Co si prosím myslíte o těchto šatech?

Dobrý večeeer dámy, ženy, snoubenice, chci se zeptat, co si myslíte o těchto šatech... (jsou ještě bez kruhové spodnice, ale to už jsou detaily) Prosím upřímně názor :) Děkuji moc
Odpovědět
1
2
Mně se líbí ;-) Asi by se mi líbilo něco jiného v pase a určitě bez rukaviček (za mě), ale jinak moc pěkné ;-)
Odpovědět
Mně se líbí moc, jsou takové "čisté" nepřeplácané, elegantní. Ten pásek dělá krásnou siluetu. Krásně ti sedí. Já bych o nich nepochybovala. Uděláš dobře, když už se nebudeš koukat po jiných. :-D
Odpovědět
Krásné, elegantní, bez zbytečných (často hrozných) dodatků. Jen sundejte ty rukavičky! ;-)
Odpovědět
Děkuji moc, super názory mimochodem :D, bojím se negativních názorů... protože mě tak zmátli tety atd., že už jsem z toho nervozní trochu.
Odpovědět
Profilova fotka
Není to můj styl, ale pokud se líbí vám, tak dejme tomu, ale rozhodně BEZ RUKAVIC!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Krásné, líbí se mi tak, jak jsou, jen bez těch rukavic.
Odpovědět
A to já myslela, že ty rukavičky k tomu právě pasují. :D Musím se na to zaměřit, děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně osobně se moc nelíbí... Ale jak to tak čtu, jsem asi jediná :-) Pokud se líbí vám a cítíte se v nich dobře, vezměte si je ;-)
Odpovědět
Jasne, chapu... ne kazdy mame stejny vkus ci styl :) dekuji za nazor
Odpovědět
podle mě jsou hezké a sluší ti, ani bys nemusela přidávat ty spodnice, líbí se mi takto splývavé :-) jen jestli můžu tak za mě rukavičky taky ne, ale pokud se tobě líbí je to tvá svatba a klidně si je vem ;-)
Odpovědět
jsou fakt nádherné
Odpovědět
Jsou nádherné! Rozhodně ano (a rozhodně bez rukaviček, zbytečně to kazí). Jsou čisté, elegantní, jednoduché a přitom nádherně řešené, skvěle ti sedí. Za mě perfektní :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Paaani tak to dekuju mockrat :) Ono bez spodnice to nejde, ja si na ne slapu a uz vidim jak bych k oltari letela nez sla jako clovek :D :) ty rukavice me prekvapily, ale nejspis na tom neco bude kdyz se vas tolik shodne:)
Odpovědět
Vepředu uprostřed vám musí být vidět špičky bot, abyste si na sukni nešlápla. Spodničku bych nedávala, přední část sukně je střižena jako úzká, rozšíření spodničkou by to porušilo. Pod vlečkou být spodnička také nemusí. Rukavice nebrat.
Odpovědět
Profilova fotka
Moc Vám sluší jen rukavice nechte radši doma a koupit pořádnou podprsenku, když jsem si to zvětšila, tak se mi to zdálo trošku prázdné :)
Odpovědět
Moc hezké, taky prosím bez rukavic a líbí se mi i bez spodnice :)
Odpovědět
Ano ano :) na podprsence se pracuje ^^, no bohuzel saty bez spodnice neni mozne nosit :) uvidime jake to bude se spodnici :)
Odpovědět
@linie_praha a nezda se vam ze jsou spatne strihnute, kdyz si zvetsite spodek zepredu tak predni latka je kratsi tak konci drive, ale latka za tim satenem vycuhuje... abych se dostala k otazce, ma vycuhovat ta.spodni latka pres tu satenovou? To mi prave nesedi moc, dekuji za rady :)
Odpovědět
taky bych rukavice vynechala
Odpovědět
@jvj Domnívám se, že ještě nejsou došité a podšívka se zkrátí. Pokud jsou hotové, dá se to snadno opravit.
Odpovědět
@jvj Rozhodně bych rukavičky nechala! :) Jsou dělané přímo k ramínkům šatům a vypadá to nádherně.
Odpovědět
Určitě pokud to jen trochu půjde, tam nedávej spodnici. Úplně změní tu krásnou splývavou sukni, která je na těch šatech to nejlepší v tuctový balón. :-|
Odpovědět
@radkaja Pokud bude jednokruhová, akorát šaty lehce napne a dá tomu ještě hezčí tvar.. takhle, hlavně zezadu, tam ta spodnička strašně chybí...
Odpovědět
@jvj Bez spodničky vám moc sluší :-)
Odpovědět
Dekuji :) dekuji, mam v planu jednoduchou jednokruhovou spodnici :) tak uvidime jak ro bude vypadat, popr. To dosiju, moc diky za rady
Odpovědět
Trošku mi vadí, že jsou tak lesklé, ale to může být jen fotkou.. Jinak jsou pěkné, krásně sedí.. jo a rukavice nééééé! :-)
Odpovědět
Připojuji se k ostatním.. Šaty krááásné! :-) Ale ty rukavičky ne! ;-)
Odpovědět
mě se libi a sednou ti
Odpovědět
Mně přijdou ty šaty vážně krásné, především sukně. Rukavičky nechte doma určitě :) A s negativními názory si nic nedělejte. Každý má vždycky názor na všechno. To byste se musela za celou svatbu zbláznit :)
Odpovědět
Pravda pravdouci. Moc dekuju :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?