@rozzaarka tak jestli blbé tak bych to úplně neřekla, kdybys měla nějáké jednoduché tak třeba i jo, ale takhle bych si vzala i klidně nějáké dlouhé bílé letní a nebo krátké nějáké společenské :-)
@rozzaarka no ja ji teda přemeřím tu obruč až tam budu mít cestu takže to zatim nech být ale jinak děkuji. Sice nevěsta už nejsi ale tvá rosina tam s tebou nebyla tak je to takova "náhradní svatba" pro ně aby si tě užili jinak bych se bílých nebála zkusím najít jedny co se mi moc líbí ale nejsou čiste bílé
@sarinka88 me to nasi zduvodnovali tak, ze ten den uz nejsem nevesta, tak proc svatebni saty. to uz budu 10 dni vdana... a sla bys fakt do bilych? ja jsem svetla blondyna, tak mam radsi jiny barvy:-) a nebo si nejaky koupim a pak je tu dal prodam...
@rozzaarka to by si byla moc hodna potřebuju asi tak pul metru vysoky a abych ho na 3 kruhove spodnici tak 3x obmotala ale netusim kolik to je ja ji mam u rodicu :(
Holky mam taky dotaz - toho 13. budeme mit raut pro rodinu a kamarady - v jakych byste tam sly satech? Svatebni uz jsou trochu blby, ale nejaky bych mit mela - mam si vzit nejaky decentni bily, nebo je to fuk? klidne poslete obrazky:-) budu rada:-)
@krizecek kdybych si je nekde nechala delat, nedala bych vic nez 20kc za kus... ale to toho moc k sehnani neni:-( ty ceny mi prijdou priserne a prehanane. chapu, ze to neni nejlevnejsi obecne, ale oznamka jsou v prumeru nad 30 kc, coz mi prijde fakt sileny.
@valiet to je hrozné :-( naštěstí takovou rodinu nemáme
včera u babičky začla rodina probírat svatbu, hrozně jsme se nasmáli :-D babička vykládala, jakou měli s dědou před 53 rokama svatbu a pozor, taky spali noc před svatbou doma :-D takže žádné vymoženosti poslední doby :-)
@krizecek jj d ědy dcera,tj.moje milá tětička a její děti = moje sestřenky....děs....
nic si z toho nedělej, kdyb yjste zase v tom bytě nedělal rok nic, tak by vás sousedi polmuivli i tak....na sousedy bych s evyprdla....:)
holky ještě otázka svatební pro všechny- kolik tak plánujete dát za oznámení? bu´dto za jedno nebo celkem (ale to když tak napište i kolik bude kusů).. my se jen tak koukali na ceny prozatím, ale chceme něco originálního..
@valiet bohužel ano, u tebe je mi to moc líto :-(
Fakt to někdo takhle udělal??? no to je šílené :-( Nás už sousedi stačili pomluvit, že jsme teďka v pondělí něco už v kuchyni uklidili a hlavně, že dědovo auto nestojí v garáži tak jak stálo :-D (potřebovali jsme ho posunout kvůli našemu autu, no takže prostě je to fakt veselé někdy).. lidi se nudí
@krizecek pokud jsme to dobře pochopila, tak s eti přihodilo to co mě, teď v srpnu....a to úmrtí dědečka.
Nic si z toho nedělej a hezky si to přředelějte, je lepší to dělat s lákou, než jak tomu bylo u nás, že pár dní po pohřbu všichni vběhli dědovi do bytu a snažili si vybrta to nej....prostě hyenismus...:( ale vy to děláte pro sebe, tak nebuš smutná a ten divný pocit, brzo přejde....uvidíš....:)
@awe1 jeeeeeeeeeeeeee bud enové bydlení? tak to je prima, to zas enevím já....:)
však my už máme naplanávovaný výlet ne?...:) za Mickey Mausem....:DDDD
@awe1@rozzaarka holky děkujem, tak snažili jsme se :-D no nového jinak nemáme asi nic, jen jsem teda od kamarádky a kamaráda, jejichž rodina vyrábí kravaty dostala 6 kravat na svatbu, ještě to musím nafotit :-D
@krizecek Míšo s dědou mě to opravdu moc mrzí, ale babička má pravdu s tím předěláváním. Tak ať vám to alespoň jde podle představ a bez zádrhelů. Hoď nám sem vždycky info, ať víme něco nového :-) Koukala jsem na tu kuchyni a jste šikulové. Taky jsem si myslela, že je nová než jsem si přečetla koment, opravdu moc povedené ;-)
@rozzaarka Zlato ještě vyčkávám. Konečně se povedla registrace, teď už jen vyšpekulovat tu cenu :-) Ale díky moc.
@valiet Tak to je super, neváhejte a jeďte ;-) a pokud je to ta z FBčka, tak okamžitě klikej :-) 11hodin je fakt nálož, ale zase kvůli takové super dovolené se to dá vydržet a letadlo se v pohodě zvládne ;-) Pak dej vědět, až budete mít objednáno :-)
Teda zlata moje, vy mě tak navnadíte na tu exotiku, že bych jela hned teď :-) Já zatím balím kufry "jen" do nového bydlení :-)
@valiet taky jsem si to neumela predstavit bez rodiny a kamaradu a sama nevim, kde se to najednou precvaklo... asi fakt ty jedovaty kecy me proste prehodily na jiny program. Sama tomu nerozumim. :-) Nikdy jsem se nechtela vdavat v zahranici:-) Muj sen byl klasicka ceska svatba s rodinou a prateli, ale co, zmena je zivot:-) Mozna kdyby nemely ty kachny tak blby kecy, ani by me to nenapadlo a planovala bych dal Berchtold...:-)
@krizecek Jeee, Míšo to me mrzi:-( ale neboj, casem to bude lepsi. Vcera jsem psala kamaradce k narozeninam a te pro jistotu na narozky umrela babicka:-( opravdu podzim vam nejak preje:-( Ale neboj, az se vam to zacne rysovat, bude lip a deda by urcite chtel, abyste byli stastni a spokojeni, i kdyz chapu, ze to jeste nejde. Muzete si tam nechat par jeho veci na pamatku a bude porad s vami. Ale to bude i bez veci - ve vasich srdcich:-)
@rozzaarka noooo právě, já si to neumím ani představit.....:) že bych se vdala bez rodiny....:) ale zase by mě to možná vyšlo finačně levněji, než v ČR s pozdějšíma drbama...:)
No tak to já ještě nevím čím letíme, docela se bojím, už te´d...a to letíme až v dubnu....:)
@valiet Emirates:-) diky bohu:-) s nejakymi oman air bych byla mirne receno v pr****:-) pojd taky do exotiky:-) uzijete si to uplne nejvic a kdyz by to ten tvuj milacek chtel, prece nebudes proti, ne?:-) treba mishka by mooooc chtela, ale milacek se chce kvuli rodine drzet doma:-) Tam budes cely den se svym vyvoleny, vsichni te budou obskakovat, budete to mit nadherne, romanticke, soukrome...:-):-)
Ale je to samozrejme na vas, co vam vyhovuje a co se vam libi:-) sama jsem ze sebe v soku, protoze pred mesicem bych na tohle nekyvla ani omylem:-) nejak jsem k tomu dozrala:-)
holky tak máme za sebou momentálně spíše než řešení svatby počátek předělávání bydlení po dědovi :-(docela už z toho máme i radost, ale pořád je to takový divný pocit :-( Sama babička ale řekla, že prostě buď začneme hned, nebo nikdy.. zatím teda spíše řešíme bydlení, ze svatby momentálně jaksi sešlo, ale jen do ledna :-D
Pokud se chcete podívat jak pokračujem s kuchyní, tak můžete tady: (album je jen pro přátele)
http://www.modrastrecha.cz/fotoblog/k...
zatím jen prozatimní, později chceme kuchyň jinde v domě...
@rozzaarka správný přístup...:) třeba mě tí taky nakonec přemluvíte ke svatbě v exotice...:)
juuuu tak to je bomba....to se nestihneš bát, ikdyž já bych se během filmů stihla všechni připouštět...:) hlavně se nedívej na katastrofické filmy o letadlech...a s kým letíte? myslím jakou linkou...:)
@valiet neboj, nenechame:-) bude to naprosto bozi a uzasny:-) nemuzu se dockat:-) bude to tak bajecny...:-) hlavne si to uzijeme jen a jen spolu, vsichni budou mili a budou nam to prat a ne jako ty cesky slepice pomlouvat vsechno:-) (sorry holky:-))dneska jsme koukala, ze tam poletime 777-300 a tam ma kazde sedadlo svoji obrazovku, je tam 600 filmu, muzika, radia, hry...:-) takze to utece:-) snad:-) treba se ani nestihnu bat, ze to spadne:-)