Svatba 13.7.2013 - kdo se ten den vdává? :-)

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj holky, kdopak se vdava? Mame zamluveny zamek Berchtold, zbytek zatim v projektove fazi:-) Jak jste na tom vy?:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@krizecek A tak to potom krátka asi nebyla :-D @rozzaarka já asi nee, děkuji :-) Tak vy obě mizíte jo. No dobře, tak já jdu taky :-D
Odpovědět
@rozzaarka jééé :-)hele pošlu ti do IP číslo na mobil a napiš mi jestli máš nebo ne :-D jedu totiž pryč ..furt nevím jestli i ty modré :-(
Odpovědět
Profilova fotka
chce jeste nekdo neco v Tescu?:-D:-D Jdu @krizecek pro saty:-):-)
Odpovědět
@rozzaarka mi Kuba řekl že se mu závoje nelíbí a že doufá že ho mít nebudu :-D no tak uvidíme
Odpovědět
@rozzaarka @awe1 no já byla v práci od půl 6 :-D tak nevím :-D háčkuje mamka, ona je na tyhle věci expert, takže uvidíme co z toho vypadne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rozzaarka jojo :-) ... Nebuď v šoku ;-) já ještě nevím, spíš to bude podle účesu víš, do některých ho asi nezakomponuju, jinak pokud to půjde, tak chci závoj pod vlasy :-) @krizecek No dobré... odpoledne :-) Ty se máš, takhle krátkou bych chtěla mít v práci taky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@krizecek to mas dobrou pracovni dobu:-) myslela jsem, ze takhle kratce mame jen my ve skolstvi:-):-) a ty je teda hackujes?
Odpovědět
Profilova fotka
@awe1 ty nechces zavoj? jsem v soku:-) aq jak jsi ji nasla? podle jmena?:-)
Odpovědět
@rozzaarka pracuje se na nich hele :-D budou @awe1 jinak dobré "ráno" ženy, já už mám konečně po pracovní době :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rozzaarak já myslím, že ofina nevadí ;-) akorát ten závoj bude asi problém. Já jestli ho budu mít, tak zase jedině pod :-) Hele vidíš, první odlišnost u nás dvou :-D :-D :-D No já jsem to víš FBI, takže jsem hledala :-D a @valiet neodepisuje, asi se nám někam ztratila :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@awe1 jak vis jak vypada?:-) kdyz v tech vycesanych je blby, ze chci zavoj. nechcio ten zavoj pod vlasy, ale nad nima... a to s drdolem nevim nevim:-) a jeste mam ted ofinu:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@valiet A já už asi vím, jak vypadáš ;-) :-) A řekni mi, co ty chceš hubnout :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rozzaarka Ty jo, tak to ti moc sluší ;-) Já myslím, že ty s účesem problém mít nebudeš, půjde jak vyčesaný tak rozpuštěný :-) To je pravda, a pokud bude horko, tak se nebudeš potit v rozpuštěných :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@awe1 ja jsem taky sebekriticka a hodne, ale vim, ze spousta lidi je na tom v mnoha ohledech mnohem hur, tak si vazim toho, co mam:-):-) poslala jsem ti to:-) je fakt, ze od ty doby mam malicko nahore, takze uz nema tak vylezly kosti, ale vycesany uces bych asi jeste mit mohla. hlavne to i bude pohodlny na tancovani. ale je fakt, ze polorozpustene by se mi moc libily:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rozzaarka Už mlčím :-D ale tak já jsem asi hodně sebekritická no... Tak jo, pošli, jsem zvědavka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@valiet Dobré odpoledne :-) Tak teď už tady někde chybí jen tvoje fotečka, třeba jen v albu jako já :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@awe1 oboji:-) nastesti:-) nech toho s tim melounem:-) koukni se do diskuze boubelky xxl a pak si stezuj:-) tim nechci naznacit, ze mam neco proti boubelkam:-) poslu ti fotku svyho ucesu na maturitak, chces?:-)
Odpovědět
@awe1 dobré odpoledne...:)
Odpovědět
Profilova fotka
@rozzaarka Jani klidně bys podle mě mohla mít nějaký drdůlek nebo něco vyšesenáho, jsi drobná a hubeňoučká, tak proč ne. Já a můj "meloun" musíme už vybírat :-D Paní ti určitě poradí ;-) A ta tě bude i česat nebo jen líčit? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@awe1 a jaky uces k memu ksichtu?:-) jeste aby to zas nejak korespondovalo se satickama... pomoooooooc:-):-) pry mi slusi vycesane stazene vlasy, ale ja nevim... nechavam to ted rust, ale asi si necham poradi od pí Miláčkové:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@krizecek Vytvořila jsem album na účesy, tak můžeš mrknout :-) Líbí se mi jich spoustu, ale právě kvůli tomu kulatému obličeji nevím :-| Budu muset něco vyzkoušet u kadeřnice, abych přibližně věděla.
Odpovědět
Profilova fotka
@krizecek Děkuji za pochvalu :-) S tím účesem to beru, dám se nějaké fotky, co se mi líbí jo :-) @rozzaarka Konečně jsem se rozhoupala viď :-D Je fakt, že my dvě to máme obšlápnuté z Facu, ale ostatní jsem trochu ochudila :-D :-D :-D tak jsem to teď pro přátele napravila ;-) Šaty krajkové, jak už ti @krizecek napsala :-D Pořídila jsem si je a jsou fajn, jen vypadat trochu jinak :-D :-D :-D @rozzaarka @krizecek @valiet .... Dobré ráno ženy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@brééé ráááno:-) @krizecek jak jsi rozsekla ty hackovany kratasky?:-)
Odpovědět
@rozzaarka ty bílé krajkové právě z háemka, co jsem tady dávala fotku v nich :-) @awe1 si je nakonec taky pořídila.. korzet mi chce koupit přítel, ale vůbec nevím jestli tenhle obchod u nás tady někde je :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@krizecek ja mam vzdycky obdobi, kdy frci jeden kram. kdysi to byl new yorker a tak pred dvema lety orsay:-) a ted nemam prachy na nakupy, tak dotahavam to, co mam:-D ale jeste paradni maji v beate uhse, to je shop s pradlem a s tim souvisejicimi vecmi a maji tam i super hadriky, teda aspon nekdy:-) rozhodne doporucuju vybrat tam svatebni korzetek pokud mas neco takovyho v planu:-) @awe1 no konecne fotka:-) ja te znam z facebooku, ale jak k tomu prijdou ostatni:-):-) a jaky saty holky? jsem trochu mimo obraz:-)
Odpovědět
@awe1 už jsem se dívala, náhodou jsi hezká holka :-) (no holka, spíše slečna na vdávání) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@krizecek Je to tam :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@krizecek Ok, tak já jednu přidám k tomu tvoření, to je album jen pro přátele :-D a zítra přidám se šatkama :-)
Odpovědět
@awe1 no hoď sem někde fotku, furt nevím jak vypadáš :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@krizecek Ale vypadáš, o dost líp než já, takže vůbec neděkuj ;-) :-) Kdyžtak hodím fotku, ale nesmíte se moc lekat :-D Jojo, v Německu je měli psané i v růžové, ale už nebyli. Tahle barva je hezká :-) Chtěla bych je použít v případě nouze, kdyby náhodou, protože převlíkání neplánuju anebo si je vezmu ráno než se stanu nevěstou :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?