Svatební dort. Jak ho vybrat a kolik jich má být?

Původně jsme měli v plánu jeden hlavní svatební dort + dva malé dortíky pro maminky jako poděkování. Slyšela jsem ale, že bývá zvykem i to, že novomanželé dostávají svatebí dort / dorty darem a že jich může být více. Nevíte, jaké jsou zvyky, pověry, jak teda svatební dort vybrat a kolik jich má být? Máme třeba mít jeden rezervní na výslužky? Jak to máte vy? A případně doporučíte kde koupit dort v okolí Havířova?
Odpovědět
Profilova fotka
tak my budeme mít medovník dvoupatrovej a náké svatební koláčky na rautovém stolu to bude vše sledaké... nevím jak se to dělá každej jak chce ale my se tradic nedržíme a vše si uděláme jak chceme my je to přece naše veselka... ;)
Odpovědět
my nebudeme mít žádný, je to podle nás zbytečné vyhození peněz. budou koláčky a zákusky na stolech. ;-)
Odpovědět
O tomhle jsem tedy v životě neslyšela. Asi jiný kraj, jiný mrav:) My budeme mít malý třípatrák - cca 20porcí a pak zmenšené verze dortu (cupcakes?nebo jak se tomu říká:-) ) - pro každého svatebčana jeden, ty malé budou mít různé příchutě, takže si každý přijde na své. Do výslužek máme pár minizákusků a koláčky... Kus třípatráku pravděpodobně zbyde, takže něco si shovám já na první výročí:-D a něco přihodíme do výslužek V.I.P. svatebčanům;-) :-D
Odpovědět
ty cupcakes jsme chtěli taky a pořád to ještě je jedna z možností, líbí se mi, jak pohodlně se servíruí i rozdávají do výslužek, žádné upatlané kusy dortu :D takže bude malý dvou / třípatrák a cupcakes, minizákusky na stolech... komu by chyběl cukr, může chroustat kostkový :)))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?