Svatba 13.7.2013 - kdo se ten den vdává? :-)

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj holky, kdopak se vdava? Mame zamluveny zamek Berchtold, zbytek zatim v projektove fazi:-) Jak jste na tom vy?:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@krizecek přesně tak.. čas nehraje roli, je to každého věc. Tyto stránky jsou od toho, že třeba poradí, dají nápady a možnosti... myslim já. :) A kde budete mít svatbu?
Odpovědět
taky máme datum 13.7.2013..svatbu sme překládali, měla být už za měsíc.. jinak máme fotografa, protože ten už byl vybraný a představu svatby také :-) @luca_lucky tyhle diskuze, jak dlouho kdo plánuje jsou úplně bezpředmětné, protože každý má přece jiné tempo.. takže je to jedno, hlavní je že si uděláte svatbu jaká se vám bude líbit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tento termín se mi moooc líbí :) Vůbec jsem si ho v kalendáři nevšimla. Chtěli jsme pátek 13.9.2013, ale nakonec jsem se rozhodli pro nějakou sobotu a pak po dalších úvahách nějaký prázdninový termín.. a termín 13.7.2013 splňuje všechny požadavky :) Zkusím ho doma narvhnout :) Jinak jsem koukala, že se tu rozrostla diskuse o tom, že je to plánování nějak do předu - my už také plánujem a to z toho důvodu, že nechceme mít pak na knop a nebo přijít o možnost vybrat si místo na obřad a hostinu, neboť budeme mít větší svatbu a pak je problém vůbec se někam vejít. To je jeden důvod a druhý je, že příští rok bude náročný pro mě i ženicha se školou, oba končíme VŠ - takže psaní bakalářky a učení se na státnice bude dost náročné. A další věc je, že rekonstruujeme dům a potřebujeme trošku kalkulovat a znát rozpočet... :) Toť vše... jinak jsou tu holky, které se budou vdávat třeba až v r. 2014 a pod... prostě jen sbírají inspirace.. :D
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnanevesta to verim:-) nam teda bylo datum celkem fuk, ale je pekny, ze vyslo tak hezky:-) chteli jsme jednu z prvnich sobot v cervenci kvuli pocasi a ejhle - 6.7.2013 - to by bylo taky super, protoze 6+7=13 a pak 13.7.2013:-) tak budeme doufat, ze pocasi bude moudre, jak jsme doufali:-) nejen u nas pristi rok, ale i letos u co nejvetsiho poctu nevest:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@awe1 taky máte krásný termín, my čekali 2 a čtvrt roku od zásnub a už se mooc těšíme, 7 jsou pro nás osudové a mám velkou radost,že to vyšlo jak jsme chtěli :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lilinka89 a tusis kde to budes mit?:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte holky ;-) , tak já se k Vám také přidávám... Měli jsme mít svatbu už letos 12.7.2012 ve 12 hodin, ale bohužel jsme to museli odložit na dobu neurčitou z mnoha důvodů :-( :-( :-( Ale v poslední době už se začínáme zase pomalinku bavit o termínu a oba jsme se shodli na 13.7.2013 :-) Nechci ale už nic uspěchat a rozhodně to nechci brát jako hotovou věc, aby nám do toho zase "náhodou" něco vlezlo! Tak to bylo jen pro začátek ;-) že se k Vám přidávám a abyste věděli jak to je ;-)
Odpovědět
Holky, tak my jsme se s přítelem dohodli taky na termínu 13.7.2013 :) Je to ještě dlouhá doba, ale kamarádka se vdává letos v červnu a ani nevím, jak je možné, že to tak rychle uteklo :) Jinak, mám známou výbornou kartářku a ta .mi říkala, že všem doporučuje svatbu v pátek, že je to tak lepší... Takže Vám holky, které se vdáváte 13.7.2012 gratuluji! :)My se nakonec rozhodli pro sobotu, protože je to taková "klasika" ... :)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, tak se k vám přidávám...taky budeme mít svatbu 13.7.2013 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak zatím mi ani nikdo neodepsal na mail ohledně toho, co je zapotřebí, nezbývá, než tam zajít osobně...
Odpovědět
Profilova fotka
@millin Držím palce, ať to na martice vyjde a je to bez problémů ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak dnes jsem byla v Průhonickém zámku, fakt termínovej masakr, asi se zblázním :-) a dodatečně jsme jeli okouknout i restauračku a byla super, takže v tom máme jasno:-) jdu na rezervaci:-) P.S. prý je to s matrikami v Praze velká sranda, tak já si dám líťo do obálky a lahvinku s sebou a snad mi ten termín přiklepnou :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@claimee Ahoj:-) a kde ve stredoceskem kraji? Ktery smer? Urcite se neco pekneho a vhodneho najde:-) My mame zamek Berchtold, jeste tam na ten den budou chtit jednu svatbu, ktera to u nich bude mit komplet:-D
Odpovědět
Profilova fotka
@claimee Ahojky :-) hurááá, další nevěsta. Jen uvažuj :-) 13.7. je fakt super. Já jsem musela drahého přemlouvat, ale nakonec souhlasil a už máme rezervováno :-D Tak přeju šťastné hledání, určitě něco najdete ;-) My tady máme na obřad taky jen pár míst, takže byla jasná radnice - navíc je hezká :-) A na hostinu už máme jeden super tip, tak snad to klapne :-)
Odpovědět
Ahoj holky, taky s mou drahou polovičkou plánujeme rok 2013, 13.7. je krásný datum, navíc to příznivě vychází na sobotu, no budu o tom uvažovat :) Já spíš řeším místo, chtěli bychom všechno v rámci jednoho areálu (tzn. obřad v nějakém pěkném altánku v zeleni + restauraci a ubytování). S jarem to asi začnem objíždět, horší je, že těch variant ve středočeském kraji asi moc nebude. Tak jsem na nás zvědavá...
Odpovědět
Profilova fotka
@rozzaarka I kuš ty jedna :-p Žádné letadlo s váma nespadne ;-) Neboj svatby se dožiješ :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@awe1 @stastnanevesta vdavat se letos, tak je mi jedno kdy:-) aspon bych se nedesila, ze se svatby nedoziju, protoze s nama spadne letadlo:-D
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnanevesta Děkujeme za pochvalu ;-) Ale tvoje 7.7. je taky super. Vdávat je letos, tak asi jdu do tohohle taky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@millin Viď. Já mám taky plno představ, tak jsem zvědavá, co z toho nakonec vyjde :-D Jinak taky budu postupně nakupovat, protože pak bysme to asi nedali najednou :-/ Zelenkavěbílá bude určitě hezká. Já jsem nejdřív chtěla jednoznačně červeno bílou, ale pak můj drahý příšel ještě s fialovou a tady @rozzaarka mi jí taky navrhla, tak ještě uvidíme, ale fialovou mám moc ráda :-) Pak dej vědět, jestli vám zámek klapnul ju? Držím palce ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@millin Takze taky prazanda:-) my mame zamek Berchtold:-) Pruhonicky zamecek je krasny, jen jsme ho nakonec nechteli, protoze tam je kazdou pul hodinu svatba a leti to tam jak na bezicim pasu. Ale ta terasa, kde to delaji, je nadherna. s vyhledem na ten rybnik... a ty fotky z parku pak musi byt uchvatny:-)
Odpovědět
Profilova fotka
pěkný,my to máme letos 7.7 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nevšimla jsem si roku, jj letos a 13.7. je pátek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@alex85 ty to máš letos ale,ne?
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se to taky líbí!Ale ještě nemáme rezervované a nevím zda to půjde tam kde chceme... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
máte fakt krásný datum, holky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@awe1 Jééé, já mám představ:) ale pomalu už se mi to rýsuje, musím totiž vše pokoupit teď a pak už jen budeme škudlit na hostinu:) zelenkavěbílá...
Odpovědět
Profilova fotka
@rozzaarka Ahojky, no chystáme se tento víkend jít podívat do Průhonického zámku:) snad nám to klapne... hele, jak je to s rezervací termínu, můžu na místě a nebo si musím někam volat??? děkuju:-))
Odpovědět
Ahoj, jsem tu nova..nam se rysuje 13.7.2012 Karlstejn :-). Hrozne jsem se divila proc maji cely den volno a cas si muzeme prej urcit sami, pak mi to doslo :-D! A oba jsme se shodli, ze do toho rozhodne jdeme :-).
Odpovědět
Profilova fotka
@millin jupíí:-) další nevěsta:-) a kdepak to bude?:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@radiik24 Smajlíků jsem si samozřejmě všimla. Můj koment byla taky jen delší poznámka se smajlíkama...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?