Krátké svatební šaty, měla jste je některá?

Profilova fotka
Ahoj, chci se zeptat, přemýšlíte , nebo měla jste některá, krátké svatební šaty?Vím, že dlouhé jsou dlouhé, ale ty krátké jsou některé tak krásné, že se nějak nemůžu rozhodnout. Říkám si , proč né.....Navíc, když si je koupím, nebo nechám ušit, tak by se daly nosit i na jinou příležitost.Nebo dají se i půjčit, zatím jsem na žádné nenarazila.Děkuji moc a přeji krásné přípravy budoucím nevěstám :o))))
Odpovědět
Profilova fotka
@bibi77 Dvě "naše" nevěsty si nechávaly krátké šaty šít, protože jsme obešly spoustu salonů a nemohly jsme téměř žádné sehnat. Dnes už je situace malinko lepší, ale stojí to hodně telefonů a obíhání. :-S Nakonec to ušití vyjde na podobné peníze, jako zapůjčení. Šaty Vám zůstanou a například švadlena, s níž spolupracujeme, je dokonce ochotná je upravit, aby se daly nosit i do budoucna.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla krátké šaty a nechala jsem si je šít, protože takové jaké jsem chtěla já by stejně nikde neměli a ty svatební salony u nás...to je většinou k pláči :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Ja taky mela kratke saty (viz me album) a taky jsem si je nechala sit, cena 7.000Kc. Spoustu krasny kratkych satu ma v albu "andrisek", tak se koukni.
Odpovědět
Profilova fotka
@bibi77 ahoj, já si je nechávám ušít...teda zatím jsem měla jen jednu info schůzku se švadlenkou...chci je mít ve stylu 50.let, případně třeba celou tylovou sukni...typů krátkých šatů se mi líbí vícero, tak uvidíme, který nakonec zvolíme...jinak v salonech je to tady asi bída...a pokud nebudeš chtít šaty třeba z hedvábí, tak to cenově vyjde asi opravdu stejně jako půjčovný :)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky já jsem si je koupila a mám je ve fotoblogu tak se podívej :)
Odpovědět
Profilova fotka
já si taky nechávám šít krátký šaty, zatím jsme ve fázi přípravy střihu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky chci krátké šaty. Hledala jsem v nabídce salonů na internetu, ale to je opravdu bída, takže si je nechám ušít, naštěstí mám šikovnou kamarádku švadlenu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji moc za příspěvky .o)) šatičky jsou opravdu krásné, nemůžu se rozhodnout.Děkuji za tipy :O) Jinak dneska jsem šla náhodou okolo jednoho salonu, tak jsem jukla na krátké a tragédie :o(( moje budoucí švagrová šije, tak jí když tak poprosím.....ještě se zeptám, co rodina, ví, nebo věděla o tom, že jste se rozhodly pro krátké?A co miláček?
Odpovědět
Profilova fotka
@bibi77 Myslím, že není nutné to ani rodině, ani partnerovi říkat, pokud nechcete. Na druhou stranu, v případě, že například vyberete krátké šaty ve stylu 50. let, je dobré volit v podobném stylu oděv pro ženicha. A když mu řeknete, že budete mít krátké šaty, nic tím nepokazíte, neměl by je vidět, ale o stylu byste společně měli mluvit. S rodinoou to je stejně: pokud chcete, aby se Vám stylově přizpůsobili, řekněte jim to. Měla by se přizpůsobit především svědkyně, případně družičky, kdyby si vzala dlouhé večerní a Vy byste měla krátké šaty, nebude to vypadat vhodně.
Odpovědět
Pokud ma nekdo hezke nohy, tak proc ne... U mne by vsichni utekli, ale stejne mne osobne se svatebni saty vic libi dlouhe, takze u me jasna volba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem právě taky nikdy o krátkých neuvažovala, až teď, jak koukám na ty fotky,líbí se mi mnohem víc, než ty dlouhé.Prostě mají něco do sebe, krásně vyniknou nohy a boty.Ale je jasné, že když se na to někdo necítí, tak je jasný, že je lepší zvolit dlouhé.Já mám snad nohy ok, alespoň si nikdy nikdo nestěžoval a i já jsem s nimi spokojená, takže do nich jít můžu :o))) A taky mám ráda, když je něco prostě jiné, když nejdu s davem :o)))
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@bibi77 ty saty jsou nadherne! Tak smele do toho :-) Ja mela nejdrive vybrane saty dlouhe, porad mi to ale uplne v hlave nesedelo, nebyla jsem z nich nadsena, a kdyz jsem se rozhodla pro kratke, bylo to uplne ono! A i spousta lidi mi rikala, ze to je presne muj styl. Zenich o kratkych vedel a z rodiny tak pul napul, ale spise nevedeli, ale pak chvalili :-)
Odpovědět
Taky jsem měla krátké šaty šité na zakázku, podle fotek dvou různých šatů. Cena byla kolem 3500,- a kdybych se někdy vdávala znovu, udělám to tak zase, šaty se líbily každému a já se v nich cítila skvěle. Jen si nejsem jistá tím, že bych je byla schopná ještě někdy někam vzít...
Odpovědět
Profilova fotka
irenah - měla jsi krásné šaty a byla jsi krásná nevěsta .o)) právě že mi na těch dlouhých taky pořád něco vadí a vzhledem k tomu, že se budu motat i okolo našich dětiček, budou i pohodlnější ty krátké.Tak uvidím, zítra to oznámím přítelovi a uvidím, jaké budou reakce.I když on mi řekl, že jemu jedno, co budu mít na sobě.Ještě se zeptám, chtěla jsem závoj, hodí se k tomu?
Odpovědět
Profilova fotka
Krátké šaty mohou být velmi stylové a chic, není dogma, že nevěsta musí mít vždy dlouhé šaty ;-) Je pravdou, že v Čechách je nevěst s krátkými šaty zatím málo, ale snad jich bude přibývat. Já sama jsem zažila zatím jen jednu svatbu, kde měla nevěsta krátké (barevné) šaty a vypadalo to jednoduše skvěle. Zde na Beremese už jsem několik takových nevěst také viděla (a co si pamatuji, tak si šaty nechávaly povětšinou šít na míru).
Odpovědět
Profilova fotka
@bibi77 Šaty, které jste vybrala, jsou opravdu krásné! :-) A závoj se k nim určitě hodí, ale samozřejmě ne ledajaký. Ke krátkým šatům bych asi nevolila příliš dlouhý závoj, ale třeba kraťoučký umístěný na čelence nebo kloboučku, případně středně dlouhý a jednoduchý. Co třeba něco takového?
Odpovědět
Já mam krátké od Zoryany Stekhnovych svatebni-saty-spolecenske-plesove.cz Jsou z výprodeje půjčovny.
Odpovědět
Profilova fotka
Líbí se mi něco takového, jako na poslední fotce, jen čistý.Říkám si pořád, že závoj dělá nevěstu, tak bych ho určitě chtěla. Ten klobouček je taky krásný, ale já vždycky chtěla závoj :-) Jinak jsem přítelovi naznačila, co říká na krátké šaty a on že jo, že je mu to jedno :-) Takže je to jasný, jdu do nich....
Odpovědět
Profilova fotka
@bibi77 mně zrovna včera dorazila krátká červená spodnička a přítel byl nadšenej, moc se mu ten styl líbí;.-) já mam třeba v albu i tipy, jaký závoj ke krátkým šatům, fakt to vypadá hezky:-) já třeba osobně uvažuju o vintage čelence nebo jenom nějaký sponě, taky je to zajímavý ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bibi77 Čistý závoj ve střední délce určitě krásně seženete, stačí se poptat v salonech, většinou je mají. Tento konkrétně drží na čelence, ale jaké uchycení potřebujete Vy záleží na vybraném účesu. Mně se také závoje moc líbí, jasně to vymezuje svatbu, škoda, že dnes už je nevěsty tolik nenosí (teď jsem si uvědomila, že ze všech nevěst naší poslední sezóny měla závoj pouze jedna z nich).
Odpovědět
Profilova fotka
kombinace červené a bílé je moc hezká, ale nikde jsem neviděla kombinaci bílé a lila s těmi krátkými šaty.To bych přesně chtěla.Chtěla bych kytičku z levandule a s růžemi a k tomu lila botky no a doplňky do lila.No uvidím, jak to všechno dapadne. Ten závoj asi nebude problém sehnat, ale s těmi šaty to bude horší.Dneska jsem obvolala asi 5 svatebních salonů a nikde nemají, prý o ně není zájem, to NECHÁPU.....opravdu mě čeká asi ušití....jinak co se týče účesu, tak přítel chce, abych měla rozpuštěné vlasy, ale uvidím, co se k tomu bude hodit.
Odpovědět
Profilova fotka
Mi osobne zavoj ke kratkym satum moc nesedi, ale to je vec vkusu. Miluju francouzsky zavoj, planovala jsem jej mit, ale pak jsem zvolila, co jsem zvolila :-) Ke kratkym satum by se mi libila velka bila kytka nebo zavojik nejak naskladany do urciteho neurciteho patvaru (viz foto vyse). Tak drzim palce, moznosti je spousta, urcite vyberes tu pravou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bibi77 A kam je pro Vás reálné dojet? O pár salonech s krátkými šaty bych věděla. ;-) (Případně i o šikovných švadlenách). Dnes jsme byly s kolegyní v jednom svatebním salonu, kde jsem se s majitelkou právě o krátkých šatech bavily. Řekla nám, že zájem by o ně byl, ale že nevěsty očekávají u krátkých šatů poloviční cenu půjčovného (což je samozřejmě nesmysl, nejvíce se platí za ušití šatů, krátká sukně v nákladech za materiál až takový rozdíl neudělá). Možná i v tom bude zakopaný pes, proč salony krátké šaty nenakupují. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
No je to možné, ale všude mi i říkali, že se po nich nevěsty ani neptají, tak nevím....Jinak děkuji moc, jestli znáte nějakou šikovnou švadlenku v Plzni, nebo okolí, byla bych ráda.Třeba do Prahy se mi ke švadleně jezdit nechce.Kdybych si jela koupit šaty, tak nebude problém dojet i do Prahy, ale na zkoušky se mi tam několikrát nechce.Já mám možnost si půjčit tady kousek od Plzně dlouhé šaty okolo 4000 Kč, to jsem ochotná ještě dát, ale třeba 8000 Kč za půjčení bych nedala, to nejsem blázen.To radši už ušít a pak prodat :-)
Odpovědět
Zkuste se domluvit v Praze v Linii, šijí si šaty sami a mají hodně krátkých i hotových. Koukněte na jejich stránky. Já jsem měla také od nich a byla jsem moc spokojená.
Odpovědět
Krátké šaty měla na svatbě má kamarádka, záleží jen na osobním vkusu a preferencích. Jinak jsou běžně k dostání ve svatebních salónech - k zapůjčení, ke koupi, nebo také je možné ušití na zakázku.
Odpovědět
Profilova fotka
@bibi77 příteli se to taky líbí, rodina ví, že se mi tenhle styl líbí, tak mi do toho nemluví, ...i když nemám výstavní nohy tak je prostě chci a basta :)
Odpovědět
Profilova fotka
@nevestomat Já bych právě neřekla, že jsou "běžně k dostání". Nevěsty si z krátkých šatů moc vybírat nemohou, protože je jich opravdu málo. Rozhodli jsme se obejít jeden svatební salon vedle druhého, na krátké šaty se zeptat a nechat si je ukázat. Minulý týden jsme začali ve Slezském kraji a takto jsme byli úspěšní: Obešli jsme 5 salonů, z čehož pouze v jednom byly k dostání krátké svatební šaty, a to jen šité na míru, takže jsme neviděli ani žádnou ukázku. Věřím ale, že čím víc ale budou nevěsty krátké šaty poptávat, tím spíše je svatební salony objednají. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den :) Kratke saty jsou ted' moc aktualne! Hodne zen ktere nemaji rady dlouhe, nebo princesovske saty. Kratke saty maji prednosti! Tim ze nemusite celou slavnost tahat za sebou vlecku, tim ze mate naprosto komfort, mate svuj styl ;-) A hlavne ze muzete te saty pak mit ve skrine a oblekat na jine slavnosti. Mam rada vytvarim mnogofunkcni saty, protoze vim, a rozumim, ze platit takove penize na saty jen pro jeden den... je fakt skoda.. Mela jsem spoustu zakaznic, ktere byly spokojeny tim ze meli kratke saty! Doporucim i vam :) S pozdravem, NANAY
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?