Krátké svatební šaty a čouhající boty - problém?

Prosím poraďte, jsem docela vysoká a koupila jsem si šaty, které mi nejsou až na zem. Boty mi čouhají zn pod šatů. No a aby toho nebylo málo, boty jsem si koupila bílé, ale oproti sněhově bílým šatům vypadají dost smetanově...jak byste to řešili vy? Děkuji za tipy, rady, triky... :-)
Odpovědět
@emilajn zkusit sehnat nějakou spodničku s hezkým okrajem, aby mohla čouhat a šaty ti tak prodloužila? Třeba se něco takového bude dát sehnat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@emilajn presne ako píse mish_ka kúpiť sposničku a možno by išlo prišiť na jej spodný okraj nejakú peknú krajku alebo tyl, niečo čo sa hodí k tvojim šatám:-)
Odpovědět
spodničku jsem si koupila a s ní jsou šaty ještě výš :-) s tou krajkou mě to taky napadlo, takže sháním nějakou širokou ať to aspoň něčím zalepím :-) děkuji za tipy ;-)
Odpovědět
A co barevné boty?nejodily by se? Nevím tedy v jaké barvě bude svatba, ale udělala bych z toho přednost:)
Odpovědět
Buď ty šaty ještě o kus zkrátit, aby to vypadalo, že je to schválně. Jinak bych hledala jiné šaty, bez fotky těžko vymýšlet něco jiného.
Odpovědět
Boty vpředu by měly vždy koukat - aspoň špičky, abyste si nemusela zvedat sukni při chůzi po rovině. Na stranách a vzadu by již měly být šaty až na zem, případně vlečka. Ale špičky bot by měly být vždy vidět. Většinou lze nejsnáz prodloužit šaty přišitím tylového volánu pod okraj šatů /případně na podšívku/. Tyl v barvě šatů koupíte běžně v obchodě s látkami, ale je třeba volán hodně nařasit, aby byl hezký. Případně i v několika vrstvách. Zvládnete to i v ruce, za dva večery máte hotovo.
Odpovědět
svatbu máme do zelena a boty mám dokonce pořízené, ale přednost prozatím dávám těm "svatebním" bílým...je pravda, že šaty jsou vzadu delší, takže nakonec to nebude tak hrozné, jak se zdálo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj a co zkusit mensi obvod kruznice-spodnice. Saty tim o par cm zase zdelsis ... Kdyby si zkusila dat foto jak to vypada bude se lepe radit... S saty muzes experimentovat dle materialu a srylu...jak uz holky psaly bud nasit tyl, dat na spodnoci tyl a nebo dat pod 1.vrstvu z tohoz materialu i 2 vrstvu ktera bude delsi... Nebo si porid nove :-D
Odpovědět
Ja mela saty ledove bile a boty stribrne. K tomu stribrne sperky a hodilo se to. Tak zkus tez nejaky doplnek v barve bot ;-) Perlove nausnice?
Odpovědět
@emilajn Dej foto jinak se těžko radí.Pokud tu foto nechceš nehat stálo tak nevadí.Dej si je do alba a pak je po chvíli můžeš smazat
Odpovědět
jak budu moct foto přidám, prozatím děkuji za rady ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?