Může se chodit se snoubencem vybírat svatební šaty?

Profilova fotka
nebo musím sama popř. s mamkou? Děkuji předem za odpověď.
Odpovědět
Profilova fotka
Můžeš s kým chceš;-) Záleží jen na tobě, jestli chceš, aby měl přítel šaty jako překvapení.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak třeba my jsme vybírali s přítelem spolu, ale je pravda, že hodně lidí se tomu divilo. Podle nějakých pověr by tě muž měl vidět v šatech až ve svatební den, takže záleží, jak se to líbí tobě a jak moc jsi pověrčivá. Nám to smůlu nepřineslo a udělala bych to stejně znovu:)
Odpovědět
Přesně jak píšou holky. Je to prostě na tobě. Pokud nevěříš na pověry, tak si do salonu můžeš vzít kohokoliv.
Odpovědět
Já na pověry nevěřím, takže budu šaty vybírat s přítelem. Na tradicích mi tak moc nezáleží. Věřím, že i tak pro něj budu nejkrásnější nevěsta :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já chci aby měl aspoň nějaký překvápko, takže jsem la s mamkou.. ;o) Ale každýho věc.
Odpovědět
Co by se nemohlo? Záleží na tom, jak to chceš ty. Někdo chce pro přítele šaty jako překvapení a někdo zase chce vybrat šaty přesně podle přítelova gusta.
Odpovědět
Profilova fotka
Jak chceš, ale podle mě je škoda brát tam snoubence, protože ta reakce, když tě poprvé uvidí ve svatebním ve svatební den, to je něco úžasného, pro mě rozhodně jeden z nejsilnějších okamžiků svatby, když se budoucí manžel rozplakal a potom si mě pořád prohlížel a říkal mi, jak jsem nádherná a jak mi to sluší. Myslím, že kdyby mě už předtím viděl v šatech v salonu, byť neučesanou a nenamalovanou, už by to ve svatební den nebylo tak silné ♥
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží na to jak jsi pověrčivá... když ženich vidí nevěstu ve svatebních šatech před svatbou, tak to prý přináší smůlu ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Nejsem dobrý řidič, takže mě do salonu vezl přítel a byl i u vybírání šatů. Taky nevěřím, že by se nám kvůli tomu mělo něco špatného stát :)
Odpovědět
Profilova fotka
Proč by ne :) taky jsem chtěla, ale P. nechtěl :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
Já tam nejprve půjdu s mamkou a možná i partnerkou bráchy a až budu mít vybrané tak patery favority, vezmu tam s sebou mého milého, aby sám řekl, které se mu na mně líbí nejvíce :)
Odpovědět
o žádným právním předpise, který by to zakazoval, nevím.....soud ani kriminál tě nečeká :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Je to opravdu na Vás. K nám občas s partnerem nevěsty chodí, ale většinou přijdou s kamarádkou nebo maminkou a budoucího manžela nechají překvapit ;-)
Odpovědět
Můžeš ...proč by si nemohla...ale nepřipravuj se o ten moment kdy tě tvůj nastávající uvidí ve svatebních šatech poprvé už krásnou a upravenou ...já jsem se nemohla dočkat až mě uvidí a on byl taky rád že má "překvapení"
Odpovědět
Profilova fotka
Proc by ne.... Ale zaleti jestli ti fakt poradi. Ja vybirala se segrou, ktera mi rekla kdyz to nebylo ono a snoubenec tenkrat videl az posledni dvoje favoritky, mezi kteryma jsem se nemohla rozhodnout.. Chtela jsem at saty vidi pred svatbou, ale do salonu bych ho nedostala ani omylem. :-)
Odpovědět
U mě to není ještě úplně aktuální, ale přítel by se mnou do salonu chtěl jít. Chci si nechat šaty stejně šít, takže na mě ty moje určitě neuvidí. Ale chce vědět jaký to v půjčovně šatů je, a jak bych vypadala v klasických šatech. Protože ví, že ode mě žádné standartní štky čekat nemůže:-) Myslím, že až mě uvidí ve svatební den, stejně bude dojatý. A zkoušení v salonu budeme oba brát jako zpestření dne.
Odpovědět
Ja byla v salonech s kamaradkou, manzela by to asi nebralo a z tech asistentek by ho nejspis kleplo :D Ale do Madory, kde jsem si nakonec nechavala sit, se mnou jel. Tam jsem zkousela radu modelu, kvuli strihum a podobne. Takze mi pomohl s tim, co mi slusi nejvice, ale pak jsem mela sve predstavy o celkovem provedeni. Pak ty saty videl na raminku, ale to je nesrovnatelne s tim uzasem, jaky mel u obradu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?