Jak moc dopředu je nejlepší začít vybírat svatební šaty?

Profilova fotka
jak moc dopredu je nejlepsi zacit vybirat svatebni saty?
Odpovědět
Profilova fotka
Já jedu dnes, svatbu máme za 3 měsíce. Ale záleží, kdy máš termín svatby, kdybychom měli nějaký letní nebo zářijový, kdy je svateb hodně, jela bych mnohem dříve (kamarádka, co se vdává 2.9. má vybráno od ledna) :-) V náš termín -na konci října si myslím, že bude volná většina šatů v salónu.
Odpovědět
Profilova fotka
taky záleží na tom, jaké šaty sis vybrala: pokud něco netradičního, tak klidně i půl roku dopředu.
Odpovědět
To je různé. Některým tu šaty pár dní před svatbou vybouchnou a dají se i přes to sehnat náhradní doslova za pár hodin...ale to je samozřejmě extrem. Já měla šaty koupené cca 5 měsíců před svatbou U půjčených bych se bála, že budou za tu dobu a po několika nevěstách v horším stavu jak při zkoušce... Ale to je jen můj pocit. .Řekla bych, že ideální je začít vybírat tak půl roku předem.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, opravdu záleží na tom, jakou máš představu. Já se vdávám koncem září, poprvé jsem šla do salonu v únoru, a začátkem března už platila zálohu na vybrané šaty, takže skoro půl roku dopředu. Já měla strach že jsem baculatější, že jen tak lehce neseženu, přece jen těch šatů větších velikostí není tak moc. Měla jsem štěstí, sehnala jsem krásné, úplně nové a ani za ten půlrok nebyly ani jednou půjčené.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem se vdávala v srpnu a šaty jsem si zamlouvala koncem června, a to jsem docela malé postavy a ještě ke všemu v den svatby ve čtvrtém měsíci těhotenství :-) a přesto jsem měla vypůjčené šaty přesně podle mojich představ a ještě ke všemu nové :-). Myslím, že dnes je nabídka šatů velmi slušná a každý salon je dobře zásoben, takže pokud nechceš něco netradičního, tak v pohodě měsíc až dva předem ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
saty mam vybrany uz ted :D ale sit si je necham asi pul roku predem
Odpovědět
já měla svatbu v červenci a vybírat jsem začala v lednu. Ségra ale je flegmatik a na zářijovou svatbu jde kouknout na šaty příští týden :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já se vdávám v srpnu a šaty jsem sháněla od března. Je pravda, že jsem se omezila na osobní návštěvu a zkoušení v Praze, nicméně, salonů je tu mraky. Dopadlo to tak, že se mi stalo, že dvoje šaty již nebyly, co jsem chtěla, a ve dvou salonech jsem si ani nevybrala. Podle své i zkušenosti kamarádek si myslím, že lepší je začít hned než pozdě, nejlépe následně po odsouhlaseném termínu. Což bývá tak 5-6 měsíců dopředu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?