Svatba 21.8.2010, zkušenosti nevěst

Profilova fotka
Koho to také čeká 21.8.2010-máme to za pár :-)
Odpovědět
1
2
6
jsoprova : Mě to čeká taky 21.8 :-) Jak jsi daleko s přípravama??? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
To teda máme. :-)
Odpovědět
Holky a jak se těšíte??? Jak jste na tom s přípravama??? Mě chybí pořád ještě sehnat vizážistku :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky,no samozřejmě ještě je potřeba pár věcí doladit,ale poverejšku nejvíc myslím na počasí...odkud holky jste? Já z Mostu a svatbu máme na zámku v Libochovicích. Zítra mám zrovna zkoušku účesu a ve středu líčení. Ještě se chystám do Prahy nakoupit pár dekorací...noooo a ten čas tak letíííí.....napište budu ráda. Ahoj JArka
Odpovědět
jsoprova : Já jsem z Brna a svatbu máme na zámku v Lysicích ;-) Já jdu na zkoušku účesu ve středu a nemám ještě vizážistku, tak jsem z toho na mrtvici :-D Děkoraci už celkem máme, ale budeme ještě dolaďovat a hodně jezdit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
hvězdička: takže taky zámeček :-D tak ať nám to počasí vyjde...věřííím tomu... mě bude líčit známá,uvidím ve středu-já třeba používám pudr-nemám ráda tekutý make-up...takže to jí řeknu..jinak když se mi to nebude zmalouvat tak se nalíčím sama-to mi nedělá problém-ale chci zkusit nějak zajímavě vystínovat oči-to si myslím,že je základ-hezké oči...no a nosím brýle-i když jsem původně chtěla čočky,švagrová mi je i sehnala.ale lidi mě znají s brýlemi,tak jsem si koupila hezké,decentní,s kamínkama :-) tak zkus na internetu nějakou vizážistku..nebo vím,že i Oriflame,Avon líčí....
Odpovědět
jsoprova : Jari já nosila taky x-let brýle, ale co jsem poznala před pár měsícema čočky, tak brýle jen v nutnosti :-D Jsi teda odvážná, když se troufneš namalovat sama...já se moc nemaluju, takže na to bych si asi netroufla, ale když nikoho neseženu, tak asi budu muset...
Odpovědět
Profilova fotka
hvězdička: no já se čoček bojím, prý se pak začne rychleji kazit zrak....já si své 2 dioptrie úspěšně udržuji...a to jsou ještě slabá sklíčka....jinak se líčím denně,jsem kreativní :-) tak to u mě není ani odvaha...normálka :-) stíny+tužka+řasenka+rtěnka+pudr a je to ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
hvězdička: jinak jsem koukala,máš tmavé oči-jseš tam hezky nalíčená-jak máš tu fotku z Futura...tak něco podobného..
Odpovědět
jsoprova : Tak to líčení z Futura se mi vůbec nelíbí...hrozně mě zmalovala a udělala mě tmavší než jsem :-(
Odpovědět
Profilova fotka
já myslela,že to jen tmavě působí :-) taky nejsi zvyklá,tak asi zvol jen decentní líčemé do světla...
Odpovědět
jsoprova : NN jsem zmalovana hrozně :-( Jsem asi o dva tóny tmavší :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Máme to za pár a mě začíná děsit to počasí, oslavu máme naplánovanou jako zahradní slavnost a když jsem včera viděla počasí...
Odpovědět
hh82 : Hele v klidu...nějak to dopadne ;-)
Odpovědět
hvezdicka: ale jak :-N díky za povzbuzení
Odpovědět
hh82 : Dopadne to určitě na jedničku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Z počasí mám taky strach a malování teď taky řeším. Maluje mě kamarádka, co je vyučená kosmetička, zatím mě namalovala moc světle, že jsem měla pocit, že ani nic na těch ořích nemám a teď jsem si prosadila, že mi zkusí kouřové stíny, tak jsem zvědavá. Jinak svatbu máme v Lázních Bohdaneč.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, přidávám se do skupiny. Máme svatbu 21. 8. na Dobříši. Z počasí mám taky strach, nejdřív říkali, že od poloviny srpna mají být letní teploty, ale když to teď vidím... :-| Mám už celkově z té svatby trochu trochu stresy. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Summer: ahooj, tak v Dobříši jsme byli na svatebním květinovém dnu-jako je to tam náááádhernýýý-takže palec nahoru :-) a já prostě věřím,že počasí vyjde a basta fidli...dnes jsem byla na zkoušce účesu-paráda..ve středu líčení....připadám si pořád jak v pohádce...princezna...svatba na zámku....taky si to tak užíváte??? Stresy to nejsou,spíš takový těšení že ani nemůžu usnout :-) Moje svědkyně je zároveň koordinátorka mého DNE,takže o svatební den se už o nic nehodlám starat a budu si jen užívat..organizaci přejela ona a jsem ji vděčná...takže do startu zbývá už jen 12 dnů....
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj nevěsty, my máme svatbu týden po vás a já pevně věřím že vy i my budeme mít hezky!!! nebo aspoň ne celodení slejvák jako tuto sobotu
Odpovědět
Profilova fotka
pellulinka: přesně moje řeč :-) taky si říkám,jakékoliv počaší.jen nééé tohle co bylo v sobotu-u nás to byl celodenní slejvák a když jsem slyšela troubit dvě svatby během dne tak jsem v duchu litovala nevěstu....přece jenom když se člověk ráno probudí a svítí aspon trošku sluníčko tak je hned úsměv na tváři :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jsoprova: přesně, u nás byl taky celodenní slejvák a neskutečnej!Taky sem si říkala že bych to snad obrečela takovýhle počasí..
Odpovědět
Ahojte holky! Přidávám se k Vám, také máme 21.8. svatbu, moc moc se těším, vše už máme téměř zařízené, jen mě trápí a to strašně moc to počasí :-( Mám z něj vážné obavy. Snad se na nás ale sluníčko usměje. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zrovna jsem četla článek, že v srpnu má být uplakané počasí. Prý to bude hodně proměnlivé, např. 2 dny hezky, pak přeháňky... Tak snad nám to vyjde... My už máme taky skoro všechno zařízené, ve čtvrtek jdu na zkoušku líčení, v pondělí na účes. Ještě ale nemám moc představu, co vlastně chci. :-) jsoprova: děkuji. ;-) Taky se mi to na Dobříši moc líbí, hlavně ty zahrady. Ale letošní svatební květinový den se mi moc nelíbil.
Odpovědět
Profilova fotka
Děvčata a já Vám říkám že budeme mít HEZKY 8-) tak se ničeho nebojte.....a když tomu budete věřít,tak to fakt vyjde....hlavně pozitivně
Odpovědět
Ahojky holky, tak jak jdou přípravy??? Já dneska byla objednat dort a kadeřnice měla dovču, tak v pondělí ;-) Jinak sháním ještě vizážistku, tak uvidím kde to dopadne....;-)
Odpovědět
jsoprova : No to se někdo má, když má koordinátorku :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Hlásím že vše probíhá dle plánu :-) užívm si to a můžu říct,že je mám skvělou 3v1 kamarádku...ta je moje svědkyne a koordinátorka...vytiskla jsem ji veškerou organizaci,o co se v ten den bude starat.vlastně to korigovat a já si budu ten DEN D s ženichem jenom užívat a nebudu se fakt o nic starat-teda jenom bavit hosty...vyzdobím si autobus,stoly,udělala jsem plakát,chystáme překvapení pro ženicha-transparent-jelikož si beru šoféra a v jedné písni se zpívá JO RIDIC TEN TVRDEJ CHLEBA MA....tak bude plnit ukol a pak dostane za odměnu tvrdý chléb s překvapením uvnitř :-) taky nacvičujeme s ženichem pěvecké vystoupení pro naše svědky..v autobuse máme nachystaný legrační program..takže já věřím,že tenhle den se bude všem líbit...dnes mě líčila známá-pěkné taky do LILA jako ta naše svatba-dám do ALBA..tak ahoooj děvčata joo a nakonec mi i svědkyně dohodila známou co mi uděla marcipánový svatební dort s Lila růžičkama a to pouze za 600 kč-v cukrárně chtějí až 2.500 kč hrůza a to je mi líto...se to sní raz dva a tolika peněz...jaké máte zkušenosti Vy???
Odpovědět
jsoprova : Teda Jari, ty to máš jak v Ráji :-D Tak to fakt závidím :-)
Odpovědět
Ahojíí holčenky, tak já se tedy zatím vdávat ještě nebudu, ale 21.8. máme výročí, tak jsem se k Vám musela jít podívat :)
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?