Je divné vybírat svatební šaty s nejlepším kamarádem?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, mám dotaz :-) Myslíte, že je divné vybírat šaty s nejlepším kamarádem? Má pro modu cit (není gay) a vím, že by si vždy našel čas ;-) Což se netýká např. svědkyně, která má malé mimi. jen nevím, zda ho požádat, aby se necítil trapně popř. aby se na něj divně nedívali v salonu. Děkuji za názory a krásný den přeji. ivča
Odpovědět
Já myslím, že je úplně jedno, s kým jdeš vybírat šaty, hlavně aby Ti dobře poradil ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak třeba můj taťka má pro modu taky cit, jak se říká- koukne a vidí. Takže jestli s tím kamarád nebude mít problém a víš, že ti fakt poradí, hurá do toho :-)
Odpovědět
Profilova fotka
...já v tom nevidím absolutně problém, je to tvoje věc s kým chceš jít vybírat šaty ne? ;-) u mě na finální výběrové zkoušce byli na poradu: moje mamka, ségra, její přítel a bratranec :-D víc hlav víc ví ;-)
Odpovědět
Já také myslím, že v poho :-)
Odpovědět
ivcas.85: Myslim, ze je dolezitejsie co si o satach budu mysliet vsetci na svadbe, nie predavacka v pozicovni siat. Ide o to, vybrat tie najkrajsie co ti budu najlepsie sediet a je super ze mas tymto aj muzsky nazor.
Odpovědět
Profilova fotka
určitě to není divné.....náhodou je moc fajn, že budeš mít názor i od chlapa, který když má cit pro módu dokáže poradit stejně tak dobře jako ženská :-D možná i líp 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Podle me je uplne zbytecny to resit. Copak je nekde receno, ze to musi vybirat zenska, a ne chlap? A nazor prodavacek ti muze byt ukradeny. Pokud on je pro, tak co resis... :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?