Kde v Brně nechat šetrně vyčistit svatební šaty?

Ahoj holky, mám šaty z krajky a šifonu, které jsou dole dost zašpiněné, takže si je netroufám čistit sama. Víte, kde je v Brně nechat vyčistit? Máte s nějakou čistírnou zkušenost? Docela se o ně bojím (aby třeba nezežloutla krajka etc.). Děkuju za veškeré podněty!
Odpovědět
Profilova fotka
hladké saténové jsem čistila v přízemí v Campus Square v Bohunicích, bylo to ok, je to prostě jen normální čistírna. Chválu jsem slyšela na http://www.arbela.cz/cs/branch/ ale nemám ozkoušeno
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mám dobrou zkušenost s Rapid Service na Vachově ulici, ale pouze s čištěním kabátu. Je s výrazným pletením a byl od smůly a vyčistili to úplně skvěle. Bohužel zatím jsem byla moc líná tam donést i svatební šaty, takže tuhle zkušenost zatím nemám :-).
Odpovědět
Děkuju, holky, koukala jsem na obě čistírny na netu, ale žádná z nich bohužel nemá výslovně uvedeno, že čistí i svatební šaty, tak ještě prosím další holčiny o to, aby se připojily do diskuse! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Cistirnu v kampuse fakt nedoporucuju! Nevycistili mi poradne ani spodni lem natoz flek od smiru a jeste mi na nekolika mistech odlepili krajku, coz jsem musela zapravovat. Zaplatit si samozrejme nechali predem... pak jsem zkusila cistirnu Manela ve Vyskove (manzel tam pracuje, takze nebyl problem tam zajet, ale stalo by to i za tu cestu). Pani si nebyla jista, jak to pujde, nejdriv rekla, ze kdybych prisla hned, smir by vycistila urcite, ale takhle nevi, jestli to v te predchozi cistirne nezaprali, ze je vzdycky lepsi rict hned, ze to nevycisti (coz se nestalo), ale pustilo vsechno, saty jsou jak nove a neznicene. Platila jsem az po a dokonce to bylo levnejsi. Sice to trvalo 14 dni, ale staly za to cekani!
Odpovědět
Já jsem byla v Campusu a za mě v pohodě... Jen mě překvapilo, že paní mě hned upozornila, že pokud jim upadne kamínek apod., tak že za to neručí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?