Bordó barva svatebních šatů. Co si o tom myslíte?

Profilova fotka
Zdravím všechny a prosím o rady. Jsem tu úplně nová, tak snad....snad to bude bez problému. Vdávám se 30.července a ne poprvé. Mám zamluvené šaty, ale nějak jsem pochybovala a včera náhodou narazila na jiné a koupila si je za směšnou cenu, jsou jak na mě ušité.Všichni, kdo je spatřili, říkají, že jsou na mě ty pravé, jen se bojím reakcí.Jsou v bordo barvě. Co si o tom myslíte?Děkuji.
Odpovědět
a nemáš fotku? Já myslím, že v dnešní době už se na barvě všatů tak nelpí. Je tu dost svatebních alb, kde má nevěsta vínové šaty. Nebála bych se toho a pokud se v nich cítíš dobře :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Důležité je, aby ses ty cítila dobře a aby ses líbila příteli, na zbytek lidí kašli ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,zdravím,jmenuji se Helča.Fotku mám,ale bohužel nejsem kamarádka s počítačem a neumím to sem dodat,omlouvám se,snad to rychle doženu.Děkuji za rady,vážně,beru si svou první lásku,nějak jsme šli od sebe a po 16 letech,on svobodný,já rozvedená s dvouma pubertákama,jsme se našli,upřesním,chtěla jsem ho zpět celá ta léta a nakonec zjistil,že jsem ta pravá :-D ,tak jistě chápete,že chci být ta nej nej...,jak to jen ve 35 letech jde :-p
Odpovědět
@heli_2010 Na reakce se vykašli a jdi do nich. Nebudeš první a určitě ani poslední nevěsta v bordó šatech. Důležité je, aby ses cítila dobře a líbila se ženichovi, to ostatní už je detail :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@heli_2010 vykašli se na tradice, reakce nereakce, maminky, babičky, prostě na kohokoliv, kdo ti do toho chce kecat; je to jen a jen váš den a pokud se cítíš dobře v těch bordó šatech, tak se vdávej jedině v nich. Já třeba budu mít puntíkované svatební šaty a co si o tom kdo bude myslet, je mi ukradené - protože pro mě budou ty nej ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@heli_2010 Ahoj, já taky nebudu mít bílé šaty... Máme omezený rozpočet a když moje svědkyně viděla, jaký úžasný fialkový šaty mám doma, tak mi nadala, proč vůbec přemýšlím o tom, jestli šaty půjčit, nebo si je nechat ušít, když mám doma takovou nádheru... Jen je doplníme bílým bolerkem a možná i závojem a budu prý nevěsta jak vyšitá... Takže barvu bych neřešila... Pokud jsou pro Tebe tyhle šaty nej, tak proč ne... Nedávno jsem narazila na fotoalbum, kde měla nevěsta jasnou meruňkově oranžovou na šatech... takže barva nebarva tradice netradice - vem si je ve svůj velký den... P. S. Taky se nevdávám poprvé, ale tuhle svatbu chci mít podle sebe... a nikdo mi do toho nebude kecat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za rady,jste super,posílam vám fotečky obou šatu ;-)
Odpovědět
Za mě ty bílé, ty druhé ve mě evokují maturitu.
Odpovědět
Ty bílé jsou taky pěkné, ale ty boro jsou luxusní, opravdu ti moc sluší. Znam spoustu holek co se vdava v cervenych, fialovych, zlutych satech, tak bych se toho nebala. A kdyz budes mit k tomu kytici, tak to bude vypadat svatebne;-)
Odpovědět
Jak ty bílé i ty bordové ti moc sluší:o).Ale já sama za sebe bych si vybrala ty bordové.Jsou naprosto úžasné..a jen je doplnit těmi správnými doplňkami a je to:o)..
Odpovědět
Profilova fotka
@heli_2010 Myslím, že když se ty červené vhodně doplní svatebními bílými doplňky a světlou kyticí, tak budou vypadat úžasně... I když teda ty bílé jsou také nádherné...
Odpovědět
Profilova fotka
@heli_2010 Ty bordó ti sluší o tolik víc! Jsou nádherné a ty v nich taky. Na reakce kohokoli kašli, když tě bude chtít někdo pomluvit, důvod si vždycky najde. Já se vdávám poprvé a taky nebudu mít bílé. Proč bych měla, když nechci? Kvůli řečem? Že se to musí? Jsem dospělá a omezovat se nenchám, taky se nenech.
Odpovědět
Článek se načítá
Tak jsem asi jediná, které se ty vínové až tak nezdají. Nejspíš to bude tím, že při mém maturitním plese před 6 lety mělo nejméně polovina holek právě vínové šaty navíc dost podobného typu....Máš i po dětech moc krásnou postavu, na druhou svatbu by se možná hodilo spíš něco elegantního než princeznovského. Ber to ale samozřejmě jen jako názor,všechno je stejně na tobě.
Odpovědět
Profilova fotka
Ty bordó se mi líbí o dost víc, ty bílé jsou moc načančané a to se mi nelíbí
Odpovědět
Profilova fotka
@redenka55 Mě se ty vínové taky nezdají... Moc plesové nebo já nevim... Ale za mě tedy spíš ty bílé...
Odpovědět
Tak na mě ty bordo působí dost laciným dojmem,a navíc trochu vyšlé z mody, Ty bílé jsou ale zas moc načančané, ještě bych zkusila hledat. Taky bych se přiklánělo k něčemu elegantnějšímu a nemusí to být nutně bílé. A omlouvám se za upřímnost, ale tak to na mě zapůsobilo..
Odpovědět
Profilova fotka
@pajiji Líp bych to neřekla...
Odpovědět
já budu mít svatbu první a budu mít šaty lila. Chtěla jsem něco originálního, ale pak jsem tu zjistila, ze kazdá druhá svatba je do fialova, ale to už šaty jsou koupené a líbí semi. Nechce se mi vyhazovat další peníze a zase chodit po salonech a hledat. Já bych být tebou sla do vinových a nevrazela cas i penize do bilych. Porid si k tomu bile doplnky a budes mit o starost min... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj děvčátka,jsem ráda za každý názor,opravdu.Moc děkuji,ale v hlouby duše jsem už vybrala ty bordo,všichni kolem mě říkají,že mi víc padnou,dokonce i maminka a má svědkyně.Změnila jsem kytku na bílé kaly a doplnky mam bílé pruhledné,užasnou soupravu čelenka,naušnice a náhrdelník za litra,dostal mě na první pohled.Jinak máte pravdu,ty bordo šaty nejsou zdaleka tak luxusní a tak,jak ty druhé,ale znáte to.Navíc mám šaty a ne kostymek i kvuli skoromanželovi,je to jeho první svatba,a také poslední ;-) a já tu první také měla nic moc,jen ve čtyrech a bez hostiny a tak ,tak nemám na co vzpomínat..Díky.Helča
Odpovědět
@heli_2010 To je v pohodě. nejvíc stejně záleží na tvém pocitu, ne na tom co si o tom myslíme my. Jen pro inspiraci přikládám fota šatů, které bych si na tobě dovedla představit, / nelíbí se mi jen ty rukavičky. / na kostýmek si mladá/
Odpovědět
Ještě oprava- spolu s rukavičkami se mi k těmto šatům nelíbí ani závoj
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?