Bezlepkový svatební dort Praha. Dá se koupit?

Ahoj holčiny, v květnu budu mít svatbu, všechno máme hotové zařízené, jediné co nám chybí je krásný svatební dort... Máme totiž problém, můj budoucí muž má bezlepkovou dietu, zjistila sem, že snad v Praze nikdo bezlepkové svatební dorty nedělá... Jsme s toho už docela smutný... :-(
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahojky Já mam podobný problém. Netýká se tedy svatebního dortu, ale dortu pro tchýni s partnerem, která má bezlepkovou dietu. A taky nemůžu nic sehnat, a to by mi stačil jen nějaký malý
Odpovědět
zkuste i tato témata http://www.beremese.cz/forum/show.php... http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Ahoj, pokud jste z Prahy nebo okoli, muzu poslat kontakt na slecnu, co pece bezlepkove a bio dorty. Kontakt do IP.
Odpovědět
Tak sme dneska obědnaly svatební bezlepkový dort. Bude čtyřpatroví a za super cenu.. Jen sem zvědavá jak bude vypadat neměly tam obrázek. Sehnaly sme ho na Praze 8 libni.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Je to od vás hezké, že tím chcete udělat gesto pro své blízké, sama mám tetu co má bezlepkovou dietu a chci pro ní udělat na rautovym stole bezlepkový koutek. Ale svatební bezlepkový dort? A co ostatní svatebčani???
Odpovědět
Holky našl jsem na internetu firmu teda je na Kladně ale rozváží cukrářské výrobky po celé republice a mají tam i dva bezlepkové dorty myslím si že by se nebyl problém domluvit i na svatením. ;-)
Odpovědět
já mám ženicha, který má bezlepkovou dietu, takže my bylo hodně blbí aby neochutnal na vlastní svatbě ani dortík :-D :-D Ostatní svatebčani, by ani neměly poznat, že je bezlepkoví... dělaji to tam moc dobře :-D
Odpovědět
Profilova fotka
nevestapetulka no bohuzel jsem nevesta a taky jsem celiatička.. takze kdybych neochutnala svuj dort.. to by me fakt sířilo..neni to jen o ostatnich, myslim že v tomto tematu jde především o nevěstu a ženicha.. whitewajda neposlala by si mi prosim kontkat do IP, nemuzu sehnat zadnou cukrarnu, vsude me stimto pozadavkem odmitaji jj taky mi prijde ze krome bezl. testovin je to jidlo prakticky stejne chutové jako obyc jidlo..:-)
Odpovědět
Profilova fotka
dělám doma bezlepkovou roládu, ne že bych musela,ale protože je fantastická a lepší než klasická. Těsto bez mouky je krásně nadýchané a rozplývá se na jazyku. Myslím, že ostatní svatebčané nebudou nijak ošizeni pokud bude dort na stejném či podobném principu.
Odpovědět
Profilova fotka
nevstapetulka - tak já jsem na jedné oslavě měla taky dort bezlepkový, byl úplně normální, krémový, s marcipánem, jen místo pšeničné mouky byl korpus upečený tuším ze špaldové, s ořechy a kakaem - na tyto suroviny nikdo alergii neměl, a byl úplně normální. Řekla bych, že to většina ani nepoznala - někteří se podivovali a ptali, zda-li oslavenci už alergie pominula, když může baštit dorty ;-) . Kolikrát se to ani nepozná. My na svatbě měli zase alergika na mléko, tak se mu jen upravilo jídlo trochu jinak než ostatním.
Odpovědět
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte nějaký tip, kde by se dal v Praze objednat bezlepkový svatební dort? Děkuju
Odpovědět
na praze 8.. přesnou adresu ti dám večer... mám to doma v diáři :-D mi si ho tam taky ted byly obědnat..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
nevestapetulka: :-D :-D Většinou lidi vážně ani nepoznají, že je "něco jinak". Náš dort bude bez cukru, mléka i bílé mouky, čili celozrnný, slazený sladem a medem, s karobem, rýžovým mlékem atd., ale věřím, že chutnat bude dobře nejen nám... :-) (Možná snad jen nebude přeslazený, jak některé dorty bývají, ale jinak určitě nikdo hladovět nebude. :-)) luc1979: No jasně, jde to v pohodě i bez lepku. To je v podstatě to nejmenší. Jak jsem psala výše, my se vyhýbáme i dalším surovinám (lepku jako takovému přímo ne - ten je i v té špaldové mouce třeba), a taky to není problém. Ani chuťový, ani jiný... :-)
Odpovědět
Je tak moc dekuji , koukala jsem, ze prave pisete, ze se da sehnat na Praze 8, ale kdyz jsem se divala na net, tak jsem prave nic nenasla.
Odpovědět
ahoj, mam kontakt na holcinu, ktera dela bezlepkove i jinak dietni dorty. pokud budete mit zajem, rada poslu kontakt i webovky do IP
Odpovědět
muphi: Ahojik, prosím, pošli mi kontakt i ty webovky na cukrářku, která udělá i bezlepkový dort. Předem moc děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem ho nechutnala, tak nevím, že chutná podobně jako normální. Jen vím, jak se "bohužel" někteří tváří na to, když se řekne, že je to dietní, zdravé nebo bezlepkové...
Odpovědět
xpiskle: mas ho v IP :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nevestapetulka - to přece nikdo vědět nemusí :-D stačí, když dotyčný "postižený" bude vědět, že si ho může v klidu dát my máme celiaky hned tři, dort bude samozřejmě bezlepkový, před pár lety jsem už přítelovi objednávala narozeninový tady www.marcipanka.cz, je to někde na kraji prahy, už si přesně nepamatuju, na kladně je www.cukrarna-johana.cz jo ten náš narozeninový dort byl z rýžové mouky, za stejnou cenu jako lepkový, byl udělaný jako fotbalové hřiště a všichni si pochvalovali, jak je výborný a lehký oproti klasickému my jsme tedy zatím dort neřešili, zatím pořád rozhodujeme o místě, ale v jednom z favoritních míst nám i sami nabídli, že není problém, aby bezlepkový dort zajistili muphi - mohla bych pro jistotu též poprosit o kontakt na tu cukrárnu v libni, abych měla v záloze více možností? taky jsem ještě koketovala s myšlenkou, že bych si dortík upekla sama 8-)
Odpovědět
hailli: taky v IP :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Vim ze to je jiz pasé, ale treba pro dalsi lidi s podobnym problemem. My jsme si objednavali bezlepkovy svatebni dort v cukrarne Studanka v Praze Na Zderaze http://www.cukrarna-studanka.cz/ Byl vynikajici, tripatrovy s cerstvymi ruzemi. V te cukrarne jsou moc mily a vse se s nimi da dobre dohodnout.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Taky mám bezlepkovku. Jedno jsem dostala dort k narozkám a byl z Hiltonu v Praze. Sice dražší, ale vynikající a krásně nazdobený. :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@madanka dá, ale je dražší...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Lucie Průšová, doporučuji.
Odpovědět
Profilova fotka
také mohu nabídnout bezlepkové, bezmléčné i bezvaječné dorty a to bez vlivu na výsledý efekt. Myrtille.cz.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
V cukrárně ve Zdibech (Praha východ) pečeme bezlepkové svatební dorty zcela běžně. Pokud máte nějakou další potravinovou alergii, tak i tu umíme zohlednit. Dorty děláme i bez laktózy, ořechů nebo dalších alergenů. Chuťově jsou dorty nerozpoznatelné od těch s lepkem. Ochutnat z naší nabídky můžete každý den příímo v cukrárně, kde probíhá i samotná výroba. Vyrábíme i bezlepkové zákusky, bezlepkové svatební minidezerty a bezlepkové svatební koláče.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
@madanka Ahoj, mohla bych poprosit o kontakt na bezlepkový dort? Jaký byl? Díky K.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?