Co si myslíte o těchto šatech?

Když jsem je měla na sobě, byla jsem si jistá že to jsou ony. Ale teď dumám nad bolerkem a nejsem si jistá že se k nim hodí... mám silnější ramena tak bych je ráda nějak skryla. Snažím se posilovat ruce ale nejsem si jistá že to do svatby stihnu. Šál žádný nechci. A poradíte mi co za účes??? Díky moc
Odpovědět
Krásné šaty,já bych k nim žádné bolerko nedávala...
Odpovědět
Profilova fotka
já bych taky bolerko nedávala, to naopak ještě opticky rozšiřuje horní část těla... můžete to mít úplně v pohodě takhle
Odpovědět
No nemám je pořádně došněrované tak se trochu bojím abych neměla v podpaží faldy... :-| A vážně se líbí? Já jsem nadšená z toho zadku :-) dělají takové krovky
Odpovědět
Profilova fotka
koukám, že půjčovna u pí Rosulkové....Moc doporučuji...:)
Odpovědět
@monnnyy jj. Je ohromně zásobená a skvělej přístup :-)
Odpovědět
mně se tenhle styl sukně u šatů nelíbí - hlavně vepředu ta vlna, ale pokud se líbí tobě tak hurá do nich! Co se týče účesu tak se mi líbí ten první, ale to musíš ozkoušet..
Odpovědět
Bolerko nedávej, to naopak přidává kila. Máš hezky štřiženou ofču. Zrovna u tebe by se mi líbil nějaký vyčesaný drdol, jinak na to moc nejsem, ale ta ofina by u drdolu hezky vynikla :-)
Odpovědět
A co treba tam nechat prisit raminka, jako mela ta pani na fotce nad tebou, ta blondyna? To by se mi libilo :) a k tomu vycesany drdol?
Odpovědět
Profilova fotka
zkusila bych taky ramínka, nebo třeba bolerko ale hladké a sdlouhým rukávem, ale to by ti zas mohlo být vedro. mě osobně se ale líbí i takhle a nechala bych je klidně tak
Odpovědět
Mám taky silnější ruce, a v bolerku to bylo ještě horší, takže nedoporučuju.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že by ti bolerko slušelo, ale jiné než na poslední fotce. To by opticky rozšířilo. Co jsem viděla nevěsty se silnějšími pažemi, které měly bolerko nebo krajkové rukávy, tak to vypadalo opravdu hezky. Chce to zvolit nějaké vhodné:)
Odpovědět
Profilova fotka
mne sa tiez tento typ siat a sukni nepaci. Mne to pripomina oteplovaky na lyze, sorry. Jedny som dokonca aj skusala a neni to ono. A este to mas dole zlozene z ineho druhu materialu, takze to podla mna vyzera divne. A bolerko by ti slo, ale urcite iny typ ako mas na obrazku. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Krajkové bolerko určitě ne, to jsem práve chtěla i já, a pani v salonu me hned upozornila, že si nevesty myslí, že to bude vypadat dobře, ale naopak, ta krajka hrozně rozšíří...nevypadá to hezky. když už, tak bez krajky.
Odpovědět
Profilova fotka
mě spíše příjde, že vás ty šaty rozšiřují celkově. Nechcete najít jiný a lichotivější střih??
Odpovědět
Já jsem vždycky toužila mít v den D krásné princeznovské šaty. Ale zase za ně nemůžu dát majlant, protože si svatbu platíme sami. Tyto jsou ze všech nejlepší. Nejsou na fotce vůbec zašněrované, takže pas ještě vyformují. A Budou mít tu největší spodnici takže se ta sukně ještě rozšíří. Ale díky za radu s ramínky jen nevím jestli je to možné, přidávat ramínka k půjčovaným šatům? :-) A k tomu rozšiřování... když má někdo pár kil navíc tak jaké já, asi nebude hubený v žádných :-) Ale mě to nevadí. Hlavně aby to celé klaplo a všichni se dobře bavili.
Odpovědět
@lucie1984 Vyčesaný drdol mít nemůžu, ženich by byl menší než já. Už teď mám jen baleríny. ;-) jsme totiž na centimetr stejně vysocí :-D Vlasy jsem právě chtěla takové rozvolněné, protože ty úplně uhlazené drdoly se mi moc nelíbí. Ale zase asi víc vydrží... No je to věda ta svatba to vám povím. Dneska nám přišlo oznámení :-)
Odpovědět
@berenika5 Tak to potom jóóó :-D Taky budu mít jen nalokněné vlasy, asi bez jakýchkoliv dekorací, ani závoj mít asi nebudu. Mám zhruba stejně dlouhé vlasy, jako ty a vlny vypadají dobře. Zase když budeš mít lokny, tak to opticky zvětší hlavu a odvede to pozornost od jiných částí těla :-D :-D
Odpovědět
No já právě lokny asi nechci. Spíš ten nalokněnej culík na stranu ale zase pak druhá strana bude vypadat blbě... no fakt nevím. Hele ale závoj by ty ruce mohl taky trochu schovat že??? :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?