Radím kde sehnat suroviny na vlastní svatební oznámení v Praze

Ahoj, pokud stejně jako já chcete vyrábět oznámení ve vlastní režii, tak tady jsou tipy kde sehnat suroviny. Velký výběr papírů s možností osobního vyzvednutí v papírnictví v Praze kousíček od metra Strašnice mají tady: http://www.velkoobchodplus.cz/27842-p... Pozor na místě ho neprodávají, jen vydávají objednávky i když je to jinak standardně papírnictví. Krajku jsem koupila zde: http://www.aliexpress.com/item/Widlth... Oboustrannou lepící pásku pro přichycení krajky na oznámení mají v Bílé Labuti kousek od Florence dvě "ruličky" za 13 kč tento měsíc březen 2016 jsem jich tam vděla ještě dost. Stačí trochu vybírat neodmotané. Jsou v jednom z pater v obchodě s prošlými potravinami. Text jsem si vytvořila jednoduchý ve Wordu a tisknu na klasický kancelářský bílý papír který rozstříhnu mám pozvánky ve formátu otevíracího blahopřání z přeložené A4. Mám totiž jako podklad barevný pevný strukturovaný papír. Písmo jsem si našla na internetu, např. zde stáhnete http://www.ceskefonty.com/ a lepím to taky oboustrannou páskou. Ve stoklasovi jsem si koupila stuhu do prostředku krajky www.stoklasa.cz - mají výdejnu napřiklad na Skalce v objektu co je Tesco. Na přední stranu jsem si stáhla zdarma vektorový štítek a ten si doupravila ve pohotoshopu po tom co jsem ho převedla z adobe illustratoru do .psd. Tisknu to taky na bílý papír. http://www.freepik.com/index.php?goto... Najdete tu i pozvánky hotové k tisku jen přepíšete text. Pozvánky pak budu roznášet osobně komu to půjde, svatba je až v srpnu a dám je do normální bílé obálky max na ni dám razítkem naše iniciály. Jsou to zbytečné náklady navíc nějak ji zdobit. Fotku oznámení pošlu až budu mít čas jen na vyžádání - nechce se mi ho vystavovat =)
Odpovědět
Profilova fotka
To vypadá zajímavě, škoda, že jsem na tu prodejnu s papírem nepřišla už dřív... Každopádně už mám hotovo, takže mě to již netrápí :-) Rozhodně smysluplné rady :-)
Odpovědět
A mají na té prodejně papírnictví ve Strašnicích vystavené vzorky?
Odpovědět
Ne, nemají. Je to pro ten e-shop jen výdejní místo. Mají ale více méně standardní značky, co se dají zkoukout ve výtvarných potřebách a pak je koupit tady, kde je budou mít podle mě levněji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte, jaký program je nejlepší pro použití vektorů z Frepíku, nějak v tom tápu a nejsem schopná je použít. Pouze to stáhnu, ale nejde mi s tím nic dělat... ach jo, chtěla jsem si vytvořit vlastní oznámení a jaksi nejsem schopná se pohnout z místa, vždycky něco stáhnu a pak mi to stejně nefunguje ... Poradíte někdo?
Odpovědět
Adobe Illustrator verze portable co se nemusí instalovat tam se to zkopiruje co za cesty chceš použít, napíšeš vlastní text ve vektorovém písmu a pak se to vloží do Photoshopu. Tam je úprava a změny jednodušší.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus taky CorelDraw, 14 dní zdarma. Adobe je zdarma jen na 5 dní, tak pozor na to. Doporučuju nejprve zhlédnout nějaká tutorial videa na youtube, pokud jsi nikdy s grafikou nedělala...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?