Kde mi v Brně vyčistí svatební šaty a za kolik?

Profilova fotka
Ahoj holky, nevíte někdo o čistírně v Brně, kde by mi vyčistili svatební šaty a na kolik to přibližně vyjde?
Odpovědět
Profilova fotka
soni, záleží, jaké šaty máš. čistírna ti většinou nevezme šaty s perličkami a nenašitými aplikacemi. cenově to vyjde kolem 500,-. jednoduché šaty se dají prát v pračce.
Odpovědět
Sonik - a jaké šaty potřebuješ vyprat? Já jsem šaty prala normálně doma ve vaně v ruce. Mýdlem jsem vydrhla tu "špínu", pak asi 2x přemáchla a nakonec nechala ležet v avibáži a zas vymáchala. A korzet je ze 3 vrstev (taft, nějaká vnitřní látka a zas taft), na ně jsou přišité aplikace, takové kytičky a pak jsem si ještě na ně nechala dopřošívat korálky, a pod sukní je takv všitá jednodušší tylová spodnice a šatům se nic nestalo ;-) POradili mi to v salonu, kde mi je šili, také jsem je tam chtěla nechat po svatbě vyprat a paní říkala, že oni si taky perou šaty sami ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám šaty Levante od Pronoviasu, kdyžtak koukni do mého alba.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Ahoj holky, obnovuji diskuzi, protože potřebuju poradit. Kde v Brně nechat vyprat a vyžehlit svatební šaty? Mám je v albu. Nejsou to moc jednoduchý šaty tak se o ně bojím. Uvítám i dobrý i negativní zkušenosti (ať vím kam nechodit :-) ). Kolik to tak bude stát? A jak dlouho to tak trvá? Budu moc vděčná za každý příspěvek....
Odpovědět
@zuziiiiicek rozhodně bych je nenechala čistit chemicky. jestli je krajka jen lepená, tak odpadne a korálky taky. upozorňovali mě na to jedou v čistírně, když jsem chtěla vyčistit plesové šatky - že vrátí sice vyčištěné šaty, ale korálky zvlášť v pytlíčku nebo vůbec. nakonec jsem je raději prala doma.
Odpovědět
Profilova fotka
@pipa ježiši no tak teď mám ještě větší strach:-( lepený nejsou, jsou našitý, ale i tak.:-( já už se tak bojím, že je snad nechám jen přežehlit:-(
Odpovědět
Profilova fotka
no tak holky!!:-( věřím, že je vás tu z Brna dost, to mi nikdo neporadí?:-(
Odpovědět
Profilova fotka
Sice jsem nebyla čistit svatební šaty, ale zase jiná zkušenost z čistírny. Byla jsem si nechat vyčistit (asi před 6 lety) kabát v Olympii. Měla jsem na něm umělé knoflíky (takové ty obyčejné). Velké zapínací mi zůstaly, ale ty stejné menší k připnutí kapuce se jim rozpustily. Ještě se mě paní ptala, jestli tam byly. ]-( No nevím, kapuci jsem v ruce nepřinesla. 8-( Chtěli mi je proplatit, když si přinesu účet za nové. No a právě to by mohl být problém u šatů. Takové ty našité perličky atd. jsou určitě umělé a pokud budou šaty chemicky čistit, tak se jim také rozpustí... Raději bych se zeptala přímo v půjčovně, kam zajít nebo se domluvit u nich, jestli by je nemohli vyčistit. Právě jsem posílala mail do většiny brněnských svatebních salónů a ptala jsem se, kde půjčují pouze spodnici k šatům a většina mi docela rychle odpověděla.. Tak bych jim poslala mail a přímo se zeptala, jestli je mohou vyčistit nebo poradit, kam zajít. Třeba se nejde dobrá duše, která by i poradila.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ewelinkaaa moc ti děkuju za odpověď. Noo další "dobrá" zkušenost z čistírny.:-( To je teda síla...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Holky prosim poradte kde vycistit satenove saty? Saty mam vlastni takze ne pres zadny salon. Myslite, ze salony nabizi cisteni jako sluzbu?
Odpovědět
Ahoj holky,koukám a čtu,že je docela problém nechat vyčistit nebo zakrátit šaty.Já jsem skvěle pořídila v salonu v Brně Řečkovicích u paní Martiny Koktové.Vypere,nažehlí,před svatbou, po svatbě, šaty jsou jak nové a voňavé.Údržba mě stála před půl rokem za vše necelých 600 kč.
Odpovědět
Profilova fotka
@vera36 muzes mi prosim do IP poslat telefonni kontakt na pani Koktovou. diky
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
Obnovují téma. Nějaký tip na cistirnu v Brně?? Mám saty celé z hedvábí, bojím se, že to zničí :-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
@vera36 Ahojky, prosím mohla bys mi taky poslat kontakt na tu paní? Já bych šaty potřebovala hlavně nažehlit :( Děkuji, Pavla
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Obnovuji téma, ráda bych si nechala pred svatbou vycistit a nazehlit svatebni saty :) budu rada za tipy
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?