Svatební dort, Praha, listopad 2019, vypadla cukrářka

Dobrý den, prosím zrovna nám vypadla cukrářka, nevíte o někom, kdo peče nejlépe domácí svatební dorty a menší zákusky za rozumné ceny? Chtěli bychom naháčka a pár menších zákusků, i když ty případně někde objednáme hlavní je ten dort. Rádi bychom jednoduchý, ale chutný (aby se pekl vážně z másla a podobně, ne ze ztužených tuků a tak), plněný asi mascarpone a nějakým ovocem. Nevíte o někom šikovném, s kým je dobrá domluva? Abychom zase pak neřešili, že to na poslední chvíli odřeknou, jak zrovna teď? Děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste cukrárna Mučenka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme od Cakesnbites ( https://www.instagram.com/cakesnbites... ). Dort byl výborný, paní dělá i sweet bary a další věci, zkuste jí napsat, jestli nemá volno. Cena mi přišla adekvátní - ochutnávkám dortů jsem věnovala hodně času a vybrala jsem ten, který mi cenově přišel akorát a přitom chuťově skvělý. A přesně maskarpone s ovocem :) Zkuste napsat ;)
Odpovědět
Děkuji, už jsme našli :-) ! Na ochutnávky není čas, bohužel, ale jsem nemocná a už to spěchá. Risknem to :-D . Nevadí, myslím, že jsme vybrali nakonec lépe, než byla původní verze :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?