Kde v Brně vyčistí svatební šaty? Poraďte čistírnu

Profilova fotka
Zdravím vás slečny a paní, přišly mi šaty, ale hned po rozbalení jsem na nich našla n korzetu přesně vpředu na poprsí černé šmouhy od prachu. Sama to čistit nechci, abych to ještě více nerozmazala. Mám svatbu za14 dní. Kde v Brně je čistírna, kde mi to vyčistí do čtvrtka 9.6.? Děkuji za rady. Kdyby jste si náhodou ještě pamatovaly cenu za čištění svat. šatů přidejte též. Děkuji
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Nevim jestli tato rada k necemu bude - jelikoz to misto nemam vyzkousene......... Nedavno jsem take hledala cistirny a narazila jsem na http://www.cistirnabrno.cz/. Maji tam napsane, ze cisti i 'narocne odevy' a divadelni kostymy. Jak rikam, nemam to vyzkousene ale za telefonat nic nedas. Hodne stesti
Odpovědět
Profilova fotka
@anieka89 Byla jsem si vyčistit a vyžehlit (no i přešít) šaty v salonu Ano na Masarykové. Byly tam moc ochotné! Ale pokud by náhodou nestíhaly, tak v Tescu je čistírna v asi prvním, možná v druhém patře hned, když vyjedeš eskalátorem, tak po levé straně. Mají tam i expres čištění do druhého dne. Jediné, co je problém, tak ti neručí za nášivky a různé korálky atd., to v tom Ano je jistější, ale raději píšu i druhou možnost... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
potřebuju vyčistit ještě před svatbou, a mám strach aby se třeba nějak nesrazily nebo nějak nezničily :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@ewelinkaaa salon znám, ale netušila jsem, že nabízí takové možnosti ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@anieka89 Já to taky netušila, všimla jsem si to u zuziiiiicek, že jí perou a žehlí šaty, tak jsem tam díky tomu zašla a super! Jsou tam prostě více ochotné, než v jiných salonech. ;-) Jinak pak ještě v tom Tescu, ženichovi a jeho tatínkovi tam vyčistili obleky... :-D
Odpovědět
@ewelinkaaa ahoj, oni ti šatky i upravovali?a kolik to stálo i s vyčištěním a vyžehlením? budu potřebovat lehké zkrácení, zúžení korzetu, úpravu sukně a vyžehlení..díky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@danaruj U mě měly teda mnohem více práce! Kromě zúžení mi ještě přešívaly všechny křivě ušité švy, prostě celé šaty na přešití, komplet předělaly šněrování - z takového cosi udělaly krásné šněrování, vyměnily a dodaly mě kostice, spravily šikmý výstřih, zkrátily délku, přišily tkaničky za krk, přešily sklady v pase, posunuly je na bok atd. Cena za úpravu šatů byla 1500 i s přežehlením a vypráním. Navíc mi ochotně půjčily šál, spodničku, tkanici do šněrování a vak a ještě mi přišily kytku na bok a i když ji chtěli původně jen půjčit, tak mi ji dokonce prodaly. Salon Ano si nemůžu vynachválit! :-) Zachránily mě šaty, které už nebyl čas reklamovat a udělaly z nich nádherné šaty! :-)
Odpovědět
@ewelinkaaa tak ta cena je za prakticky dodanou sešitou látku se spoustou chyb úplně úžasná :) moc děkuji za informace, určitě se na ně obrátím :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ewelinkaaa a za jak dlouho to upravili?
Odpovědět
Profilova fotka
@anieka89 Já už ti nějak nevím, asi za 14 dnů, možná za tři týdny... Ale to bylo o dohodě a taky podle svatby, byla jsem ráda, že mi doma nezavazí vyžehlené šaty. Myslím, že jsem tam byla na třech zkouškách. Poprvé ty šaty ode mě brala taková malá asi asistentka a já musela druhý den přijít znovu, už je měly napárané a to se na mě dívala ta asi hlavní krejčová. A pak ještě jednou, jestli je vše v pořádku. No a pak jsem si pro šaty jen skočila, oblékly mě je, přistřihly! spodničku, kterou jsem si půjčovala a bylo. Mě to přišlo rychlé na to, jaké s nimi udělaly divy.
Odpovědět
Profilova fotka
@danaruj Ráda jsem doporučila, protože jsem jim hrozně moc vděčná.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ewelinkaaa já mám svatbu už za 13 dní :-|
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@anieka89 To určitě stihnou.. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Nějaký dobrý tip z posledního roku, ve kterém salonu v Brně nebo Brno venkov (jih, jihovýchod) by zúžily šaty, případně vyjmuly vycpávky a ustřihly tu vlečku? i na šatech u nich nezakoupených a pokud možno rozumně cenově? Nějak nechápu, že šaty co mám jsou přes prsa jen tak tak, i když docela zmenšujou a když člověk není moc obdařen, tak je to i škoda:D a jinak by od pasu dolů potřebovaly zúžit:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Holky obnovuju téma a zkoušim znovu s dotazem kde si dát pred svatbou vycistit a pripravit saty?
Odpovědět
Profilova fotka
@netshe já jsem si šaty prala doma. Krajka - tyl, můžeš mrknout do alba :) krajku do čistírny nedávej, mohla by zežloutnout. Ale pokud chceš i nažehlit, zeptej se v nějakým svatebním salónu :)
Odpovědět
Profilova fotka
@netshe já si je nechala vyčistit v čistírně Manela (na Charbulce, zastávka Tržní). Za mě super. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@malamicka a kolik si platila?
Odpovědět
Profilova fotka
@krist&nka111 chci je prave i nazehlit to je asi hlavni, oc mi jde..doma si netroufnu
Odpovědět
Profilova fotka
@netshe dohromady 700,- ale mám tylovky s 2m dlouhou vlečkou. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, nemáte prosím někdo aktuální tip na dobrou čistírnu v brně? netroufám si šaty nechat vyčistit bez referenci :) děkuju!!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
@ewelinkaaa mate prosim adresu kde to bylo na.te masarikove nebo aspin jak se to jmenovalo zbytek dohledam
Odpovědět
Profilova fotka
Přidávám se a zkusím obnovit téma. Můžete někdo doporučit dobrou čistírnu na svatební šaty?
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzkka88 Ahoj, jak už jsem psala výš - v Madoře mi radili, ať je do čistírny nedávám a vyperu je doma :) do vany namočit s mydlinkovou vodou a vyprat nejhorší špínu a pak naruby a do pračky na 30 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzkka88 arbela - vyčistili skvěle! i žvýkačka na spodničce zmizela - cena za šaty do 500kč akorát nebejt té žvýkačky tak to opravdu vyperu doma, protože tylová sukně byla šíleně zmačkaná, prostě to vypraly, ale už to neřešili dál. Normálně bych to doma namočila do vany s vanišem či jiným podobným prostředkem, nechat odmočit, lehce povyždímat a pověsit na rovno.
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzana_ka Děkuji, zkusím tu Arbelu. Do pračky nemám odvahu to dát. Je tam plno korálků, perliček atd., tak raději ne. Svatba za tři týdny a nerada bych sháněla ještě nové šaty nebo švadlenu :-D Ale děkuji za tip.
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzkka88 ale pokud tam máš krajku, dej si pozor. V salonu mi říkali, že krajka nevěstě v čistírně zežloutla (chemické čištění) a oni ji týden před svatbou museli šít nové bolérko :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kristynka111 To budou ještě stresy koukám.. Tak budu raději instruovat, ať si dají pozor. V ceníku mají přímo cenu za čištění svatebních šatů, tak snad zkušenosti mají i s krajkou. Budu doufat.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
@zuzkka88 Dobrý den, můžu se zeptat, jak jste dopadla v čistírně Arbela, byla jste spokojená, krajka nezežloutla na svatebních šatech? Také si netroufnu prát v pračce. Děkuji Markét
Odpovědět
Profilova fotka
@markettav Dobrý den. Dopadlo to dobře, krajka je v pořádku. :-) Zuzka
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?