Kolik lidí bylo s vám vybírat svatební šaty?

Ahoj všem, má otázka je jasná. Kolik lidí s jste si vzaly na pomoc při výběru šatů. Já jdu vybírat co nevidět a chtěla bych vzít s sebou 3 lidi,jen přemýšlím, jestli to není moc.díky za vaše názory :)
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem byla se ségrou, která je zároveň mou svědkyní - z ženského okolí k ní mám určitě nejblíž, ale původně jsem chtěla vzít i mamku, ale nemohla, takže si myslím, že i 3 lidi jsou v poho, ale už je to fakt max... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já šla do salonu sama, jen se zeptat, ale nakonec jsem si tam šaty vybrala, zkusila, volala jsem budoucí švagrové (první osoba), ta se přišla podívat, probraly jsme to, šaty jsem si do odpoledne zamluvila, pak jsem tam odpoledne šla s kamarádkou (už jsem věděla, že si je koupím), zkusila jsem si je ještě před kamarádkou (druhá osoba) a bylo to. Takže vlastně dvě osoby. Když jsem byla koukat po šatech poprvé, tak šla se mnou moje mamka.
Odpovědět
Profilova fotka
byla jsem bohužel sama. a nic jsem si nevybrala, ikdyž jsem měla na výběr spoustu krásných šatů. Na první výběr jsem vzala sebou mamku, bohužel maminka neporadila jelikož svou "dcerušku" viděla v bílém tak byla na měkko a líbil by se jí na mě i pytel od brambor pokud by byl bílý. Podle mě je nejlepší si vzít hodně dobrou kamarádku co dokáže i lecos zkritizovat.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nás tam napochodovalo 5 :D Já, tři drůžičky a svědkyně a majitelka salonu si nás pamatovala i po dvou měsících, když jsme se potkaly na veletrhu :-D Ale náhodou jsme to tam prý alespoň oživily...
Odpovědět
Já měla s sebou dvě - sestru s budoucí švagrovou, na podruhé k nim ještě přibude mamka. Jinak souhlasím s janad89, chce to člověka, který vám řekne, že v tom vypadáte blbě, tlustě, strašně, atd. Já mám takovou sestru, u ní vím, že když řekne, že je to OK nebo že to ujde, tak mám vyhráno, lepší kritiku z ní nedostanu :-D, zato ale vím, že když bude na mě cokoliv blbě vypadat, tak mi to narovinu řekne ;-).
Odpovědět
se mnou byla jen svědkyně a maminka, ale stačilo to ... plus slečna ze salonu byla moc ochotná a příjemná ... dokonce, když jsem na sebe navlíkla jedny šaty, které mi neslušely, tak ona byla tou první, která mi řekla, že tyhle fakt neee :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Dnes se mnou byla přítelova maminka a babička, hodně pomáhala i paní ze salonu:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem byla se svědkyní, maminkou a babičkou.
Odpovědět
Profilova fotka
Já byla se svědkyní a 2 družičkama :) kritikou nešetřily. Byly jsme ve 2 salonech a v tom druhém jsem si šatky hned rezervovala.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jdu na první zkoušku zítra a beru svědkyni, nejlepší kamarádku a pak další dvě důležitý kamarádky. Bude nás tam pět a nemyslím si, že by to bylo špatný. Potřebuji mít směs názorů, to pak bude víc objektivní. Jsem na to zvědavá, ale strááášně se těším. :)))) :)
Odpovědět
Profilova fotka
se mnou byla mamka a sestra a její dvě děti, byli sme zároveň vybírat šaty pro družičky
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já sice chodila jen se ségrou, ale když jsme byli v jednom salonu, tak tam s jinou nevěstou byla celá její rodina i rodina jejího nastávajícího cca 8 lidí, takže 3 jsou v pohodě. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
mamča a ségra :)
Odpovědět
nikdo...vim, ze bych se pak nerozhodla podle sebe, ale spis podle mineni ostatnich...
Odpovědět
Profilova fotka
Já začínala se svědkyní a kamarádkou a pak už jsme chodily jen se svědkyní a jednou jsem byla i sama. Myslím, že ve více lidech je i větší risk, že budeš rozpolcená, protože každá bude říkat něco jinýho a je pak docela těžký si udržet svůj vlastní názor, který je v konečným rozhodování stejně nejdůležitejší. Každopádně jeden člověk jako doprovod je podle mě lepší než sama a měl by to být někdo, kdo se nebojí říct i kritiku, máš pak hned zpětnou vazbu a má tě kdo fotit.;)
Odpovědět
Profilova fotka
se mnou byla jen mamka ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Se mnou byla vybírat šaty kamarádka. Po té co jsme zúžily výběr jsem do toho salonu šla ještě jednou s mojí nejlepší kamarádkou. :) Tam jsme ještě protřídily a vybraly 2 šaty a ještě jednou tam půjdu s další kamarádkou. :) Potřebuji znát názor co nejvíce lidí, ale jelikož mám kamarády a rodinu 170 km daleko, tak se to musí takhle rozkouskovat. A možná tam půjdu pak ještě po čtvrté s maminkou. :)
Odpovědět
Profilova fotka
se mnou byla koupit kamarádka (vyhlidnute na bazaru) a pak jsem si navrhla svoje a nikdo moji přesnou představu neviděl, dokud nebyla doma.
Odpovědět
Profilova fotka
Já byla s mamkou a kamarádkou :)
Odpovědět
Profilova fotka
Všechny s sebou berete jen ženský..? ;) Já jsem kromě mamky (a babičky, která se přizvala sama) brala na všechny zkoušky i bráchu a svědka v jedné osobě - chtěla jsem i mužský názor a myslím, že to nebylo úplně od věci :)
Odpovědět
Profilova fotka
Na jedne zkousce jsme mela segru, na druhe tetu, na treti sem byla sama a na posledni se mnou svagr a jejich babicka :-)
Odpovědět
Já si je vybrala sama, ušila mi je švadlenka a zatím je viděla jen mamka když jsem si je pak doma zkoušela :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Každý to má jinak, některá nevěsta přijde sama, další vezme 4 kamarádky, někdo s tatínkem, jiná s maminkou a babičkou... bych mohla pokračovat... každý to má opravdu jinak.. každopádně čím víc lidí tím víc názorů a může Vám to trochu zamotat hlavu.. nebo pomoci samozřejmě, podle toho jaký jste typ..Když třeba nevěsta není dominantní typ v prosazování svého vkusu, ale její pomocníci ano ;-) tak může být kapku problém ..... takže nakonec je to Vaše svatba a musíte se hlavně cítit dobře a musí se šaty líbit Vám, protože co člověk to často úplně jiný názor... některé kamarádky mají navíc úplně jiný vkus a jinou postavu než nevěsta, tak občas vybírají spíš na sebe než na danou nevěstu... naopak maminky často znají své dcery nejvíc a jejich vkus nejlépe takže si ve výběru rozumí..ale zase to není pravidlem..
Odpovědět
Profilova fotka
První kolo jsem absolvovala s mamkou a nejlepší kamarádkou, v jednom salónu jsem byla sama (ale to už jsem věděla, jak to chodí, co očekávat a co mi nejvíc (ne)sluší) a v tom posledním, ve kterém jsem nakonec vybrala, jen s nejlepší kamarádkou. Ale musím říct, že opravdu hodně dělá personál. Já třeba moc nemám představivost, tak si podle šatů na věšáku nedokážu představit, jak budou vypadat na mně, a v katalogu se mi na modelkách líbí prakticky všechno :-D V tom posledním salónu jsem vybírala a zkoušela a pořád to nějak nebylo ono a úplně nakonec slečna jen tak mimochodem prohodila: "A co kdybyste si zkusila ještě tyhle?" Na věšáku mě absolutně nezaujaly, ale když jsem je oblíkla, bylo okamžitě rozhodnuto x-) Slečna pak říkala, že si myslela hned od začátku, že budou ty pravé, ale nechtěla mi je vnucovat :-)
Odpovědět
Ja byla saty vybirat s maminkou a svedkyni. S moji mamcou chodim nakupovat bezne. Zna muj styl, takze to bylo super. Bohuzel svedkyne ma jiny vkus nez ja a chvilemi me tlacila do satu, co se mi nijak zvlast nelibily. Ja se ale nenecham tak snadno ovlivnit :) Vyber si lidi, co znaji tvuj vkus a do niceho te nebudou tlacit a bude to v pohode :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
já měla s sebou svědkyni, 2 kamarádky a babičku, takže nás bylo celkem 5 :-)
Odpovědět
Ja byla jen s maminou a na vítězné šaty jsem si pozvala svědka - bratrance. Jeho překvapený výraz me přesvědčil, ze jsem vybrala dobre :-)
Odpovědět
Já jsem si šaty nakonec vybrala úplně sama. Přemýšlela jsem nad dilematem, koho o doprovod požádám, když v tom jsem narazila na jeden inzerát od paní z blízkého okolí mého bydliště. Do šatů sem se zamilovala, jeli jsme tam hned s přítelem další týden. On pak samozřejmě se mnou při zkoušení nebyl, ale já dala na provní dojem, ale i na názor prodávajícíc paní, protože vypadala, že to myslí upřímně. Takže jsem se dlouho vzhlížela v zrcadle, nechala si udělat pár fotek a bylo rozhodnuto. Vybrala jsem první šaty, co jsem zkusila :-) Jsem za to moc ráda, ačkoli v provní chvíli jsem přemýšlela nad tím, že to mamce asi bude líto. Ale pak jsem si řekla, že doposud jakékoli vybírání šatů (taneční, maturák) probíhalo způsobem, že mamka mi vnucovala svou představu až do té míry, že jsem měla vždy podmínku výběru určitých šatů jinak nic, takže jsem nakonec ráda. I mamka to nakonec přijala.
Odpovědět
Já budu asi jedna z mála, kdo měl s sebou mámu i tátu :) A dodnes nezapomenu, jak se táta najednou zatvářil dojatě, když jsem si vzala ty "pravé". Do té doby se totiž tvářil děsně znuděně :-D Ale jakmile jsem si vzala TY šaty a viděla jsem, jak se táta tváří, jak nemůže nalézt slova a je ze mě paf, hned jsem věděla, že jsou to ony. Asi nikdy nezapomenu na tenhle okamžik, zatím jeden z nejkrásnějších ze svatebních příprav :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?