Jaký máte krém do dortu?

Nevěsty jaký máte dort, spíše krém do dortu. chtěla jsem patrový dort ,kĺasicky patra na sobě. Ale prý to jde pouze s máslovým krémem , jinak odlehčené krémy neudrží ty 2 patra , muselo by se dát každé patro zvlášť na stojan. Dnes jsem zkoušela ochutnávku máslového krému s pudinkem, proložený jahodami ,ale vůbec mi nechutnal. Je opravdu těžký . Jaký máte krém vy ,děkuji za odpověď
Odpovědět
My jsme měli schwartzwald, tudíž šlehačkový krém. Dort byl ale vyztužený několika brčky, aby se nesesunul, takže při krájení bylo třeba na to dávat pozor a brčka vytahat.
Odpovědět
Vyměn cukráře. Odlehčené krémy se už normálně dávají do patrových dortů, ty se jen musí vyztužit, tak jak se tu píše, ale dělá se to úplně běžně, takže ta vaše cukrářka je sto let za opicemi, nebo se jí prostě nechce dělat něco jinak, než má zajeté. ]-(
Odpovědět
děkuji , no problém je v tom ,že je to celkem "vyhlášená cukrárna" na malém městě a tak trochu se známe s paní majitelkou Pečou dobré dorty , máme je vyzkoušené ,vždy každému chutnaly ,ale právě ty odlehčené. tak jsem ani na chvíli nepomyslela ,že bych zkoušela někoho jiného. Je pravda,že se svatebními asi moc zkušeností nemají. achjo. no zkusím s ní probrat to vyztužení
Odpovědět
Profilova fotka
@amelie64 Taky máme lehký krém z mascarpone, vyztužený kusy čerstvého ovoce. Máme tedy minidortíky, ale nebyl problém si zvolit velký patrový dort. Takže souhlasím, že se jim do toho asi jen nechce a jen chtějí jet ve svých zajetých kolejích.
Odpovědět
@amelie64 Nebylo to nahodou v Nachode? Nam pani majitelka taky rikala, ze do velkeho dortu odlehceny krem nejde :) Budeme mit male dortiky s lehkym coko kremem z mascarpone a slehacky + lesni ovoce, nahore potazene marcipanem. Ze zkusenosti vim, ze lehky krem by uz nemel byt problem ani do patroveho dortu, tak se zkus poptat jinde nebo pani majitelku cukrarny nejak premluvit...
Odpovědět
Profilova fotka
@mikoi Tak pokud se paní cukrářka cuká a evidentně tyto dorty nedělá, bych se bála, co z toho vyleze :-| Tudíž buď ustoupit a vzít máslový, nebo změnit cukrářství.
Odpovědět
mikoi nene Náchod to nebyl , no budu se snažit přemluvit paní majitelku, když vidím že když se chce tak to jde. Ten máslový je už trochu retro ,což by mi nevadilo ,kdyby mi chutnal ale on je fakt těžký
Odpovědět
presne tak ako pisu baby ja tiez peciem torty a do poschodovych toriet vsetkych davam len tieto lahke kremy a vzdy vela ovocia. ja nerobievam vobec maslove lebo to ani mne nechuti. uz mam za sebou vela poschodovych a pred par mesiacmi som piekla aj 4 poschodovu a nebol s nou ziaden problem lebo som sa nu pozerala celu noc kedze sme boli na svadbu pozvay len tieto torty treba dobre vystuzit to je teda zaklad.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Maslovej s cerstvym ovocem, taky nemame radi hutny kremy ale byl skvelej, jedno patro melo jen dzem. Dobrej cukrar ma nejen dobrej krem ale taky dort vyztuzi. My taky meli dreveny tycky na vyztuz
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj :) z důvodu že jde nemohla najít na rychlo cukrářku (zmepna termínu ze dne na den) splácala jsem si dort sama, vnitřek je ala florida.. Drolivý našlehaný korpus, bez oleje a mléka... Broskve co vše rozmočí, trocha pudingu se šlehačkou a na tom všem spoooousta šlehačky... Takže byl prořízlý jen jednou.. Píchla jsem tam 4 brčka, položila dno formy a na to druhé patro, jen vše zamázla krémem a nic nebylo poznat a vše kraaaásně drželo.. Takže se poohlídni po někom jiném, kdo vyhoví tvě představě :) :) byla by škoda papat něco co ti nechutná :)
Odpovědět
holky děkuji vám za cenné rady , snad to paní cukrářka pochopí a vyjde mi vstříc nebo budu muset změnit dodavatele
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?