Jak převést dort na svatební hostinu bez následků?

Profilova fotka
Budeme převážet svatební dort 40 km v létě. Jakým způsobem převést dort, aby se neponičil, neroztekl... existují nějaké chladicí boxy, poskytují některé cukrárny tyto možnosti? Jak jste převáželi dort vy?
Odpovědět
Do krabice s dortem dát pet láhve se zmrzlou vodou. Je třeba je umístit tak , aby se nepohybovaly a dort neponičily. :-)
Odpovědět
My jsme vezli dort 130 km. ale pravda, že nebylo teplo, ale byla to zátěž. vydržel 2 vyfrézované silnice a posledních 5 km byla silnice naprosto šílenǎ. Dort se ani nehnul. V cukrárně by ti ho měli dát podchlazený a myslím, že termobox na něj je standard
Odpovědět
Zkusila bych se zeptat v cukrárně, jestli by dort nedovezli na místo hostiny. My jsme to takto měli a překvapilo nás, že doprava byla zdarma :)
Odpovědět
40 km je kousek... ty PET ky jsou dobry napad,ale musi byt zabalene do novin,ktere saji,staci jedna vrstva. jinak se orosi a dort chytne vlhko a orosi se,bude lepkavej atd.... to same ale udela i podchlazeny dort... bud at ti ho doveze cukrarna,poud tu moznost nabizeji a nebo si zarid auto s klimatizaci.....
Odpovědět
Nám cukrářka přímo dala převozný bednu kde byl dort chráněný, ukurtovaný a po bocích bylo 10 zmrzlých PET lahví, takže jsme jej přivezli v naprostém pořádku a kompletně studený :-)
Odpovědět
My převáželi přes 50km v hicu a měli jsme ho ve velké bedně. Ono je to hodně i o tom jak je kvalitně a stabilně dort udělán. Chlazení jsme u dortu neměli a jeho struktura se nijak nezměnila. Stejně nádherný a dokonalý jak jsme ho přebírali. :-)
Odpovědět
Požádala bych cukrářku, aby dort zavezla na místo určení. Není to nejlevnější záležitost, tak proč ne?
Odpovědět
Milé děvčata, PEt láhve ano ale NE k dortu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!To by potah byl orosený, může i dělat boule! Nesmí být u vlhka. Dorty mi cestují po celé republice i v těch největších vedrech a vždy dorazí v pořádku. Stávají mi vlasy hrůzou, když vidím, co někteří s dorty dokážou, ...pak se to těžko zachraňuje. Takže pokud nemáte polystyrénový box na dorty, což je nákladná záležitost, pak jedině dvě krabice. Ta jedna je tak velká, aby se do mi vešel dort, tak aby se nepohyboval, tato krabice se pak dá do větší krabice s PET lahvemi...stačí 4 zmražené Petky kolem dokola. Ty láhve naplnit vodou, zmrazit a dát do bavlněné hadry či ručníku.Takže mezi lahvemi a dortem je krabice. Jedině tak nemohou láhve dort poškodit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?