Svatby v červenci 2009. Přidáte se k nám?

Tak když už je ten rok 2009 rozdělenej, tak zakládám i červenec.
Odpovědět
Nikdo nebude mít svatbu v červenci 2009,ach jo :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ja este presnej termin nemam ale mozna to na ten cervenec vypada
Odpovědět
Jupí konečně se někdo ukázal,většina má svatbu jindy než v červenci,tak jsem myslela že jsem zatím jediná x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně to trvalo, než jsem našla červenec 2009, taky jsem myslela, že jsem tu snad jediná červencová nevěsta! ;-) Jak jste daleko s přípravami? My se už od května zaměřujeme na hledání místa obřadu a hostiny, dali jsme si to jako první a nejdůležitější cíl. Hledali na netu, objížděli ta nejhezčí místa, nechávávali si dělat předběžné kalkulace. A teď už konečně máme jasno - svatba bude 25.7.2009 v hotelu Čertousy v H.Počernicích, obřad u nich na zahradní terase, hostina ve vinném sklípku a pro novomanžele apartmá zdarma ;-) A teď přemýšlím, jak pokračovat, na co se zaměřit teď :-|
Odpovědět
Tak to my vybíráme mezi dvěma restauracema v Přerově,ještě si půjdeme do těch restauraček na obídek a pak se definitivně rozhodneme.Jinak termín ještě není oficiální,protože nám řekli že to jde až v říjnu,takže na začátku října jdeme zamluvit termín i restauraci.No a pak už nevím dál,šaty půjdu zkoušet tak v listopadu a prosinci a pak si je i zamluvím no a pak se uvidí co dál.
Odpovědět
Profilova fotka
Nám řekli v Čertousech, že jim to máme definitivně potvrdit nebo zrušit nejpozději do konce září (chtěli srpna, ale ukecali jsme to na září, že ještě máme pár dalších míst ve výběru). Byla to nejkratší doba, kterou jsme dostali, většinou to chtěli vědět tak do října - listopadu, v hotelu v Unhošti jim to dokonce stačilo potvrdit až v březnu. Jinak si taky říkám, že teď si dáme prázdninovou pauzu a pokračovat se bude na podzim. Ale už teď se snažím hledat na netu různé firmy (cukrárny, květinářství, fotografy, půjčovny šatů apod.) a sama nevím, jak se mi podaří vybrat ty nejlepší a nejlevnější ;-) A do toho řešíme koho pozveme a jestli mít živou hudbu nebo jen kazeťák a CD apod. Někdy mám pocit, že až ty přípravy vypuknou úplně naplno, tak z toho zblbnem ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak koukám, že o svatbu v červenci není moc zájem ;-) To jsme tu vážně jen dvě červencové nevěsty?
Odpovědět
Ahoj právě jsem se vrátila z dovolené a všimla jsem si že nás tady hodně přibylo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Taky koukám ;-) Máme celý měsíc jen pro sebe, to se budou vybírat termíny :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky,tak se k Vám přidávám-jestli můžu:-).S partnerem jsme vybrali termín Našeho seznámení na 18.7.2009 a dnes se jedeme podívat na zámek Štiřín a pozeptat se na info a vše kolem svatby tam,tak jsme zvědavá,jak dopadneme ;-)
Odpovědět
No konečně se někdo přidal,tak co už máš něco zařízený?my jeste nic,datum muzeme rezervovat az v rijnu,potom rovnou i restauraci a nakonec jsme se rozhodli udelat jen obed a vecerni posezeni v hospudce.Chceme neco investovat do svatební cesty a na tanecky stejne moc nejsme.
Odpovědět
Tak já se s Vámi loučím,protože jsme svatbu přesunuli na červen 2009,tak se mějte hezky a plánujte pa.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahojky, vítám novou členku :-D Ale maki mě moc nepotěšila, sotva se začneme množit, tak nás zase oslabí :-( teri: tak jak jste dopadli, už máte vybráno? My jsme místa obřadu obcházeli už od května a teď už je rozhodnuto - máme už rezervovaný termín v hotelu Čertousy (bude tam obřad, hostina i svatební noc) a dokonce už jsem ho předběžně zajistila i na matrice. Co se týče všeho ostatního (kytky, šaty, dort, hudba atd.), tak zatím jen projíždíme firmy na internetu, ale konkrétně vybírat budeme až po novém roce, zatím se mi zdá že je na to ještě brzy.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,tak to máte super!!!My jsme se byli ptát na Štiříně,ale nevím,nevím...Je to celkem drahé :-( jen za to,že tam vkročíš a řeknete si ano venku,tak zaplatíš 15tis.kč a to nepočítám s hostinou :-( Kdyby ano,tak bez jídla pronájem sálku na oběd dalších 15tis.korun a jídlo mají celkem předražené :-( Tak se dnes jedeme podívat ještě do Dobřejovic-mají tam zámeček a kousek od něj i pension se zahradou,kde by jsme měli hostinu a pak i grilování pro známé a kamarády :-) .na ostatní věci kolem také koukám na netu a zatím jen předběžně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je docela síla s těma cenama, ale podobně jsme dopadli v Chateau St. Havel. Tam chtěli 12.000,- za pronájem kaple k obřadu (bez květinové výzdoby) a dalších 12.000,- za pronájem restaurace na hostinu. A kdybychom při hostině chtěli být i venku, tak ještě 8.000,- za pronájem terasy. =-) Teď mě dost překvapila budoucí švagrová, když se nás zeptala, jestli už nám na matrice určili hodinu obřadu. Oni se s manželem brali letos v červnu a už od loňského srpna měli termín i hodinu. A nám teď na matrice řekli, že termín stačí potvrdit až po novém roce. :-|
Odpovědět
Ahoj. Tak bych se k vám taky ráda přidala. :-) Termín snad bude 3.7., ale až zítra jdeme na matriku, tak doufám, že to klapne. To je zajímavý, že nikdo nechce mít svatbuv červenci. Nám se to s přítelem zdá ideální.
Odpovědět
Profilova fotka
zuzi: Nám se to zdálo taky. Chceme mít obřad venku, takže jsme si říkali, že červenec je střed léta, tak nám snad zaručí hezké počasí ;-) A vybrali jsme termín v sobotu, aby si nikdo nemusel brát volno v práci. Ale nedávno mě napadlo, proč asi není o červenec moc zájem. Jsou totiž prázdniny a oblíbená doba dovolených! :-. A pár známých už mělo připomínky, proč jsme vybrali termín zrovna o prázdninách.
Odpovědět
Aha, tak u nás naštěstí nikdo neprotestoval, protože máme termín hned z kraje července. teda snad, protože na matrice nám bylo řečeno, že nám termín přidělí až v druhé polovině prosince :-( .
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte, tak jsem objevila červenec a přidávám se k Vám. Svatba by měla být 31.7.2009, ještě pořád červenec :-) a když bude někdo na dovolený, tak je to jeho problém, aspon ušetříme :-D Jinak zařízeno není ještě vůbec nic, myslím že je na to ještě dost času, navíc mužskej brblá už ted´že to přeháním, že je čas a to zatim koukám jen na tyhle stránky. 8-)
Odpovědět
Ahoj holky, můžu se k Vám také přidat? Máme vybraný termín 18.7.2009. Takže stejný jako Teri12. Do albíčka zatím dávám věci, které už mám koupené nebo které se mi líbí. Jinak zatím přemýšlíme nad oddacím místem. Váháme mezi zámkem Koruna v Chlumci nad Cidlinou a zámkem Nové Hrady. Plánujeme, že tam příští týden zavoláme a poptáme se na termín, kdy je potřeba ho zamluvit. Také už asi máme vybrané místo pro hostinu. Ikdyž nad tím možná ještě malý otazník visí? Měla by být v Sezemicích u Pardubic v Sezemickém domě. Také už máme jasnou představu o barevném ladění svatby :-) Vybrali jsme kombinaci červené, bílé a champagne. Holky, držím palce, ať se nám všem s přípravami daří. Ono je sice před námi ještě 10 měsíců. Ale rychle to uteče a je tolik věcí, co musíme zařídit. Vždyť chceme přeci, aby to byl ten nejkrásnější den, který jsme si už jako malé vysnily ;-)
Odpovědět
Super, další červencový nevěsty! Tak vás holky vítám :-) . Já jsem teď s přípravama trochu na mrtvém bodě, protože termín dostaneme až v prosinci, takže nemůžu zatím nic objednávat ani tak, když ani pořádně nevim, kdy svatba bude :-( . Ale barva svatby bude žluto-bílá a možná k nim ještě zelená. Chjo bych už chodila zkoušet šaty a tak, ale bez termínu to nejde :-| .
Odpovědět
Profilova fotka
zuzi - já bych taky všechno nejradši zkoušela hned a nemůžu se dočkat, ale snažim se hodně krotit a moc to neřešit, abych si ještě nevyplašila ženicha :-D
Odpovědět
Holky, šaty půjdu zkoušet až tak v listopadu/prosinci. zatím si jen utvářím představu. Jinak zatím si pomaličku kupuju věcičky, které nemají na termín svatby vliv.. Čokofontánka, košíčky pro družičky a tááák. Před chvílí jsem si jeden košíček už nazdobila, jen tak pro představu. Tak z něj mám radost :-)
Odpovědět
Ahojky, tak se k vám přidávám, zatím nemáme přesné datum ani sál, ale snad brzy ;-) Tak jak probíhají přípravy?
Odpovědět
Profilova fotka
cascia: ahoj, koukala jsem na tvý albíčko a ty šaty vypadaj moc pěkně, nebylo by vůbec špatný si je vzít na svatbu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky berušky:-).Tak vítám další nevěstinky-to se Nám to krásně rozrůstá:-).Tedy řeknu Vám,že jsem také na mrrtvém bodě:-(.Koukám na ispirace na ostatních diskuzích- a nevím,zda si šaty jen půjčit nebo koupit..?Jak to máte Vy?Ty ceny v půjčovnách(alespoň v Praze)jsou leckdy šílené a hodně se mluvilo o salónu Marry,kde ušijí šatičky snů za cenu půjčovného i levněji..tak nevím..:-(.Nevím,jak to máte a nechci vypadat jako skrblík,ale s přítelem stavíme domeček,tak těch financí moc nemůžeme vydávat,ale přesto bych si přála alespoň svatbu krásnou a trošku si splnit holčičí sny:-)).
Odpovědět
Profilova fotka
teri - jasně, každá si chcem splnit holčičí sny, jen to nesmí být za každou cenu. Jinak já si šaty pučim (ale tady u nás to vychází, tak na 3000,- Kč, nevim jak v Praze. Při těch cenách, co píšeš bych spíš uvažovala o ušití nějakých šatů, který by se dali i normálně nosit. Jinak dneska sme s mužskym poprvý nějak vážně mluvili o tom, jak si to kdo představuje, on by to nejradši jen podepsal at´je klid :-) a třeba i v džínách a já samo chci aby to nějak vypadalo. Tak sem zvědavá, jestli se na něčem dohodnem. On pořád navrhuje odjezd do Říma a tam by sme se vzali za účasti dvou náhodných svědklů asi na ambasádě, ale já jaksi nevim jak bych tam táhla šaty, co s účesem a tak pod., to abych měla soukromej tryskáč a na to teda nemám :-D Pak že uděláme jen obřad a pak hned pojedem na svatební cestu, neni to blbý vůči hostům (bude jen nejužší rodina a pár kamarádů), tak nevim, nejradši by se neženil vůbec, ale už mi to slíbil a sliby se maj plnit nejen o vánocích :-) Navíc má na všechno děsně času a tvrdsil mi, že jako co chci zařizovat, že se ráno umeje, oblíkne, učeše a jde.... A že mi ženský to furt všechno moc řešíme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jéé,tak to je romantika-myslím ten Řím:-)No jo,chlapi jsou se vším rychle hotovi:-).Ten můj je zase myšlenkama jen u stavby(což chápu) a svatbu nechal na mně.Už jednou ženatý byl,tak to nějak neprožívá a tvrdí mi,že stejně si to užijí hlavně hosté a my budeme akorát od rána v nervu.Tak ho chci vyvést z omylu,užít si to také a hlavně udělat úplně jinou svatbu než kdysi měl:-).Tak vybírám místa obřadu-zatím jsme skončili u Průhonického zámečku-hostiny a objíždíme místa.
Odpovědět
Ahojky, tak se k vám taky přidávám a s údivem zjišťuju, že nás červencových nevěst asi bude doopravdy "trošku" méně. Každopádně my jsme zatím stanovili datum naší svatby na 4.7.2009.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holčiy, tak naše kouzelné datum bude 17.7.2009 v Bartošovicích na zámku:)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?