Máte zkušenosti s cestovní kanceláří CK Blue Style?

Profilova fotka
Ahoj holky, ráda bych se zeptala, jaké máte zkušenosti s cestovní kanceláří Blue Styl. Četla jsem recenze na skoro všechny cestovky a jsou jak negativní tak i pozitivní ohlasy. Máme jet v září s nimi na Djerbu do Tunisu do hotelu Hotel Blue Club Iliade Beach. Je 4,5 hvězdičkovej hotel. Mám z toho trochu strach. Nemáte z cestovkou, či s tímto hotelem zkušenosti. Díky Ahoj Míša
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Miso, my odletame ve ct rano na Zakynthos a radsi recenze nectu....nejak to dopadne,ne? Nemej strach x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj kristi, máš asi pravdu, ale jelikož jsem už tak ze všeho vystreslá, tak už se bojim uplně všeho. Dík za uklidnění. Papa a hezkou cestu do Řecka. Ať si to tam užijete.
Odpovědět
Profilova fotka
Miso, on se vzdycky nekdo najde, kdo nebude spokojenej, vis? My cesi to mame prece v povaze, ja vybirala podle hotelu a ne podle cestovky...tak doufam,ze to bude fakt v pohode. A pri nejhorsim umim anglicky a servu je v hotelu, kdyz to nebude podle myho... Bud rada, ze jsi nejela s I am traveling :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme s přítelem byli minulý podzim s touto cestovkou v Egyptě a nemůžu si stěžovat. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, kamarád minulý týden přiletěl z egypta a byl maximálně spokojený, jak s ubytováním tak i s delegátama
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my s touto cestovkou poletíme poprvé začátkem září do Egypta, ale známí s ní byli v Egyptě už několikrát a byli moc spokojeni. Tak ať se Vám dovolená vydaří a ať si to moc užijete.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, myslim, ze nemusis mit strach Blue Style jsou v pohode..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky s CK Blue style jsem byla v Egyptě a vše bylo perfektní, měli jsme delegáta a ten nás dokonce pozval i domů jak to vypadá v normálním domě, bylo to super:)
Odpovědět
Ahojky, já odlétám 2.9. s CK Blue style na Zakynthos. V den, kdy jsem to měla zaplatit mi volala vyplašená spolužačka, která od nich měla taky objednaný zájezd, že to zruší, protože v televizi proběhla jakási stížnost...Volala jsem kamarádce do cestovky(ta ale dělá u Fischera) a říkala, že se s nima nějak pohádala a že s nima nespolupracujou, takže neví... Tak jsem ještě běžela za jednou mamčinou známou a ta říkala, že Blue style je jedna z nejlepších CK a že lidé si jí chválí a jsou s nima spokojeni. Dokonce mi ochotně zavolala do Blue-stylu, čeho se stížnost v televizi týkala a říkala mi, že nemusím mít absolutně žádné obavy. Tak jsem zvědavá, doufám, že budu spokojená. On se totiž opravdu vždycky objeví člověk, kterému se něco nebude líbit...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nysku, taky jsem o tom slyšela a kamarádka mi ten článek našla. Bylo to ale nafouknuté ze strany televize Prima, kdy měla CK údajně někde nechat bez pobytu 20 lidí ale dle té tiskové zprávy to byly pouze dva a to ještě CK jin nabídla lepší hotel bez připlacení. A prozměnu teď žaluje Blus styl TV Prima, že vypustila nepravdivou informaci a poškodila jméno CK ]-( . Takže jsem se hodila do pohody a říkám si, že člověk nikdy nemůže vědět co se přihodí. A máte pravdu, že se objeví lidé (chroničtí stěžovatelé) a ty si budou stěžovat na každou blbost. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja byla s Blue style na Djerbe v roce 2005 a bylo to super...... na kazdou cestovku se najdou podobne clanky a reportaze, vzdy se najde nekdo kdo ma jine predstavy o dovolene tad....... letos letime s eximem a ten byl propiranej v mediich uz milionkrat..... tak to radeji nectu :-)
Odpovědět
molicova: Ono to prý bylo tak, že je sice přestěhovali z hotelu do nějakých bungalovů, ale neudělala to CK, ale ten Turecký hotel. Pak prý bydleli ještě v lepším než měli zaplaceno...No myslím si, že to bude v pohodě...Za nějaké zpožděné lety atd. CK nemůže a ubytování je snad prověřené.
Odpovědět
Článek se načítá
Myslím že to byla tato cestovka která minulý rok odmítla odvézt lidi z Řecka, které zužovaly požáry... z nějakého ostrova - možná chalkidiky??? Ale nechci strašit ;-)
Odpovědět
Nezlob se na mě, ale když nemáš nic ověřené, tak nevím, proč to píšeš?! Ty s ní nějaké zkušenosti máš? :-p
Odpovědět
No dobře, tak vím že to byla tato cestovka. Naštěstí jsem mezi klienty nebyla... Může se to samozřejmě stát u kterékoliv jiné kanceláře, že se nezadaří, tuto kancelář nechci nijak poškodit,a jestli to tak vyznělo, tak se omlouvám.... Djerba třeba bude v pohodě, stejně tak egypt... tam nemá co hořet
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, my jsme byli s touto cestovkou letos v červenci v Egyptě. Měli jsme s nima malý problém, ale nakonec se to vyřešilo. Volali nám den před odletem,že nám ruší hotel a nabídli nám jiný, naštěstí se nám moc líbil, tak jsme ho vzali a už žádný jiný problém s nima nebyl. Ale když jsme přiletěli do Egypta, tak sme zjistili,že jsme nebyli sami,ale skoro jedna třetina letadla. Někteří se to dokonce dozvěděli až na letišti. Tak nevim, asi je to individuální.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, my jsme byli s Blue style loni v srpnu v Egyptě...a až na malé drobnosti...to bylo v pohodě.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bohužel, mám velmi negativní zkušenost. Rodiče si minulý týden objednali přes Blue Style dovolenou na Djerbu, zaplatili celou částku, cca 35. tis. a tento týden jim volala paní z cestovky, že už mají plné letadlo a že jim teda ruší cestovní smlouvu. Peníze jim sice vrátí, ale ten přístup mě hodně šokoval. Jak můžou prodávat zájezdy, když nemají zjištěno, kolik lidí mají v letadle. Sekretářka v práci byla s tou samou CK v Egyptě a pro změnu se nevlezli do letadla na zpáteční cestě. Museli zůstat o dva dny dýl a letěli až za dva dny. Cestovka jim samozřejmě zaplatila na ty dva dny ubytko i jídlo, ale.. můžeš mít domluvenýho něco v práci, atd..
Odpovědět
Profilova fotka
my se ve ct vecer vratili a vse v poradku - nemam problem.
Odpovědět
Profilova fotka
Včera jsme se vrátili z Egypta a vše proběhlo v pořádku a ke vší spokojenosti :-)
Odpovědět
Já jsem se teď vrátila z Řecka a byla jsem naprosto spokojená. Delegátka ochotná a moc se snažila.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Chtěla bych obnovit tuto diskuzi. Máte někdo nějaké čerstvé zkušenosti s touto CK?
Odpovědět
Profilova fotka
my s ěma byli poslední 4 roky po sobě!!sice nám 2 krát změnili hotel ale ten co nám dali měl eště o hvězdičku víc, jinak žádnej problém!!letos s něma pojedem zase na svatebku!!!
Odpovědět
6/6-17/6/09 jsme byli přes e-travel a vlastně přes ck Blu Style v Turecku v Alanyi.Cest.pokyny nám sice přišli přesně týden před odjezdem, ale i tak nám 3dny před odletem zavolala slečna z ck že je posunutý let o den dříve a taky že nám mění hotel, což v tomto případě byl místo hotelu Big Blue Suite hotel Grand Uysal.Byli jsme samozřejmě z toho trochu rozhozeni, odlet o den dřív tolik nevadil, byla to sobota místo neděle a vlastně sme tak měli o den navíc, spíš nám vadil hotel.Nicméně jsme si ho na netu skoukli,přišel nám fajn i recenze byli jen pozitivní.Ale další den když jsme odsouhlasení změn telefonovali, jsem slečně řekla že je to naše svatební cesta (což skutečně byla)a jestli kvůli třeba špatnému ubytování nebo jiným komplikacím budeme mít nějaký stres, tak že o mně ještě budou slyšet, protože po prečtení recenzí mi přijde, že posouvání letů a změny hotelů jsou u této ck pravidlem. Nicméně dovolená dopadla na výbornou, žádný problém, odlety přesně, žádné zpoždění, delegátka Lucka ochotná a milá, hotel super, personál i strava i pokoje.Fakt spokojenost.Vřele doporučuji. Nevím zda-li bych z touto ck ještě někdy jela, moc je neznám.No negativních recenzí je na ně fakt dost.Je možné, že jsme měli jednoduše štěstí.
Odpovědět
Profilova fotka
V ČR existují dvě asociace cestovních kanceláří. CK Blue style není ani v jedné. Náhodička? Ani jedna z asociací ji nehodlá kvůli její praxi vůči klientům přijmout. Přesouvání zájezdů, letů i hotelů je standard. Kolegyně u nich půl roku pracovala a následně odešla.Přestože věděli, že v některých hotelech buď nejsou již volné kapacity, nebo dokonce ani neměli nasmlouvané pokoje, prodávali je s tím, že pak klientům oznámili, že se jejich hotel přesouvá... Troufám si říct, že 90 % zaměstnanců v cestovním ruchu by s nimi na dovču nejelo. Chování vůči klientům není rozhodně korektní.
Odpovědět
Profilova fotka
Byli jsme s Blue stylem vloni na svatebce na Zakynthosu a byli jsme maximálně spokojení 8-)
Odpovědět
Ahoj, s CK blue style mám jen ty nejhorší zkušenosti. Byla jsem s nimi v turecku, let byl posunut (dobrá je to věc letecké spol. ne CK), ale do hotelu jsme se dostali o 14 hodin později než jsme měli, na recepci nám řekli, že jsme přijeli pozdě a že pro nás nemají hotel. delegát který ani neuměl česky ani pořádně anglicky, okamžitě zmizel když zjistil problém. Na recepci na nás dost nepříjemně vyjeli, že si musíme počkat jestli se nějaký pokoj uvolní - když už jsme tam jednu noc měli spát!!! po asi 3hodinovém vyjednávání s recepcí a volání dalšímu delegátovi (který se nehodlal dostavit) nás šoupli do jiného hotelu - prý jen na pár hodin a ten hotel jsme mohli prý využít tak jako ten námi objednaný. odpoledne jsme zašli do našeho hotelu jestli už jsou pro nás volné pokoje, řekli že jo, ale že si musíme pospíšit, že teď se bude měnit směna na recepci a další recepční by ty naše pokoje opět mohl někomu nabídnout!!! delegát se stále neobtěžoval cokoliv řešit. došli jsme do druhého hotelu vzali věci a chtěli jsme odejít - tam nás zastavili, vzali zavazadla někam je schovali a chtěli po nás ty pokoje zaplatit (ikdyž to mělo být zadarmo). Po další hodině nás tedy propustili a konečně nám večer dali pokoje, které jsme měli objednané. Měli jsme 3 schůzky s delegátem, kde jsme si pokaždé stěžovali na tohle a pak i na další věci, které hotel neposkytoval tak jak měl. Na každé schůzce byl jiný delegát který o našem problému neměl samozřejmě ani tuchy. takže Blue style - never more
Odpovědět
Profilova fotka
Musím se přidat k negativním zkušenostem. Jeli jsme s nimi na Krétu, hotel příšerný, ale za to asi nemohli. Nicméně delegát na první schůzce vybral prachy na výlety a zmizel. Do konce pobytu jsme ho neviděli, takže výlety se nekonali. Ujaly se nás dvě holky z jiné cestovky a jiného hotelu. Když jsme měli letět zpět, autobus přijel s hodinovým zpožděním, takže to vypadalo, že ani neodletíme... S nima teda rozhodně nikdy nikam
Odpovědět
Profilova fotka
Kolegyně byla v Turecku. Posunuli jim odlet, místo ráno letěli večer a to samé nějak i při zpáteční cestě 8-( Tak že místo pobytových 8 dní měly jen 6 a za 11tis. K a t a s t r o f a !!!!!!! Říkala, že už nikdy víc 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
tak my sme se před týdnem a kousek vrátili ze svatební cesty s touto cestovkou a byli sme maximálně spokojení. byli sme na Djerbě - hotel Eldorador Aladin a paráda.delegátka výborná,se vším poradila a to i mimo schůzky,pokoje vždy čisté,jídlo výborné,pití také,bazén čistý,pláž taky každý den uklízeli.takže příští rok znovu!!!! katarinkam:první a poslední den dovolené jsou určené k přepravě (jak si každý může přečíst v obch.podmínkách)takže to že letěli místo večera ráno rozhodně neznamená že by o den dovolené přišli.a pokud chtělí být na dovolené déle,nemají jezdit na 8 dní že???
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?