Chtěla bych krátké svatební šaty, třeba bílé koktejlky

Ahoj, je tu někdo, kdo se chce na svatbě líbit ať už nastávájímu nebo sobě ale nechce být jako princezna? Máte nějaké fotky krátkých svatebních šatů, nějaké pěkné koktejlky, nejlépe bílé, ale nemusí být nebo prostě nějaké originální šaty? Nemáte nějaké tipy a zkušenosti z půjčoven či obchodů, jestli se vůbec dají sehnat? Už mě to docela nudí jak jsou fotky všech nevěst na chlup stejné. Všechny teď mají šaty bez ramínek, korzet vyšívaný, hladkou sukni apod., rozdíly jsou minimální. Je tu někdo s podobnými požadavky a vkusem? Moc by mě to potěšilo :-)
Odpovědět
1
2
15
Ahojky, no konečne rozumná reč :-D ja síce budem v bielom, ale šaty dosť jednoduché (navrhuje a šije kamarátka) No a ženích nerieši či sa mu vesta hodí so všetkými mojimi doplňkami :-D , ale berie letné kalhoty a košeľu na voľno ;-)
Odpovědět
Super! Mě se taky líbí nejvíc bílá, ale délka těsně ke kolenům (pod) jako mám ve fotogalerii. Nemáš nějaké fotky tvých představ?
Odpovědět
to ani nie, mne ich splnila návrhárka :-) moc som to neriešila, proste som vybrala par foto na netu, porozprávali sme sa o približných predstavách, spravila mi 4 návrhy a jeden bol "ten pravý" ;-) Ale ako vidím v tvojom albume - určite niečo pekné kúpiš :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem také původně plánovala krátké šatky... Jsem mrňavá a nechtěla jsem šaty mohutnější než já. Nakonec ale zbydou jen na převlečení po obřadu, na samotný obřad budu mít dlouhé. Ale jsou tu jednoduché šaty - z normálního obchodu, ne přímo svatební. Ty krátké jsou moc hezké - šikmo střižené se zavazováním přes jedno rameno, splývají akorát pod kolena. Koupila jsem je v pražském obchodě un...deux..trois v Domě módy. Krásné šaty z hedvábí ve smetanové barvě. Můžu zítra poslat fotku pro inspiraci.
Odpovědět
Tak to určitě pošli fotku, to jsem moc zvědavá! Já už viděla i za pár korun obyčejné letní šaty nebo sukni a krajkovou halenku a líbí se mi to víc než ty dlouhé princeznovské. Nedávno jsem četla myslím že o modelce Petře Volákové (nevím jestli jí nekomolím jméno), že si koupila narychlo sukni a halenku a byla tam fotka a moc jí to slušelo...
Odpovědět
Profilova fotka
tak treba tady je slusnej vyber: http://www.svatebni-saty-whiteleaf.cz...
Odpovědět
Profilova fotka
nebo jeste tady: http://www.dianthe.cz/spolecenske-sat...
Odpovědět
ahoj, andrej mas hezke fotky v albu, souhlaim s tebou plne vsechny fotky pusobi stejne, ted je to velky hit mit saty bez raminek ale neslusi to vsem a kolikrat na tech fotkach ty vysivky co tam jsou nejsou treba videt takze to vse pusobi stejne. ja jsem shanela po praze nejake saty ale nakonec jsem si je dala usit, akorat behem siti se z puvodniho jednoducheho navrhu stalo uplne neco jineho ale jine jsou :) a nikdo jiny je nebude mit a o to mi hlavne slo, nechtela bych saty s pujcovny, a koukala jsi na white leaf? maji krasne spolecenske saty, jednoduche a i bile kratke jsem tam videla. kdybych si to mohla dovolit taky bych sla do kratkych satu. tak drzim palce at najdes co hledas
Odpovědět
No tak to je opravdu nadhera, kristi. Vlastne uz mam vybrano :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak super, hlavne at se libi tobe :-)
Odpovědět
nebo romantikparis cézet, tam mají celkem neobvyklý pěkný šaty. jak který teda, ale dá se tam najít. já měla jen obyčejný světle fialový hladký šaty. žádný krunýře, obruče nebo tak. přesně jak tu někdo psal, jsem malá a nechtěla jsem v šatech vypadat jak ve zbroji. ;-)
Odpovědět
Mně by půjčovna ani nevadila ale říkám si, že to asi nemá ani cenu tam chodit, jaký tam může být výběr krátkých šatů? White Leaf jsou opravdu krásné a líbí se mi i ty dlouhé. Postava je samozřejmě další problém, ale hlavní je vědět co chci, to už se pak nějaké najdou pod kterými se aspoň trošku skryje :-) Já bych hlavně nikdy neobjížděla obchody a půjčovny já to nechci zas tak řešit. Stačí mi udělat si představu a vědět co na to ostatní
Odpovědět
Článek se načítá
Tyjo tak ty jsi měla fakt pěkný šatičky, Ikarkulko. Ty byly půjčený nebo koupený?
Odpovědět
byly ušitý ;-)
Odpovědět
ikarkulka: fakt naaadherne saty !
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, též mi to všechno přijde na jedno brdo. Jak šaty, tak všechny ty zeleno-bílé a oranžové svatby. Jako přes kopírák. Samozřejmě je to každého rozhodnutí, ale já to chci trochu jinak.. Bez vlizelínů, okvětních lístků z umělé hmoty a šatů z půjčovny za úděsný prachy :)
Odpovědět
peafowl: já taky! a jaké ty máš představy? já doma na zahradě (nejlíp oddávající nějaký kamarád :o), ženich džíny a košili, já krátké bílé šaty a hlavně! nic neřešit! žádnou první zkoušku šatů, zkoušku make-upu, nehty... to néééé, a grilovat a bez najatých fotografů, bez superdrahý nazdobený káry...
Odpovědět
Profilova fotka
Chtěla bych svatbu klidně na radnici, ale nejraději někde venku. Žádná mega hostina se 70 hosty, ale zamluvit nějakou originální restauraci (např. Rezavá Kotva v Praze-moje nejoblíbenější), kam naženeme rodinu a svědky a uděláme si pohodu. Večer pařbička na chatě, prase a grilované cokoli, sud piva, DJ.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, sice jeste neplanujeme, ale moje predstavy jsou stejne jako vase :) Pohoda, zadny rocni chystani, obed s rodinou, vikend nekde na chate s grilovanim :)) Akorat co bych si nechtela odpustit, je dobry fotograf - at uz kamarad nebo najaty, ale na fotky jsem ujeta. Jakoze treba na hodinu nekdy odpoledne zajet nekam do parku a fotit... andreyya: jake se ti teda libily od whiteleaf?
Odpovědět
lenka3p: anais (ruzove - fotka zezadu), Zina - ale ne cerne, Amber (bezove), Fantasy.... no skoro vsechny. Jsem uchylna na tu dylku tesne pod kolena a styl tech 50tch nebo 60tych let nebo co to je. Ale nejlip kdyby byly vsechny bile nebo kremove, vyaznejsi barvu bych asi nemusela a urcite ne ruzove. Ja to taky zatim neplanuju, jen to obcas s kamaradkama resime a prekvapuje me, ze prestoze hodne lidi to vidi podobne, tak pak jdu zas dalsi kamaradce na svatbu a ma korzet, obruc a to vsechno okolo. Nevim kdo je do toho nakonec natlaci. Ja bych chtela taky pekny fotky, ale tak abych ani nepostrehla, ze se foti, chtela bych mit strasne moc fotek ostatnich lidi jak se bavi a tak... to mam radsi nez naaranzovane "momentky". A navic se strasne nerada fotim (obvykle jsem totiz ja ten, co ma v ruce fotak)... vlastne si myslim, ze jednou i na sve svatbe budu ten co foti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, whiteleaf ma nadherny saty, me se hrozne libi svatebni bluebell a Ashley, akorat teda ta cena kolem 16tisic me dostala :-( Jeste casu dost, tak uvidim, co nakonec vyberu :-) Nevite nekdo,kde sehnat pronajem chalupy na grilovani a oslavu v okoli brna? Nejradsi bych nechodila do restaurace, ale pronajala chalupu i se spanim, ale nemam stesti pri hledani :-( andreyya - s tim focenim te uplne chapu, taky mam hrozne rada fotky, ktery delaji ruzny lidi, pak na tech fotkach muzes videt, co ruzny lidi zaujalo, a vubec jsou o moc osobnejsi, nez profi. U nas bude fotit kamarad amater a pak vsichni co maji ruce a fotak :-D K tem nevestam, co zmenily nazor a nasadily korzety - kdyz takovy saty vyzkousis, tak se ti v nich treba zalibi a reknes si nakonec proc ne, je to jednou za zivot a nikdy uz ta prilezitost nebude... O tom treba premyslim ja... Libily by se mi barevne saty, ale zas ty bile precejen uz nelobliknu, tak nevim :-D
Odpovědět
súhlasím - whiteleaf som sa inšpirovala ;-) a okrem šiat - ani ostatné veci moc neriešime (menovky, výzdoba, darčeky atd...) a celá rodina z toho bola trocha nesvoja :-) no zvykli si. Svadba bude skor ako garden party v golfovom štýle na golfovom zámečku - sme golfu troška prepadli :-D A dá sa všetko v pohode stihnúť za pár týždňov, žiadne stresy, žiadne zbytočné riešenia zbytočných vecí... Ale takých neviest tu asi moc nie je..? ;-)
Odpovědět
Kristi - v jaké cenové relaci se pohybují ty šaty z Dianthe? Jsou tam opravdu moc hezke :-) Hveru - my jsme nakoupili 12 jednorázových foťáků a už se opravdu těším na ty fotky, jak říkáš, každého zaujme něco jiného :-) Ale profi foťáka máme taky, tedy doufám, že si to focení užiju ;-)
Odpovědět
Holky já vám tak fandím x-) . Těch "klasických" svateb je tu tolik a svěží vítr se málo vidí :-D . Já taky měla svatbu jinak, uvolněnou a pohodovou :-) . Šaty jsem měla koupené z www.ever-pretty.com, ale 14 dní před svatbou jsem tu v bazárku objevila šatky o kterých jsem snila, ale nemohla něco podobného najít :-D (mimochodem jsou na prodej ;-) ). Manžel nosí tepláky a mikiny, jako slušné oblečení má jedny džíny :-D , takže jsem ho samozřejmě necpala do obleku, připadalo mi to nepřirozený ;-) . Vyřešil to pohodlný len - košile a kalhoty :-) . Účes jsem měla přesně podle mé představy i bez zkoušení, přirozenost dotvořila živá kytička, která byla jasnou volbou už od začátku a kadeřnice si řekla jenom 160,- :-D . Gerbery také má málokdo, prý přináší smůlu či co, ale mě se táááák líbí :-D . Měli být tulipány, ale což :-p . Oslava i hostina byla v našem pronajatém 2+kk, ale nikdo si neztěžoval, prostě pohoda :-D . Celé nás to vyšlo na cca 10 tis. a neměnila bych ;-) . Jo a manželův svědek mi řekl, že jsem vypadala jako hawaiská tanečnice :-D . No chvílema jsem si tak připadala :-p .
Odpovědět
Jo a fotila nás kamarádka, byla to sranda :-D . Nedokážu si představit, že by mě fotil někdo, kdo mě nezná, asi bych se neuvolnila :-N . Takhle to bylo mnohem přirozenější :-D .
Odpovědět
bobtail - tak ten lan mal moj drahy tiež v plane, nakoniec to vyriešili pohodlné biele kalhoty a volna košela ;-)
Odpovědět
A hlavně, že mu v tom bylo dobře že ;-) ? A navíc to unosí i po svatbě, teda můj manža určitě :-D . Oblek by ležel ve skříni roky |-| .
Odpovědět
bobtail - to je najvtipnejšie na iných svadbách (teda už je to pár rokov..) ale keď som sa obzrela po mladých ľuďoch, tak všetci chlapi v tmavom obleku boli tí ženatí :D :D :D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, nevíte, jaké jsou přibližně ceny šatů v obchodě Dianthe? :-)
Odpovědět
evivka - no priprav sa na plus-mínus 10.-15.OOO Hlavne čo mi vadilo v salónoch - kamkoľvek sme prišli - zaujímal ich dátum svadby a až potom mi ukázali "voľné" modely. Výhodnejšie je si dať šaty ušiť (za tú istú cenu) ;-)
Odpovědět
1
2
15
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?