Svatební dort - jaký korpus a krém?

Profilova fotka
Holky poraďte, vůbec nemám tušení jaký dort nechat udělat :-( Cukrářka se mně ptala na tolik věcí, že jsem ani netušila, že existuje tolik x druhů korpusů, náplní apod...
Odpovědět
Profilova fotka
@kety86 Já doporučuju medovník místo klasického dortu :-)
Odpovědět
A nenabídla ti ochutnávku? My jsme objednaní na ochutnávku dortů a podle toho se rozhodneme pro kombinaci korpusu a krému. Ne každý korpus udrží tři patra (jak to chceme my) a ne každá kombinace korpus - krém bude dobrá. Zkus se zeptat na tu ochutnávku a nebo změnit cukrárnu. Přece jenom dort bude drahý a dopředu nevíš, jestli bude dobrý, takže bez ochutnávky bych do toho nešla ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ochutnávka je opravdu nejlepší. Já jsem se nakonec rozhodla pro každé patro jiné a to nejen krémově, ale i korpusově :-). Osobně by mě takové náplně ani nenapadly, cukrářky už ví, co je dobré kombinovat. Přece jen by bylo nemilé překvapení, kdyby pak nechutnal. Moje curkářka mi poslala seznam korpusů s různými náplněmi a mohla jsem si vybrat 3 na ochutnávku zdarma. Jak píše Terezka víše, bez ochutnávky bych do dortu nešla ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ttj, tak to paní cukrářce ještě zavolám a pozjišťuju co a jak. Jinak dencinka co se týče toho medovníku, tak já vlašáky moc nemusím, takže..., ale jinak moc děkuju za rady :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Ahoj holky, uz jsem zadala cukrarce nas dort, ale ted mi furt vrta hlavou. Bude mit 3 patra, kazde patro chceme jiny korpus i krem, ale vubec si nejsem jista, zda je to dobra volba. Aby pak lidi nekoukali, ze ten ma takovy a tamhleten makovy. A koneckoncu ani my neochutname kazde patro, tak vubec nevim, jestli to jeste nezmenit. Nebo treba jestli i mate nejake kombinace korpusu a kremu, ktere jsou dobre.
Odpovědět
@ellabel zdravím, přesně z toho důvodu, aby někdo neměl ten a druhý onen, jsme zvolila všechny patra stejná. Za prvé se mi nechtěly vymýšlet kombinace, za druhé je to víc práce a za třetí, když někdo řekne, že byl dort dobrý nebo naopak ne, může to souviset jen s tím, co skutečně jedl.. prostě mi to přišlo zbytečné. Takže budou všechna patra stejná :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ja delam ochutnávku vždy, je to nejlepší. Navíc dort, který vyberes, by měl v prvé řadě chutnat tobě a ženichovi
Odpovědět
@ranixia tak my uz jsme od pani dort kupovali. Ma je vyborne, jen mi jde spis o to, jestli udelat cely stejny nebo kazde patro jine..
Odpovědět
My budeme mít taky 3 patra a každé jiné a vůbec mi to divné nepřijde - naopak mi to ulehčilo rozhodování...ochutnávku jsme měli a kdybych si měla vybrat jen jeden, možná bych pak litovala, že jsem to neudělala jinak. Největší spodní patro bude "snickers", prostřední bude čokoládovej/pařížskej a vrchní je malinovej cheesecake. Každej má jiný preference a pokud není na hostině 150 lidí, tak jde celkem snadno zjistit, o kterej má kdo zájem :)
Odpovědět
Profilova fotka
My taky budeme mít každé patro úplně jiné, přijde mi škoda nevyužít víc z tolika možností a mít celý dort stejný :))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?