Máte zkušenost s cestovkou Lefkada?

Profilova fotka
Ahojky byli jste tam někdo? My byli minulý rok na Kefalonii(přítel už po několikáté) a tak bysme rádi zase řecký ostrov-je to tam nádhera..Ale nevím s jakou cestovkou. Byli sme s Daniela travel a super, jenže nemají termíny- chci jet totiž co nejdřív po svatbě- teda nejradši hned :-) Viamare by snad šla a ještě mě zaujala Lefkada tours-nemáte někdo zkušenosti?
Odpovědět
1
2
6
Profilova fotka
PS: pokud chcete zažít fakt úžasnou dovču a ne moc drahou tak doporučuji moc a moc právě Kefalonii. Projeli sme ji za 10 dní na skutru a bylo to naprosto boží. Jeli sme last minute a bylo to o 50% levnější 8-) Už chci bejt někde v teploučku..
Odpovědět
Profilova fotka
Ronie, my byli na Lefkadě a musím říct, že to byla nejhezčí dovolená, jakou jsem zažila. Je tam krásně. Jeli jsme s brněnským Dantourem a všechno bylo super. Organizace, průvodci,... Můžu vřele doporučit. ;-)
Odpovědět
ronie, kdyz jste byly v recku na last minute - byl dobry vyber terminu? chceme jet 1.7. a nevim jestli cekat na last minute.
Odpovědět
Profilova fotka
bett to také teď řeším. Tehdy byl, ale to víš svatebku nechat na poslední chvíli.. no nevím, nastávající je pro, já váhám, ale slevy jsou velký-ach jo
Odpovědět
Profilova fotka
Vero dantour je ok, ale lítaj jen z Brna..My radši Prahu-ta lefkada tours je brněnská, ale lítaj z Prahy.
Odpovědět
tak to jsme na tom stejne :-D nastavajici je taky pro. kdybych nebyla vazana na dovolenou tak to take neresim, ale vybojovala jsem si ze budu mit dovolenou v tom tydnu kdy jsou dva svatky, tak uz to nejde zmenit :-| a ani bych nemohla - uz mi ji moc nezbyva (te nenaplanovane na 100%). a jaky je more a plaz na Kefalonii?
Odpovědět
Profilova fotka
bett naprosto nejsupr moře jaký sem kdy viděla- malinkatý plážičkyi větší. Musíte mít motorku bez ní by to byla nuda, ale takhle najdeš všelijaký- kamínky, písek bílý i červený..úžasný!!! :-D A svatbu mám taky v tejdnu se 2 svátkama, ale nejsem vázaná na dovču, jen prostě chci odjet co nejdřív :-)
Odpovědět
Ahojky, my se na Lefkádu taky chystáme na svatební cestu. Viděli jsme kamarádčino video, když tam byla na dovče a naprosto nás Lefkáda uchvátila. Kamarádka na ní taky vzpomíná jako na nejkrásnější dovolenou a to už byla v Řecku skoro všude :-)
Odpovědět
Profilova fotka
aajko tak to se tam možná potkáme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, ja jsem na lefkade byla 2003 s moji sestrenkou. bydleli jsme ve vasiliki pointy (nejak nejsem pametnik na nazvy, tak se omlouvam, jestli pisu neco spatne :-N ) ....a uzily jsme si to tam. ...teda ta plaz co je ve vasiliki nebo v tom pointy, tak ta neni nic moc, a hlavne odpoledne je tam strasnej vitr a je tam spousta windsurfaru :o( ...ale pujcily jsme si na tyden motorku a objely ostrov krizem krazem. ...nejkrasnejsi plaze jsou na zapadnim pobrezi ....tam muzes jet na jakoukoli a bude se ti tam libit. ...krome jedny, ktera ma pri vstupu do more kluzsky balvany, ale jinak....ty zapadni plaze byly super. ...na vychode bych nechtela moc bydlet, protoze je to blizsko pevnine a videla jsem tam dost casto parkovat jachticky. :o( ...a hlavne je to blizko kontinentu a ja mam radeji, kdyz je to more volny a ma trosku vlnky. ...jinak u vasiliky je pak taky jedna plaz a na ni se da dostat bud vodnim taxikem (5-10 minut jizdy) a nebo na motorce ci pesky (no je to trochu kus pesky a pak kdyz se nekdo bude bat vysek, tak se tam pak schazi po kamenech ...kdyz jsme tam byly my, tak akorat bylo zemetreseni, takze byly ty kameny schody castecne zasypany kamenim...takze jsem nevedela pomalu, jak se dostat dolu, ale prisly jsme na to. ...tak tam je sice plazicka mala, ale uzasna, nadherna voda. :o) ...takze to si vyberete. ...jinak u toho vasiliky je taky nejakej vetsi market, kde se daj koupit potraviny za rozumny ceny :-)
Odpovědět
Profilova fotka
omlouvam se za cestinu ...ajajaj :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Díky hanik za info :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
nemas zac. ...kdyby si se chtela zeptat na neco konkretniho, tak bych si snad i vzpomnela ;-) ...jinak asi juknu na nejakou mapku lefkady, abych znala ty nazvy plazi. ..to bych ti je pak taky mohla popsat, na kterejch jsme byly. :o) ...jinak jsme byly pak jeste na dvou lodnich vyletech (celodenni po 4. ostrovech a nocni zapad slunce u majaku s reckym jidlem ...oba se mi libily). ...a vyzkousela jsem dva vodni sporty (ringo - uz nikdy vice, mela jsem pak asi 4 dny fialovej pruh na zadech :o( ..snazil se me schodit, ale ja se drzela zuby-nehty....a tak to odnesla barva mejch zad, a pak vodni lyze....ty byly dobry :-) )
Odpovědět
Profilova fotka
hanik a s jakou cestovkou jste jeli?
Odpovědět
Ahoj holky, cestovní kancelář Lefkada tours je vážně skvělá :-) Mám na ní samé dobré recenze a opravdu je to dovolená na míru. Jinak Vassilikis nebo tak nějak se to píše je oblast spíše pro surfaře,ale nejkrásnější je Agios Nikitas, kde jsou v blízkosti nejkrásnější pláže Řecka, Milos apod. A pak je nádherné středisko Nidri, kde je zase výhled na moře úplně úžasný, protože jsou po moři rozesety ostrůvky, např. Skorpios, ostrov Onasise. Dobré informace jsou i na stránkách. www.lefkada.estranky.cz a ta cestovka je normalne www.lefkada.cz . Cestovka má i k dispozici nádherné informativní CD o Lefkádě a místech na Lefkádě kde nabízí pobyt i o výletech. Na zavolání a vyžádání to snad pošlou. Lefkada je opravdu nádherná a mám v plánu tam jet, dost se o to zajímám, protože sama chci jet na svatební cestu právě sem.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme bydleli v Nidri a byli jsme nadmíru spokojení. Sice není výhled na širé moře, ale je to zase větší středisko než Agios Nikitas, takže tam je večer víc živo.
Odpovědět
Profilova fotka
holky to je super, že máten všichni kladné zkušenosti. A co myslíte-last minute nebo koupit teď?
Odpovědět
Profilova fotka
leteli jsme s viamare. ...delegat byl na miste dobrej, ale na letiste mel jaksi spozdeni ten, co nam mel dat letenky :o( ...mela ta pani snad pul hodky zpozdeni. (no tak na letiste je obcas doprava spatna, ale i tak s tim by se melo pocitat) ....ale pak jsme cekali dlouho uz v letisnim prostoru, kdy nase letadlo melo pres hodinu ne-li dve zpozdeni (za to uz teda oni nemohli) ...za to mohlo zemetreseni nekde u lefkady ...ale nikdo nam to nerek, i kdyz kdyz jsme byli v praze, tak uz to meli vedet. ...ale delegatka na letisti nam nic nerekla. ...to jsem se dozvedela az kdyz jsme vylezli z letadla na miste a ja pustila mobil, tak mi prislo tak 15 smsek, ze tam bylo zemetreseni. ...ale letiste bylo v pohode :o) ..tam nic videt nebylo. ...az cestou do vasiliky bylo par rozmlacenejch vyloh, polozasypanejch par silnic a zborenejch par starejch baraku. ..novy uz jsou proti tomu staveny, takze tech se to nijak netklo. ....ale pak jsme po celou dobu pobytu meli dootresy a nejaky lidi kvuli tomu chteli odjet. ...no je to takovej neprijemnej pocit, ale pak si na to zvykdnes. ...v praze mi to pak chybelo :o))) ..takze jinak krom toho prvniho kiksu na letisti byla viamare v pohode, takze bych se s nima nebala letet znova. :o))
Odpovědět
Ahoj Ronie, možná se tam potkáme, ale spíš asi ne 8-) My chceme jet "až" v srpnu, aby nám neunuikla kamarádova svatba. Jé, já už se tak těším.....
Odpovědět
ahojky - na lefkade sme byli s pritelem v roce 2000. tenkrat to bylo jeste hodne neobjeveny. bylo to super. jeli sme tenkrat s cestovkou mtm tours. bydleli sme v nidri a meli sme skutra, takze sme vsechno projeli - porto katsiki, athani, egremni... kraasny plaze, daj se delat vylety - skorpios, jeskyne papanikolis. je to sice daavno, co sme tam byli, ale snad se to moc nezmenilo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na kefaloni jsou taky zemětřesení- nás teda žádný nedostihlo, ale je tam spoustu zbořenejch domečků a když jsme se jeden den ztratili tak jsme objevili opuštěný starý městečko :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak kde jsem vsude byla na plazich: Vasiliky ..tak ta neni vubec dobra. ..maximalne dopoledne, ale odpoledne viz vyse zminovanej vitr a windsurfari. Agiofili: to je blizko vasiliki a jezdi se tam vodnim taxikem. ..tak byla uzasna ...malinka, ale more uz hezky a asi po 3-4 metrech uz jste nedosahli na dno ..uzasny. ..jen tam obcas prijel ten vodni taxik. Gialos: myslim, ze to je ta plaz s balvany asi metr po vstupu do vody rekneme tak 2 metry na sirku?? ...sice krasna dlouha,ale ten vstup byl blbej :o( Egremni: to je nejkrasnejsi plaz, dlouha, piscita, ale dostat se k ni neni vubec jednoduchy :o( ...nejak kolem 300 ci vice schodu. ....v dobe naseho zemetreseni chvilema chybelo zabradli. ..ale za to fakt nemuzou, ale i tak. ...za ten vyflus nahoru to pak nestalo. Kde jsme byly po Agiofili nejvickrat je porto katsiki ..tam je asi 50 schodu, takze pohoda, ale jinak moc hezka zatoka (jen tam obcas prijede nejaka lod a vyhodi par pasazeru, ktery jsou na nejakym lodnim vylete. ..ale i tak jsme si tuhle plaz oblibily nejvic :o) ..a pak jsme se chteli kouknout na Milos, ale ta mela zasypanou pristupovou cestu :o( ..takze jsme dojeli myslim na Katshimu a ta byla taky dobra ...tyhle nazvy uz si nejsem tak jista... Jinak nechci nic proti Nidre, ale kdyz jsme tam projizdeli, tak se mi to tam moc nelibilo....prislo mi, ze je tam moc jachticek a malinky plaze. ..mozna jsem neco prehlidla, ..ale asi i tak bych jezdila na zapadni stranu.
Odpovědět
Holky Lefkádu vřele doporučuji ale hlavně tam nezůstat na jednom místě, tento ostrůvek má každou pláž jinou a plavby na lodi okolo jsou bezchybné-jo a byla to jediná dovolená, kde jsme viděli delfíny v moři! jeskyně které jsou přístupné jen z moře neměly chybu! Bydleli jsme v Nidri-přímo naproti Onasisova ostrova
Odpovědět
Profilova fotka
makulacek: 100% souhlas- na malých ostrovech se nedá zůstávat na jednom místě a navíc co může být lepšího než 2 zamilovaný na jedný motorce :-D
Odpovědět
Ahoj, s Lefkada tours jsme uz jednou na Lefkade byli, letos letime znovu po nekolika letech opet s nima (odlet z Prahy tusim 12.7.). Lefkada je uzasna, mame radi soukromi a klid, takze jsme opet zvolili letovisko Agios Nikitas. Pujcujeme motorku na cely pobyt (za nocnim zivotem si radi nekam zajedeme), takze cestujeme, kam se da. Zapadni plaze jsou duvod, proc chceme prave do Nikitasu. Mas soukromi, plaze jako v pohadce, klid, nadhera! Cestovka je spolehliva, rodinna, snazi se. Nemam jednou vytku. A to jsme z Prahy a muzeme jet i s jinou CK. Ale tahle vychazi cenove nejlip a jejich ubytovani v Nikitasu je v porovnani s tim, co nabizi Viamare a jine CK podstatne komfortnejsi. Recko mame uz dost procestovane, jonske ostrovy jsou pro nas nejkrasnejsi, proto se tam radi vracime :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my jsme tam byli tak měsíc po tom zemětřesení. Skoro všechny cesty už byli zpřístupněný, ale bylo vidět spoustu spadený hlíny, kamení a stromů. Na Milos jsme se taky dostali. Taky hezká pláž - málo lidí (musí se tam dojít pěšky přes kopec - jeden úsek byl docela drsný, nebo za poplatek vodním taxi). A moje nejoblíbenější plážička byla Amousa - taková menší, oblázková, ale příjemná. Dalo se tam taky krásně šnorchlovat. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mitka tak to se taky možná potkáme :-D Ne neboj :-D :-D My chceme letět o pár dní dřív-asi toho 8.7. na 11dní, ale kam to ještě nevím. Dneska až se miláček vrátí z práce tak mu ukážu katalog lefkada tours a uvidíme. Jsou fakt levnější akorát pořád nevím s tím last m. :-p
Odpovědět
Profilova fotka
ronie, tak to ja se primlouvam za zapadni pobrezi. ..sice jsem bydlela na jihu, ale nejvic mi prirostly k srdicku plaze na zapade, takze kdybych tam jela nekdy znova, tak bych se koukala na ubyvani prave tam, abych pak mela co nejbliz k plazim na zapadnim pobrezi ;-)
Odpovědět
My kupujeme v poslednich letech zajezdy na first minute. Je to za dobrou cenu (dostali jsme slevu asi 12%) a muzeme si presne vybrat, kde v danem domku chceme bydlet. Na ten last uz jsou vetsinou treba pokoje jenom na tech min zadanych mistech (bez vyhledu, v prizemi vedle vchodu,...).
Odpovědět
Profilova fotka
No my budem vybírat podle postelí :-) protože jak známo řekové na tohle moc nehledí a míláček má 2 metry a taky bysme nechtěli být oddělený dřevem jako na kefačce-tam sme si museli mezi sebe srolovat přehoz, aby sme se mohli tulit :-) A na motorce se dojede kam je potřeba. Tak uvidíme, co vybere. Jinak díky téhle diskusi jsem skoro přesvědčená jet s lef.tours..teď ještě přesvědčit chlapa :-D
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?