořanech na zámečku a oběd dodá catering (to taky vubec netusim, jak sezenu) a zbytek si muzem prinest sami. Predpokladam, ze taky zamestnam kamaradky :-) Ony se tesi, ze mi pomuzou a ja spoleham na jejich vkus :-) diky
Odpovědět
Profilova fotka
bramburka já bych si to nejradši zdobila sama, třeba s tou kámoškou, ale bohužel budou stoly připravovat až ráno ve svatební den a to budu mít sama co dělat...kamarádky dostanou přesný popis co a jak...věřím, že to zvládnou na 1 :-D .
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holčin yfakt moc prosím nevíte kdebych sehnala v Praze tenhle pruh látky přes svatební stůl díky moc za odpovědi Linda ;-) :-) :-D http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
Kromě Ikei mě ještě napadlo This&That ve Vodičkově ulici. Mají tam taky všechno možné, zkus se tam mrknout. Ve výtvarných potřebách se dá taky něco sehnat. Já jsem tam např. koupila takové ty jakoby vylisovené listy.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem pro IKEU, mají tam super věci tak doufám, že taky všechno seženu tam ;-)
Odpovědět
Holky nevite nahodou, kde by se dala usporadat parba (jde jen o pratele, ne svatebni hostinu) cca pro 50 lidi v Praze, za prijatelnou cenu?
Odpovědět
Ahoj,před pár dny jsme byli zařizovat menu v restauraci a provozni mi řekla,že na výzdobě se musíme domluvit jen my dvě,že přítel u toho nemá být aby to bylo překvapení.To jsem teda slyšela poprvé.Nebo snad má s tím některá zkušenost? :-| x-)
Odpovědět
To se mi zda nejake divne.Slysim to poprve.Myslim,ze hostinu si snad muzete nadiktovat spolu jak chcete.
Odpovědět
Mně se to taky zdálo divné,ale protože nemám zkušenosti,tak jsem na to kývla:Jedno vím jistě,že pokud tam půjdem znovu oba,tak nám na to nemůže nic říct,vždyť je to naše svatba.
Odpovědět
Profilova fotka
To jsem take ještě neslyšela, podle mého názoru je to trochu vypočítavost, holky většinou kývnou na dražší a luxusnější věci, kdežto chlapům stačí bílý obyč ubrousek :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?