Kde tisknete svatební oznámení s vlastním motivem?

Profilova fotka
Ahoj holky, kde si necháváte tisknout oznámení s vlastním motivem???A za kolik??
Odpovědět
Ahoj, já si je před pár dny nechala tisknout v Haronu (konkrétně provozovna Moráň, Praha 2) a jsem celkem spokojená. Tato tiskárna byla jmenována už v několika starších příspěvcích. Oznámení jsou schopni vytisknout hned, pozvánky ke stolu, chceš-li je ve formě vizitek, ze dne na den (jde to též hned, ale jen s příplatkem). Do druhého dne jsem měla vše najednou a cena mi přišla ok (25 A4 barevného tisku - oznámení + cca 40 vizitek - pozvánky ke stolu / na odpolední oslavu, vše na speciální papír + úprava předlohy - upravení formátu + vše nařezali = za 719 Kč)
Odpovědět
Profilova fotka
@paaya a papír jsi měla svůj nebo je zahrnutý v ceně 719 Kč?
Odpovědět
@marhab Papír je zahrnut v ceně :)
Odpovědět
Profilova fotka
@paaya tak to je opravdu dobrá cena. Nevíš, jestli si můžu nebo nemůžu přinést svůj papír - mám vybraný speciální metalický
Odpovědět
@paaya Jéé, tak to jsi mě nalákala jít to tam omrknout a nechat si oznámení udělat tam. Respektive vytisknout. prosím tě, v jaké formátu jsi ta oznámení a pozvánky ke stolu měla? Ve wordu? A ten papír by mě také zajímal - mají tam papíry, na které tisknou, příp. si musím sehnat sama někde nějaký? :-)
Odpovědět
@marhab Domnívám se, že papír si můžeš donést vlastní. Pán se nás ptal, jestli nějaký máme (a očekávám, že nemyslel vybraný od nich), takže by to snad mělo jít. @littlecharm Měli jsme to v PDFku. Pozvánky možná JPG, ale tím si teď nejsem jista (do finále to upravovala sestra). Mají tam spousty papírů, ze kterých si můžeš vybrat, který by se ti hodil. Mají i ukázkový sešit, jak na kterém papíře vypadá tisk.
Odpovědět
@paaya Aha, tak do pdfka to z wordu dát umím :) Naštěstí. Ale ještě moc nevím, jak si ta oznámení uspořádat na 1 A4 ve wordu - když bych chtěla 2 vedle sebe. To jsi dělala sama nebo máš šikovného nastávajícícho? A ty A4 jste si pak nechali někde nařezat? nebo to bylo 1 oznámení = 1A4 ? A stejně tak ty pozvánky ke stolu? Byo to jako vizitky na vedle sebe na A4 nebo už byly nařezané?
Odpovědět
Profilova fotka
@paaya díky za info
Odpovědět
@littlecharm Myslím, že ani není třeba to uspořádávat, že si to v tiskárně nastaví sami. Mně vše dělala sestra, ale velikost oznámení byla trochu atypická, tak si ji pán z tiskárny sám upravil na požadovanou velikost (A5). Poplatek za úpravu předlohy byl 25 Kč. Nařezali nám to sami - vše, oznámení i vizitky.
Odpovědět
@paaya Děkuji za info! 8-)
Odpovědět
@berev Ahoj, my jsme nechávali dělat v Pardubicích a taky jsme dostali na výběr druh papíru jestli obyč nebo metalický. Myslím, že by se snimi nechalo domluvit i to, že bychom měli vlastní. A s formátem si určitě i oni poradí... My jsme si donesli návrh obrázku a grafik do něj zapracoval text. Také si to nařezali sami.. :-)
Odpovědět
Domácí tiskárna, koupili jsme kvalitní papír a vypadají opravdu kouzelně.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?