Svatba 8. září 2012

Zobraz úvodní příspěvek
Kdopak z Vás má svatbu v tento datum?? Napište jak jste na tom s přípravami, co už máte a co vám chybí??? Já osobně mám zapůjčené šaty, svatební střevíčky, máme oznámení , zaplacený obřad, zajištěnou hostinu a ubytování.V červnu jedu doladit šaty, účes, líčení.Dále doladit v restauraci hostinu, v květinovém studiu výzdobu restaurace, aut, kytici pro nevěstu, u cukrářky koláčky a dort.Ženich nemá oblek a nemáme prstýnky. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, co dáváte rodičům jako dary? Hledám tipy na něoc jiného než dorty...
Odpovědět
@verolen24 Super, že ženich byl drsoň a tomu původnímu svědkovi to tak pěkně natřel. Vím, že je to ode mě zlomyslný, ale už mě taky vytáčí lidi, kteří neví, pak nemůžou a nakonec ti volají, že si teda milostivě udělali čas, jako kdyby se jednalo jen o ně.
Odpovědět
Holky já už jsem nějak K.O. Ještě mě čeká dělání jmenovek a mlžu tea odpovědně říct, že se mi do toho ani za mák nechce. Ale hold udělat to musím, to je prostě věc, bez které se to neobejde :D haha. Jinak zítra jedem pro cukroví a dorty, víno jsme dovezli včera, tak doufám, že to bude parádní. Jinak naši kamarádi říkají naší svatbě "fesťák", tak doufám, že to bude zábavnej fesťák. Ženich dneska vyráběl panáka jako směrovku na svatbu :D a fakt se mu povedl. No nic, tak já jdu na ty jsmenovky no :( @barbora_b My jsme zvolili ty dorty, protože jsme všechnu fantazii vypotřebovali na výzdobu :D Takže žádná originalita se nekoná :D
Odpovědět
Přeji nám všem krásný svatební den!! Užijme si ho :)
Odpovědět
rodicum se davaj naky dary? :D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak a je to za námi :-)
Odpovědět
holky, tak jaká byla vaše svatba? Za mě nezapomenutelná a krásná, ale jsem ráda, že už je to za mnou:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hurááá. Zítra budou fotky. už se na ně těším.
Odpovědět
Profilova fotka
tak novomanželky, jak je? Zítra to bude 14 dní od našeho velkého dne :-)
Odpovědět
@ivetaml Je to božííííí.Pořád vzpomínáme na ten náš úžasný den.Holky musím říct že nám to dopadlo lépe než jak jsme si mohli představovat.Lidi se bavili a všichni nám ještě dneska děkují.Na fotky stále čekáme.Budou nejdřív za měsíc.Jinak v pondělí jdeme vyřizovat doklady :-S
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?