Barevné svatební šaty, co si o tom myslíte?

Profilova fotka
Ahojky, co si myslíte o tom, když má nevěsta jinou barvu šatů než bílou? :-)
Odpovědět
Ahoj, urcite je to krasna zmena! Puvodne jsem planovala barevne saty, ale nakonec jsem vybrane saty v barve nesehnala. Jaka se Ti libi?
Odpovědět
@pisotek- tráva zelená nevěsta-bílá tak to je první co mě napadne při této otázce.Ale záleží na spoustě okolností.Ve zralém věku,nebo kdybych se vdávala podruhé už bych bílou nechtěla...Asi jsem v tomto konzerva. Na druhou stranu byly tu i mladinké nevěsty vdávající se poprvé a měly barevné šaty a moc jim to slušelo,dokonce jsem na jedné takové svatbě kde nevěsta měla barevné šaty i byla a té nevěstě to opravdu moc slušelo,jen děti na té svatbě byly docela zklamané, chtěly vidět nevěstu a nechápaly kde je :-|
Odpovědět
Profilova fotka
proč ne,taky jsem původně chtěla barevné,ale nesehnala
Odpovědět
Ahojky, já jsem určitě pro barevné šaty..taky nechci být tradiční nevěsta.. Líbí se mi pudrová růžová, šedá prostě něco jiného. Každá nevěsta ma jiný styl a tak to má být, takže pokud chceš barevný tak do toho ;)
Odpovědět
Ahoj, já myslím, že barevné šaty múžou být super :) Jen bych se trošku bála toho, že zapadneš mezi ostatní svatebčany. Ale někde už jsem tu viděla ve fotogalerii, že nevěsta měla barevné šaty (takové meruňkové myslím) a všichni hosté byli v bílé, béžové a modré. Vypadalo to fakt krásně, ale nejspíš dalo práci se všemi domluvit, aby dorazili ve správných barvách :)
Odpovědět
Profilova fotka
@pisotek ja si pred par lety vysnila, ze se budu vdavat v zelenobilych satech, nakonec to dopadlo uplne jinak... :-D saty jsem mela bile a pres ne korzet z tartanu Heritage of Scotland.
Odpovědět
Profilova fotka
@minenka zakoukala jsem se do zelených, které jsem chtěla už na maturitní ples. :-)
Odpovědět
@pisotek a máš možnost si je někde vyzkoušet?
Odpovědět
Profilova fotka
@ilonkaseda no, to právě nevím, ale řekla bych, že spíše ne... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@pisotek mam pocit, ze na tyhle jsem taky na netu koukala :-)
Odpovědět
jsou hezké, a myslím, že je na tobě v čem půjdeš (já chci bílé popř. smetanové) možná by to jen chtělo upozornit svatebčany aby si nebrali zelenou,ale zase na druhé straně budou překvapeni, ale jestli jsou tvý prarodiče jako moji tak bacha aby je nekleplo :-). Já když jsem babičce řekla že bdu mít béžové šaty (jsou smetanové takové šampaň) tak jí to nemohla rozdechat
Odpovědět
Profilova fotka
Bílá klasika je krásná a taková výjimečná, ale jsou prostě typy žen kterým bílá absolutně nesedí. Já dělala purpurové a nevěstě slušely tisíckrát víc než bílé (fotila šaty pro jeden salon tak sme měly srovnání) http://www.beremese.cz/blog/rhonwyn/a... :-) A mezi svatebčany se rozhodně neztrácela :-D
Odpovědět
Článek se načítá
@hannahb1 Nááádhernýýý šaty!!! Opravdu krása, kloubouk dolů.. Hledám švadlenku z Brna na ušití šatů ;) pokud to šlo ráda bych se s Vámi domluvila. Jestli máte čas a chuť ušit šaty..
Odpovědět
Proc ne,zelene?:), hlavne at se v nich citite dobre a at Vam sedi:)
Odpovědět
Profilova fotka
@kettrinka Chuť mám vždy, s časem je to horší :) Takže záleží na kdy případně šaty potřebujete :) Klidně mi napište do interní pošty, ať to neřešíme tady :)
Odpovědět
Já jsem spíš pro bílé nebo champagne odstínu, viděla jsem tu na nevěstě sytě růžové, byly nádherné! :) Ale jsem toho názoru, že barevné si žena může obléct prakticky na jakoukoli společenskou událost, kdežto ty bílé už tak ne. Na můj vkus jsou tyto šaty už trochu místy přeplácané, sundala bych ty kytky, jinak barva je zajímavá:) Pokud se ti líbí, jdi do nich. Já jsem ze začátku taky brala vše podle toho co by jak mělo být podle ostatních, ale ve finále, co pak z toho člověk budem mít, stejně se vždycky najdel nějaký rýpal a akorát si budeš zpětně říkal, že jsi to měla udělat podle sebe tak a tak:)
Odpovědět
Já jsem též pro barevné, jen jich je bohužel minimálně. Mám též vysněné, ale bohužel v barvě nemohu sehnat :-( . je to škoda, že u nás v salonech je 99% šatů bílých, ale je to každého věc........naopak já si třeba myslím, že když se vdává nevěsta, která už je maminkou, tak se k ní ani bílé nehodí, ale to je jen můj názor. Ty co jsi si vybrala jsou moc pěkné, jen bych si je tedy být tebou taky raději někde vyzkoušela.
Odpovědět
Profilova fotka
V nabídce máme těchto pět kousků barevných svatebních šatů, cena 2990Kč ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?