Vdáváte se také v zimě?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahojte holky, moc me zajima kolik nas tech zimnich nevest tady je :-) . Proc jste si vybrali prave zimu? To u me to byl hlavni duvod, abysme mohli uz byt spolu. Je tak tezke byt od sebe, kor kdyz je mezi nami takovy velky ocean :-( Tak nam vsem jen preji aby nam ten zimni den vysel na jednicku a aby nam nikdo neumrzl :-N
Odpovědět
@petrajavor tak tak, pověry jsou skoro na vše, dokud je neznáš je to v klidu:)
Odpovědět
Profilova fotka
@market_ pověra,kterou mám ráda co se týká svatby je ta o perlách,kolik bude mít nevěsta na sobě pravých perel,tolik slz uroní za dobu manželství....na falešné se to nevztahuje :-D
Odpovědět
Tak to bych pár těch slz brala. Kdyby mi někdo chtěl za každou cenu ty perly dát. ;-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petrajavor pravé perly budu mít 2, takže to není tak hrozné za celé manželství 2 slzy :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lucie_ i kdybys jich měl na náhrdelníku 50 tak je to furt v klidu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petrajavor jo, jo :-D Ještě nebudu mít nic modrého - prostě se mi ta barva nehodí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucie_ já mám mašličku na fialovém podvazku ;-) a dokonce mám i něco starého a půjčeného,brož od babičky na kytici ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petrajavor Já dokonce nebudu mít ani podvazek :-| Půjčené budou šaty a staré budou perlové náušnice po babičce.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucie_ já jsem si ho nehala udělat na zakázku,ale třeba svědkyně překvapí... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petrajavor no, to si právě říkám, že když nebude, tak to úplně nevadí, ale možná svědkyně překvapí... Jinak, teda ten tvůj je pěkný ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucie_ díky...jojo tak on ho stejně nikdo neuvidí,kor na naší svatbě :-)
Odpovědět
myslím, že většinou svědkyně ten podvazek stejně dodá ;-) asi jich budu mít víc.
Odpovědět
Vůbec vám tu zimu nezávidím. :-(
Odpovědět
Pročpak. Já myslím, že je jedno zda jaro, léto, podzim ,zima. počasí hraje loterii vždy a i letní termín může propršet atd. v zimě se se zimou počítá a nevěsty jsou na to připravené. Fotky jsou jiné a taky krásné a nejvíc času se stejně tráví uvnitř.
Odpovědět
když já mám ráda teplo ;-)
Odpovědět
Tak jsem si v půjčovně nyvbrala kožíšek:( Sháním...máte tipy?
Odpovědět
Článek se načítá
tak zkus jinou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@market_ to ti bohužel neporadím,jelikož sem v kožíšku vypadala jako zmenšené slůně...ale mám ušité fialové bolerko s dlouhým rukávem a budu to řešit jako nevěsta na fotce,jen kabát mám dlouhý :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
taky dobrý nápad, :)tak uvidím oběhnu půjčovny a pak obchody:)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky a co boty? Máme to v únoru, na zámku nám na obřad přitopí na krásných 17 stupňů, tak nevím či mrznout v lodičkách nebo hledat kozačky (bez podpadku a světlé, to aby člověk pohledal...) @petrajavor s kožíškem mám podopný problém:-))
Odpovědět
Profilova fotka
@jidusha no já mám letní střevíčky na obřad,pak balerínky (kvůli jedné fotce) a pak ven kozačky na focení :-) @market_ určitě něco najdeš ;-)
Odpovědět
budu mít uzavřené lodičky a na přezutí kozačky bez podpadku, uf už se to blíží! už mám ušitý závoj:)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky tak co jak jde plánování? My už finišujem a za 9 dní bude ze slečny paní :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky. Náš důvod byl, že jsme se dohodli, že se vezmeme a mělo to být v létě o prázdninách. Ale pořád jsme se nemohli rozhodnout, jestli za rok, nebo za dva. Tak jsme nakonec přistoupili k radikálnímu řešení a to svatba o čtyřech lidech na naše výročí. Oba budeme mít přesně takovou svatbu, jakou si přejeme - bez nepříjemných keců okolí - můžeme si to hezky užít a navíc bude mít můj nastávající jednodušší pamatovat si výročí, na matrice nám to dokonce vyšlo téměř přesně, takže termín na daný měsíc je den před naším výročím, tudíž Let's go x-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lliijjoonn tak to je super :-) my jsme se taky chtěli brát na naše výročí,jenže pak se to odkládalo a nakonec příští týden v so bude svatba :-) jen mám pocit,že nestíhám...jak ti jde zařizování?
Odpovědět
Profilova fotka
@petrajavor No, Peto, nebudu ti lhat, vse jde na jednicku :)) jen jsme teprve pred dvema dny dostali termin, ale ja uz jsem od te doby stihla vse potrebne zaridit :D jak rikam, my to budeme mit jen se svedky, takze zarizovani moc neni, formular na matriku je vyplneny, saty domluvene, prstynky domluvene - na objednavani je jeste cas, drobnosti jako darky pro svedky a klopicky jsou objednane, takze asi neni moc co resit :) uz jen shanim kadernici, manikerku a kosmeticku a bude to opravdu vse. Strasne moc se tesim :)))) a malem bych zapomnela - jedina vec mi dela starosti a to to, ze nemuzu sehnat nekoho, kdo by mi za levny peniz pujcil kozisek na saty :( saty nemam ze salonu, takze tam nesezenu a nemam penize kupovat nekde v bazaru za 1000 a vic. Takze shanim jako silena, snad se nekdo rozumny, kdo by pujcil najde, zvlast ted, kdyz se blizi ty zimni terminy :)
Odpovědět
Profilova fotka
@petrajavor A co ty, uz mas vse ready? :))))
Odpovědět
Profilova fotka
@market_ Taky shnáním. Ale spíš na půjčení od někoho, kdo půjčí za rozumnou cenu. Ne jako v salonu. Kdybys našla, poděl se ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lliijjoonn no ani ne,ještě dodělávám dekorace....teda teď mi chybí už jen kroužky na ubrousky a kytičky na výslužky a polštářek s prstýnky...ale to snad bude do konce týdne hotovo...ve čt tisk a pak už jen svatba...v poslední době je toho trochu moc,ale tak snad to bude dobré....
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?