@awe1 ahoj, je fakt že to tu nějak nežije poslední dobou.. Tak u nás- Kuba má dneska narozeniny, takže žiju celý den jen tím, v sobotu mám pro něj připravenou oslavu :-)
A ohledně svatby, tam je toho hodně.. Tak bohužel pan starosta u nás, který nás zná od malinka a měl nás oddávat je hodně nemocný, takže to vypadá že nás oddávat nebude, hlavně mu hrozně držíme palce ať se uzdraví, to je hlavní! No,pořád vybíráme oznámení a nemůžeme se dohodnout, navíc jsem včera zjistila že máme málo těch placek místo vývazků :-D
No a focení jsme museli odložit, KUba měl samozřejmě turnaj, takže uvidíme kdy nám to vyjde, snad dostatečně brzo..
Ahoj holky, vítám všechny nové nevěsty, užívejte si přípravy :-) Jaké máte představy holky? :-)
A co je nového u vás kočky? @petaaolivier, @balalin@rozzaarka, @krizecek, @smisek.ivca, @ivik56 a další nevěsty :-)
Loni jsme "trhaly větší rekordy" :-D, nějak se nám to tu teď úplně nehýbe, asi jsme se vykecaly už loni :-)
Ahoj holky :-) koukám, že třináctka je mooc oblíbená, krásné datum jsme si vybraly, že je nás tu tolik 8-)
Jdu se pochlubit co už máme zařízeno, naposledy to byl jen obřad a kadeřník :-N Teď už máme zajištěné i místo hostiny, vizážistku, květiny, fotografa a taky jsme se domluvili se svědky jestli nám to odkývnou, máme zařízený rozvoz na večer a nějaké tipy na auta na cestu. Takže to čeho jsem se bála máme za sebou, teď ještě šaty, oblek, prstýnky a oznámení, ale to myslím tak nespěchá :-)
Takže jsem se hezky vykecala a přeju všem úspěšné přípravy :-D
Ahojky,tak ja se take hlasim mezi nove nevesty ;-) ;-) ;-) Jediny,co zatim mame je termin a to 13.7.2013 na Staromestske radnici ;-) ;-) ;-) A zbytek,tak zatim jen sbiram inspiraci a napady na netu.
Ahoj kočky, tak zítra druhý a doufám poslední pokus o vyzvednutí prstýnků.... Pan majitel nám dal 1000 kč slevu za to, že spletli objednávku, což jsem koukala i s pětistovkou bych byla spokojená... :-)
my 12...13 sme chteli ale jelikoz je to sobota tak bylo par problemu....ale uz mame termin zamluveny uz se resi i hostina...saty si po tomhle vikendu taky budu objednavat pres internet...jen 2 mesice je usiti..a aby neprislo neco hrozivyho..:)a zacnu pomalu resit i prstynky:)
@rozzaarka takto já ne, ale četla jsem si na netu ohledně miminek...koupání, péče o ouška atd.....:) a shlédla videa..a objevilo se tam video i porodu....až mi vžd yukápla szla, jak si pak maminka to své štětíčko přivinula k sobě....:)
@rozzaarka u nás je to půl na půl.....:) ale nějak mi začaly tlouct brutálně hodiny....:) tak uvidíme....:) sice bych chtěla vše popořadě, ale člověk nikdy neví....:)a jak už jsem psala @awe1 u nás je vše jinak....:)
Tak třeba se mimi povede při svatební noci...to by bylo hezké ....:)
@awe1 ty jsi zlatíčko....ale moc tomu nevěřím...ale uvidíme...:) u nás je vždy všelijak jen ne popořadě....:)
Neboj to stihneš...sice s eto blíží, ale ještě je dosti času...už Ti toho moc nezbývá ne?....)