Kolik vás stojí svatební výzdoba v restauraci?

Dělala vám výzdobu najatá firma nebo vám ji dělali přímo v hotelu nebo restauraci? Na kolik vás vyšla? Svatbu mi bude dekorovat najatá floristka a počítá si 3 500,- za vyzdobení stolu pro 20 lidí a rautového stolu. A to nechci žádné dárečky pro hosty a minimum perliček, kamínků apod.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nám dělá výzdobu floristka - výzdoba bude především z květin a také skleněných tubusů s plovoucími svíčkami. Plus budeme mít dezertový stůl. Aranž mnou donesených věcí si neúčtuje vůbec, takže platíme jen za květiny a pronájem těch skleněných tubusů plus pronájem podnosů a nádobí na dezerty. Platíme dopravu. Cena se samozřejmě odvíjí od počtu květin, těch my máme celkem dost, tak je vyšší. Musíš se jí zeptat, co vše je v ceně, podívat se, jak moc drahé/levné jsou květiny, kolik zaplatíš za ty různé perličky a dekorace, zda si bere něco za práci (tu bych asi tedy neplatila). Kolikrát jsem narazila na to, že některé aranžérky mi nabízely např písek nebo svícny za třikrát vyšší cenu, než za jakou jsem si je byla schopná sehnat sama...
Odpovědět
Mně dělal výzdobu přímo personál restaurace v den hostiny (tedy z donesených dekorací) a bylo to zdarma stejně jako pronájem salonku a nocleh pro svatebčany. Taky správně rozmístili jmenovky podle dodaného nákresu. :-) Jen si napočítali asi 20,-/osoba za ubrousky a něco málo, co tam dodali oni (myslím okvětní lístky a nějaké drobnosti). Já jsem ale byla nenáročná a místo floristických kreací jsem koupila hrnkové květiny v barvě svatby :-). Záleží na restauraci, velikosti stolu a požadavku nevěsty, jak moc a čím chce mít místo nazdobené.
Odpovědět
Výzdobu jsem si dělala sama, respektive nakoupila jsem, zařídila, udělala nákres a restaurace to podle něj seskládala, pokud vím, neúčtovali nám za to nic.. Samotná ta výzdoba vyšla asi na 1700 Kč... měli jsme spíše jednodušší prostírání, ale k tomu ještě strom přání, ale taky žádné dárečky, kamínky na stole, nic takového..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my máme hostinu ve vsi v restauraci, máme pronajatý sál, výzdobu dělá majitel (nádhernou, byla jsem u nich několikrát na svatbě, vždy byla nádherná a přesto originální) za celodenní pronájem sálu včetně výzdoby a hudby si řekl 900,- oběd vyjde 100 na osobu za šunkovou rolku, knedlíčkovou polévku, svíčkovou a jako dar nám nechal udělat 2patrový dort :-) . Levněji to snad ani nejde a nemusíme nikam cestovat :-) takže bez jídla vyloženě jen za 900,- s výzdobou,hudbou a pronájmem.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?