Svatební dort, jak ho přemístit ve vedru?

ahoj nevěstyy mam problém, nevíte někdo jak přemístit svaatební dort tak aby přežil tohle vedro a aby se nezničil ? potřebuji ho ze zámečku kde se vyrábí dopravit do restaurace a nevim vůbec jak ?za všechny rady jsem vděčná :)) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
v polystyrenové přepravce nebo v kartonové krabici (pokud seženeš dost velkou), přidej tam PET lahve s ledem, chvilku dort ochrání...
Odpovědět
my jsme měli ve svatební den taky přes 30 stupňu.. Když jsme ho vezli do hospody, tak jsem ho vezla v kufru v autě. zhruba 10 km a nic se mu nestalo. Měla jsem celý dort potáhlý marcipánem.. Žádná čokoláda, nic co by se moho roztéct..
Odpovědět
My jsme taky vezli "jen tak" dort asi 10 kilometrů v těhle vedrech.. byl potahovaný marcipánem a taky se mu naštěstí moc nestalo.. ale je fakt, že pro jistotu jsme měli hodně zapnutou klimošku, sice to odnesli moje hlasivky, ale dort byl nádherný :-D
Odpovědět
Klimoška to jistí.
Odpovědět
díky moc tak snaad to pomůže klimoška v autě to jistí ostatní si berou bundy , aby to přežili :D tak držte palce pozítří náš to čeká :))
Odpovědět
Klimošku v autě nemáme a dort povezeme daleko a bohužel je vysoký, takže se do žádného obvyklého termoboxu nevejde. Vymysleli jsem kartonovou krabici obloženou polystyrenem (ty PET také nejsou špatný nápad), převážíme tak i zvířata (např. burza) a to i choulostivější a všechny prozatím přežili.
Odpovědět
Profilova fotka
na ty petlahve s ledem pozor, jakmile se orosí, může navlhnout potahová hmota. Peču dorty a moje zkušenost je taky s petlahvemi, ale musí se dát velká kartonová krabice, do ní krabice s dortem a do meziprostoru mezi krabicemi namražené petlahve obalené třeba do ručníku ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?