Nevěsty ze severních Čech. Přidáte se k nám?

Profilova fotka
Ahoj některá ze severních Čech? :-) Přijde mi, že jsem snad jediná, která se tam bude vdávat :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Vážně nikdo? :-( Nikdo se nebude vdávat 2011 ???
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,já se vdávat budu :-) a také 11.6.2011 akorát v Teplicích :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jaja:Jééé to je super že se někdo ozval :-N Teplice jsou docela kousek od Děčína a co už máte zařízené?A jak pokračujete?
Odpovědět
Profilova fotka
sulcikovap:Mno zatím máme předrezervovaný sál na sv. hostinu,DJ a fotografa.Na matrice vypisují termíny až během listopadu tak pak to jen potvrdíme.A já mám nakoupené zatím jen botky:-)a na internetu pokukuju po šatičkách,výzdobě a tak:-)Shodli jsme se na fialovo-bílé svatbě.A co vy a přípravy? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jaja:Jééé my taky budeme mít fialovou svatbu :-) My máme už termín,jen ho jedeme začátkem listopadu potvrdit,a teď ve středu nám mají da vědět s místem na hostinu.Už aby to bylo...Jinak mám už zarezervovanou kadeřnici,kosmetičku,fotografku.A šatičky už mám ve výrobě.(šití na míru) Už je to přesně měsíc,tak už se mi má každou chvilkou paní má ozvat kdy budou hotové. x-) x-) A takové ty drobnosti,botky,podvazek,cilindr na auto a polštářek pod prstýnky už máme... :-N
Odpovědět
Profilova fotka
sulcikovap:Ci jo,tak to tho máte dost:-)Já komestičku a kadeřnici pořád nevím.Jee a máš foto jak budou vypadat?až je budeš mít tak je hned vyfoť.Já také přemýšlím o šatičkách na míru.Mám je v albumu.
Odpovědět
Profilova fotka
jaja:Dnes mi psala pani že už jsou pro mě hotové a že je zitra posílá x-) x-) x-) Jsou to ty co mám v albíčku jak jsou na té modelce...
Odpovědět
Profilova fotka
sulcikovap:Je ty jsou nádherný,na ty sem taky koukala.Tak až je budeš mít,tak mi prosím písni,jestli opravdu vypadají tak jako na té fotce.Já se takhle přes internet bojím šaty objednat
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj:-)ja jsem z Probostova a svatba bude v teplicich:-) radi bychom 24.6.2011 :-) jinak svatba bude bud tmave ruzova nebo cervena:-)
Odpovědět
ahoj, jsem z Chomutova a svatba bude v Mostě. Dneska jsem byla zkoušet v Mostě šaty a jsem nadšená. Zatím mám dvoje favoritky, ale klidně bych si vybrala tak šestery. Svatba bude do fialkova a máme zatím rezervované místo na obřad a hostinu. Šaty budu definitivně vybírat asi v listopadu a budu si je půjčovat. nechci dopadnout jako sestřenice, co si nechala šít takzvaně na míru a nejen, že ji šaty vůbec neseděly, ale byl to tak nějak hadr.
Odpovědět
Profilova fotka
jajiinka:Ahojky,koukám,že fialková je hoodně oblíbená :-D .Fakt ju?já taky uvažuju o ušití na míru,ale moc nevěřím tomu,že to bude vypadat stejně jak na obrázku..
Odpovědět
jaja.m já bych do šití nešla. Zkusilo to okolo mně pár kamarádek a jen jedna byla v pohodě. Já kdybych si to nevyzkoušela, tak se strachy zblázním. Maturitní šaty jsem si nechala šít, 4 zkoušky, pořád tam něco bylo, co mi nesedělo a nakonec jsem skončila v půjčovně :-). Ale třeba budeš mít štěstí!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Vítám všechny nově příchozí :-) jajiinka:Tak já doufám že tak nedopadnu,mám zas okolo sebe spoustu kamarádek co si nechaly šít šatičky na míru a byly max spokojené...To víš že mám strach,kort když už se to blíží měly by mi přijít domů počítám tak ve středu
Odpovědět
Profilova fotka
sulcikovap.:to ti věřim.Taky bych měla,ale určo budou krásný :-) .Já sem si nechávala šít maturitní a ty byly přesně jak na obrázku,akorát mi byly delší,ale ty mi tam hned zkrátily.Asi hodně záleží taky na tom kdo to šije nu..Až ti přijdou tak nám dej vědět:)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojda,tak nevím,jestli se pro severní Čechy počítá i Liberec:-) jinak já už také pomalu nakupuji fialové doplňky a šaty mi bude šít kamarádka, takže snad nejlepší varianta.
Odpovědět
Profilova fotka
malinna:Vítám tě :-) Tak to máš super,že máš kamarádku která to umí ;-) Mě už přijdou zítra čím víc se to blíží tím víc se bojím,ale ta paní co to šila mě má jen samou chválu tak uvidíme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak zatím neví ani ona, jestli to umí:-) ale v nejhorším se bude předělávat..tak střih jde, spíš nevíme, kde sehnat ty různé aplikace na šaty..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
ahojky holky, taky se k vam pridavam. Pozde, ale prece ;-) My budeme mit svatbu v dekanskym kostele v Moste a sal na hostinu uz mame taky zamluveny. Zatim mame termin, kostel, sal, kadernici a pristi tyden si jdu zkouset saty. Vybirame ted DJ a fotografa a neni to zadna sranda. Mate nekdo nejaky tip? Jinak svatba bude dozelena :-)
Odpovědět
ahoj, můžu doporučit Dj Skalku bez problemů ho najdeš ve vyhledavači a fotografove :-) Baladova nebo Borlova
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Ahojky, tady se hlásí jedna nevěsta z České Lípy :-) my budeme mít svatbu do vínova, všechno zařizujeme na honem protože jsme si řekli na poslední chvíli... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@teees Ahoj, přidej se k nám do českolipských :-D http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?