Chtěla bych koupit svatební šaty Capricho, velikost 36

Profilova fotka
Zkousela jsem si je v salonu,sednou mi uzasne,chtela bych si je koupi ale stoji 22 tisic..:-( coz je dost... Kdyby jste nekdo vedel,o prodeji techto satu(pouzitych) prosím dejte mi vedet...Dekuji moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Neni lepsi si je pujcit, kdyz jsou takhle drazsi a nemas na ne? Co s nima potom?
Odpovědět
zkus se kouknout na nějaké stránky, kde se šaty šijí na míru v Číně, cena je potom třeba 3 000 Kč 8-)
Odpovědět
No pokud by byly za 3000, tak by nejspíš vypadaly příšerně a original by ani nepřipomínaly...Ale kopie až tak nezatracuji.Pokud je to ověřený prodejce, tak by to třeba stálo za úvahu / tady na Beremese je ověřený Zimo/ Sice by to samozřejmě taky nebylo úplně jak original, ale jeho šaty se originalu už blíží a nemusejí se nevěsty za ně stydět
Odpovědět
22 tisíc je moc?? já teda nevím, ale já mám šaty Jesus peiro, hezké, kvalitní a i přes výprodej stály 15 tisíc.. prodejní cena je mnohem vyšší.. a líto peněz mi to nepřišlo.. tak zkus nad tím zauvažovat, ale já bych teda do kopie šité v Číně nešla... nejsem snob, ale ty šaty mají do origináálu a kvality hodně daleko, působí lacinně..
Odpovědět
Já zase naopak chápu,že se ti to zdá moc peněz. Každý má své priority, za co dát těžce vydělané peníze, jinde. Číňan Zimo není špatný nápad, zkus se podívat na diskuzi na jeho šaty .Opravdu je má krásné a dostatečně kvalitní.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?