Ahojte holky, moc me zajima kolik nas tech zimnich nevest tady je :-) . Proc jste si vybrali prave zimu? To u me to byl hlavni duvod, abysme mohli uz byt spolu. Je tak tezke byt od sebe, kor kdyz je mezi nami takovy velky ocean :-( Tak nam vsem jen preji aby nam ten zimni den vysel na jednicku a aby nam nikdo neumrzl :-N
@market_ pověra,kterou mám ráda co se týká svatby je ta o perlách,kolik bude mít nevěsta na sobě pravých perel,tolik slz uroní za dobu manželství....na falešné se to nevztahuje :-D
Pročpak. Já myslím, že je jedno zda jaro, léto, podzim ,zima. počasí hraje loterii vždy a i letní termín může propršet atd. v zimě se se zimou počítá a nevěsty jsou na to připravené. Fotky jsou jiné a taky krásné a nejvíc času se stejně tráví uvnitř.
@market_ to ti bohužel neporadím,jelikož sem v kožíšku vypadala jako zmenšené slůně...ale mám ušité fialové bolerko s dlouhým rukávem a budu to řešit jako nevěsta na fotce,jen kabát mám dlouhý :-)
Holky a co boty? Máme to v únoru, na zámku nám na obřad přitopí na krásných 17 stupňů, tak nevím či mrznout v lodičkách nebo hledat kozačky (bez podpadku a světlé, to aby člověk pohledal...)
@petrajavor s kožíškem mám podopný problém:-))
Ahojky. Náš důvod byl, že jsme se dohodli, že se vezmeme a mělo to být v létě o prázdninách. Ale pořád jsme se nemohli rozhodnout, jestli za rok, nebo za dva. Tak jsme nakonec přistoupili k radikálnímu řešení a to svatba o čtyřech lidech na naše výročí. Oba budeme mít přesně takovou svatbu, jakou si přejeme - bez nepříjemných keců okolí - můžeme si to hezky užít a navíc bude mít můj nastávající jednodušší pamatovat si výročí, na matrice nám to dokonce vyšlo téměř přesně, takže termín na daný měsíc je den před naším výročím, tudíž Let's go x-)
@lliijjoonn tak to je super :-) my jsme se taky chtěli brát na naše výročí,jenže pak se to odkládalo a nakonec příští týden v so bude svatba :-) jen mám pocit,že nestíhám...jak ti jde zařizování?
@petrajavor No, Peto, nebudu ti lhat, vse jde na jednicku :)) jen jsme teprve pred dvema dny dostali termin, ale ja uz jsem od te doby stihla vse potrebne zaridit :D jak rikam, my to budeme mit jen se svedky, takze zarizovani moc neni, formular na matriku je vyplneny, saty domluvene, prstynky domluvene - na objednavani je jeste cas, drobnosti jako darky pro svedky a klopicky jsou objednane, takze asi neni moc co resit :) uz jen shanim kadernici, manikerku a kosmeticku a bude to opravdu vse. Strasne moc se tesim :)))) a malem bych zapomnela - jedina vec mi dela starosti a to to, ze nemuzu sehnat nekoho, kdo by mi za levny peniz pujcil kozisek na saty :( saty nemam ze salonu, takze tam nesezenu a nemam penize kupovat nekde v bazaru za 1000 a vic. Takze shanim jako silena, snad se nekdo rozumny, kdo by pujcil najde, zvlast ted, kdyz se blizi ty zimni terminy :)
@lliijjoonn no ani ne,ještě dodělávám dekorace....teda teď mi chybí už jen kroužky na ubrousky a kytičky na výslužky a polštářek s prstýnky...ale to snad bude do konce týdne hotovo...ve čt tisk a pak už jen svatba...v poslední době je toho trochu moc,ale tak snad to bude dobré....