Ahooj všem, tato diskuze je pro všechny, kteří plánují svatbu na rok 2012 :-) my máme předběžně vybraný duben nebo květen, ale uvidíme, jak to všechno dopadne :-) budu moc ráda, když se nás sejde co nejvíc.. mějte se hezky :-)
@vartacka neomezuj se místem, každý fotograf za svatbami jezdí, většinou to pak v ceně není žádná rána - když teda nejede přes celou republiku. Na Moravě a blízko máš např. Koňaříka, Bigoše, Bystroně, Wagenknechta, Vokurka .... fůru výborných fotografů co jezdí po celé střední Evropě, přijedou určitě i do Břeclavi. ;o)) Vyber si tak, aby se Ti líbily fotky, ty jsou hlavní.
Holky já bych chtěla na svatbě jahody obalené v marcipánu a to ve tvaru nevěsty a ženicha, mám to v katalogu, vypadá to úžasně, chtěla jsem Vám to dát tady, ale nemůžu to na netu najít :-( Je to fakt bomba a vypadá to moc dobře a chutnat to bude si myslím ještě více :-)
@m.o.n.i.ka Jo,je to super,já ti mám takovou radost,že jsme se dneska tak super dohodli, ještě tenhle rok si to nějak ujasníme,ale aspoň je tahle starost z krku :-)
@m.o.n.i.k.a Jo já se těším taky,já myslím,že budem mít všechny krásné fotky. My už jsme toho našeho fotografa viděli loni na veletrhu a právě on nám doporučil zámek v Lysicích,že je to tam moc pěkný a navíc se zná s kastelánkou,tak dobrý. :-) Už se těším na ty letní fotečky,co chceme udělat letos,budou to naše první profesionální fotky :-)
@stastnanevesta gratuluji k fotografovi, my už taky máme jasno :-)
@vartacka Ahojky vy se chcete brát 6.května v neděli?? :-)
@m.o.n.i.k.a Jo nápad to je dobrý, ted jestli to půjde jakou mám já představu :-D
Ahoj nevěsty ;-) teda vy jsete se v tom plánování rozjely. Já byla o víkendu na squashi a ted se sotva hýbu. Až budeme u rodičů, budeme muset začít vyrážet na testovací návštěvy restaurací, protože to zatím nemám tušení, kde oslavu spácháme. A přemýšlím, jestli chci kameramana, ale asi jo, abych viděla, jak se lidi při obřadu tvářili a mohla si poslechnout, co oddávající povídal/a.
Ahoj holky.
@stastnanevesta jé to bude fajn, tak to se máš na co těšit :-)
@monako3 Myslím si, že joo :) Že to budete mít pěkné i kdyby to bylo trošku jinak než chceš :-)
@jipe Já kameramana určitě i na hostinu, bude fajn si to pouštět a vzpomínat na ten krásný den x-)
@m.o.n.i.k.a Na hostině u nás už bude fotit a točit příbuzenstvo, i fotografa chci jen na obřad a na pozovaní po obřadu. Já mám obecně raději foto než video, tak právě přemýšlím, kolikrát na to kouknu
Holky vy chcete objednávat profi kameramana? Já uvažovala, že se vezme naše kamera a od švagrové, Oni budou natáčet a pak to dáme nějak dohromady. Švagrová je akčnák, tak to klidně bude točit celé :-D
@m.o.n.i.k.a uvidíme, třeba to dopadne uplně jinak a budu mít klasické pozvánky :-D
@jipe Jo tak to jo. My budem mít fotografa kamaráda, který fotí, tak nám nafotí i svatbu a kameru si normálně půjčíme a někoho kdo nebude moc pít a šikovného poprosíme at sem tam něco natočí :-D Od toho mýho bratranec právě má video a koukají na to sem tam a hodně se zasmějou a zavzpomínají.
@monako3 No to jo, člověku se může do Té doby líbit něco jiného, něco jiného vymyslí. Však uvidíte :-)
Já tam dám asi ty děti a tam ten text jak je tam psaný třeba brácha slyšel si už tu novinu, že se tatka s mamkou budou brát? Atd... zkusím to najít a dát pak do alba , moc se mi to líbí, ale pak jak příjde na věc a rozhodování co , tak samozřejmě se může vybrat něco jiného x-)
@vartacka Jůů tak to budeme mít stejný den x-)
@m.o.n.i.k.a To budete mít taky fajn...Nějaké představy mám, ale času ještě dost a to ještě stokrát změním názor :-D
@monako3 No zatím je to ve fázi,kdy chodíme po veletrhách a díváme se co by se nám líbilo atd,pak máme vybráný termín a tak nahrubo místo, mělo by to být ve Vile Jarmile ve Velkých Bílovicích, a tam by jsme chtěla všechno, aby jsme nemuseli nikam přejíždět...a vy už máte vybráno něco?
@vartacka my zatím jen to datum, ale nikde jsme ještě nechodili. Ani ještě nevíme kde obřad, tam kde by jsme chtěli to stojí 3500,- , ale nechceme moc utrácet a přece ten obřad trvá cca 15 min, tak nám to ted příjde zbytečné. Přítel teda říká, že máme stále čas, tak to nijak ještě nehrotím a počkám kdy dá signál :-D
Jediné na čem jsme se schodli, že chceme svatbu do sytě růžové x-) a vlastně jsem ještě neodolala a koupila si polštářek pod prstýnky :-D ..Jinak nic, zatím koukám co by se mi líbilo...
@monako3 Moni však jasné, do Té doby se může líbit něco jiného. :-)
Mě Luk včera řekl, že by chtěl obřad někde venku pod altánkem, že by si to přál a hrozně se mu to líbí i mě, tak bude asi venku :-) Pokud nebude hnusně :-S
@m.o.n.i.k.a Venku jsem vždycky chtěla...dokonce jsem měla vyhlídle kde. Na Čeladné v horách, kde máš vyhled a dělá to penzion holoubek, ale mají to docela drahé a je to docela kus, tak si nechám zdát :-D...u nás to počasí je na prd, to by chtělo alespon altán nebo něco takového, kdyby náhodou....
@monako3 Mně se strašně líbí bílo zelenkavá,ale teď jsme byli příbuzným na svatbě a měli bílo zelenkavou a před dvěma lety příbuzní taky bílo zelenkavou,oba páry jdou i nám na svatbu,tak mi to přijde blbý dávat bílo zelenou taky,hm??přemýšlela jsem o bílo zlaté,ale pořád se mi víc líbí bílo zelenkavá,ale......nevím,jestli by to nebylo blbý :-|
@vartacka Ty na to prd, pokud se ti líbí do zelenkava tak do toho jdi, oni budou alespon rádi, že tě inspirovali. S tím bych si hlavu nelámala. Přece se kvůli toho nebudeš omezovat, určitě dělej to co se ti líbí a co sama chceš :-)
@monako3 To vypadá moooc hezky x-) Krásné fotky mají.
To se uvidí jak se sněma domluvíme a jak to naplánujem, stejně by to zdobili ráno, takže podle počasí by to bylo bud vevnitř, nebo venku. Mám nějaké fotky v albu a tu co jsme komentovali stím bílím altánkem tak tak se to Lukimu líbí :-D
@vartacka joo jasně :-)
@m.o.n.i.k.a krásnéé...to je na tom zámečku v Porubě? Kolik to tam stojí?...mě se to na té čeladné líbí moc, ale všechnostojí dost peněz noo |-|
@monako3 Jo tam Mončo, protože jsem se včera bavila s Barčou a pak jsem volala s Lukiim a špatně jsme se pochopili. Toho 7.7 je 1 sobota v měsíci a stojí to prý 2000,- a pokud by jsi měla sobotu atd. tak žádáš to město o povolení a za to , že žádáš, tak dáváš 1000,- úřadu ještě navíc. Takže by nás to mělo vyjít na 2000,- Chceme se tam jít potom kouknout, tak uvidíme, jestli si za venek nebudou ještě něco brát, ale prý asi né, že to je jedno jestli venku nebo vevnitř.
@m.o.n.i.k.a jasně chápu... já ani nevěděla, že je něco v Porubě, ale já ji ani moc neznám tak asi proto :-)... tak pokud vám to výjde to budete mít fajn x-)