coverphoto
Neaktivní

mikoi

Mikoi
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 22. čvc 2015
Info o svatbe
Svatba byla 25. 6. 2016
2855
dní po svatbě
Aktivita
3 příspěvky ve fotoblozích
222 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Kolekce
  • Inspirace
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +74
Svatební album
Mikoi a Petr
25. 6. 2016 Náchod | 78 fotek
fotograf
Martin Faltejsek | fotografie
Nejlepší volba! Tímto děkuju nevěstě, která mi Martina dporučila, i Martinovi za krásné fotky, které nádherně zachytily atmosféru našeho veselého dne. Nečekejte žádné strojené a nucené pózy, o Martinovi ani nebudete vědět, přesto zachytí všechno podstatné. Martin forever!
svatebni koordinátor
já sama a moje super partička
Koordinátora jsme vůbec nepotřebovali, zvládla jsem to sama s pomocí ženicha a kamarádek. Při cestě na svatbu každý něco někde vyzvedl a přivezl, zorganizovali jsme to tak, aby se pomoc rozdělila a každý něco malého zařídil. Vše klaplo skvěle.
instrukce pro svatebčany
my dva
Nechtěli a neměli jsme svatební oznámení ani žádné tiskoviny. Vyrobili jsme svatební web se všemi instrukcemi a potřebnými informacemi. Asi byly dobré, nikdo se neztratil a všichni dorazili na správné místo ve správný den i čas :-)
koláče
Pekárna Gobe Píšť - koláčky
Skvělé domácí koláče s poctivou nádivkou. Nemám ráda makové, ale ten jejich jsem slupla asi za dvě vteřiny, jak byl dobrý. Jsou poctivé, neošizené, bez éček a krásně voní máslem a rumem. Jeden povidlový jsem si naštěstí uzmula večer před svatbou, jinak bych ani neochutnala, prostě na mě nezbylo...
výzdoba
Já a obě maminy.
Květiny na stoly jsem natrhala na okolních loukách. Moje skvělá tchyně otrhala zahrádku. Moc jsem chtěla nevěstin závoj na výzdobu, nakonec jsem ho zavrhla, ale v den obřadu mi k mému velkému překvapení natrhala zahradnice z Hejtmánkovic plnou náruč jeho růžové verze v zahradě jízdárny. Velká radost - s lučními a zahradními kytkami vypadal krásně, bylo ho dost na to, že ozdobil i proutěný koš s uchem :-) Vázy jsme dělaly s mamkou, spoustu dalších věcí jsem vzala z domu. Nevydala jsem zbytečně ani korunu, maximálně pár desetikorun za barevná brčka, která měla velký úspěch nejen u dětí (manželův synovec si je druhý den vzal všechna domů :-))
catering
Restaurace Švejk Meziměstí
Skvělé jídlo, skvělý kuchař, dobré ceny na to, že spousta zbyla druhý den na snídani a na výslužky. Tatarák a gril byl fenomenální. A najedli se vegetariáni a dokonce vegan!
víno
K96 Winery
víno mého šéfa bylo skvělé jako vždy
květiny
Kytičkárna
doporučuji
Žádné příspěvky