@ayenkas Já jsem o příchuti nepřemýšlela. Ovoce mi cukrářka rozmluvila, že pokud chceme třípatrový dort, tak by s tím ovocem měl špatnou stabilitu, jelikož to ovoce poušti vodu a mohl by se zbortit :-D takže to jsme vypustili. Určitě chceme lehký, né žádný tuhý máslový krém. Potažený bude fondánem.. ;-) možna ti poradí přímo cukrářka...
tak se přidávám na 1.9. ale zařízeno nemám ještě vlastně nic :( jen místo obřadu a fotografku a to je vše... teď hledám místo na hostinu, ale zatim nic moc
Ahoj, tak se taky přidávám na 1.9. Zatím máme zařízenou matriku, místo na obřad i místo na hostinu a na raut, a kapelu. Prstýnky jsme si byli vyzvednout teď v sobotu a jsem z nich nadšená :-) Oznámení asi budu dělat sama, dorty mi bude dělat kamarádka a koláčky necháme upéct v pekárně (už máme objednaný vzorek). Fotit bude kamarád fotograf. Šaty mám zatím vybrané ve 3 salonech a nějak se nemůžu rozhodnout :-(
Brát se budeme přímo v areálu parkhotelu, kde bude i raut a hostina, protože se děsím představy organizování přepravy cca 70ti lidí odkukoliv kamkoliv :-D
Ahojky, taky se přidávám do diskuse na 1.9....my už toho máme zařízeno hodně...plánujeme už dlouho a vyhovuje mi, že to vše řešíme postupně..už jsem dokonce rozdali i oznámení:-)))...jen teď sháním botičky a to je docela problém:-(((
Ahoj,
máme se brát v Zaječí (kousek od Hustopečí) na zahradě, nejsme místní, je tam někde dobrý cukrář a květinář?Mám na mysli Hustopeče, Rakvce, Bílovice, Podivín, atd.
Díky za pomoc, v okolí ještě nikoho neznáme, jsme tam nové "náplavy" z Brna.
Ahoj holky, i u nas to vypukne 01/09/2012 v 13h. Vzhledem k tomu, ze zijeme v zahranici, tak spise vyckavam, az v polovine cervence dorazime domu a ja to roztocim :-D V dubnu jsem si - pod pohruzkou zenske ze salonu, ktera mi rekla, ze objednavat saty v dubnu na zari je uz temer za pet dvanact!!! - zarezervovala saty (jsou krasne, netradicni, ale po te dobe mam pochybnosti a stve mne, ze si nemuzu do salonu zajet se presvedcit, zda to byla sparvna nebo nespravna volba. Navic ted se mi libi i neoc jineho. No uvidime, jak se nakonec rozhodnu), domluvili jsme matriku, misto obradu i hostiny. Pritel si koupil dva obleky, takze muzeme vybirat, ted jsme se rozhodli pro prstynky, ktere pristi tyden objedname, svedkyne potvrzeny, oznameni jsem udelala sama, vyvazky udelam tento vikend, uces vybran, hudba na obrad vybrana, dorty i kolace domluvene. Porod budou boty, neb mam 42 :-D Ale nechci typicke svatebni, tak snad na neco narazim. Ted uz ani po tom vyctu nevim, co je jeste vsechno treba :-)
taky se přidávám, nemám zatím nic kromě zamluveného obřadu a předjednané místo na raut. chceme svatbu odpoledne, tak klasická hostina nebude. lehce propadám panice, protože nevím, čím začít a 100dní se mi zdá hrozně málo
ahojky holky, tak se k vám taky přidávám... my máme domluvený obřad, hostinu, hudbu,fotografa, já už jsem si sehnala šaty, boty, přítel už má oblek a boty, ale nemá košili a kravatu... kosmetičku a kadeřnici jsem pořešila včera... cukrové je objednané, teď jen ještě dort pořešit... zítra se chceme jít kuknout na prstýnky, tak snad něco vybereme... jdn ještě nemám eoznámení.. pořád nějak není čas... chtěli jsme ho udělat z fotečky, ale nějak žádnou nemáme.. tak jsem zvědavá jak to s námi dopadne :-)
@21deni boticky jou problem, já sháněla víc jak 3 mesice, pak jsem se na to vykaslala a do dvou tydnu jsem je měla doma:-) jak přestanes hledat tak najdes hned;-)
@janinka186
Ahoj,
ne, budeme mít svatbu na zahradě u domu - U Kapličky mají dost plno a taky poněkud draho..nicméně je to kousek. Potřebuju něco rozumného a pidisvatbu :-D zatím tam nikoho neznáme, teprve se stěhujeme..
@laduna2010 chápu, nám se to tam dost líbilo, ale nakonec zvítězilo neco jiného... Na Jižní Moravě je krasne, taky se tam budeme stehovat, teda přítel uz tam bydlí. Ale jak se ptala na cukráře nebo květiny tak to neporadim, já jsemz Olomouce tak všechno zarizuji od tud. Dort nám pece budoucí svagrova a cukroví znama :-)
janinka186 tak botičky už jsem sehnala:-))...koupila jsem je tady na bazárku a jsou úžasné, jen jsou mi trošku větší, ale vložka do špičky to vyřešila:-) :-)
@laduna2010 Dobrá cukrářka je prý paní Hladůvková z Morkůvek, ale kontakt na ni bohužel nemám. My se budeme brát ve Valticích, ačkoliv bydlíme úplně jinde...jen pár zastávek vlakem od Zaječí. taky budeme mít pidi svatbu a už se docela těším.
Ahojky budoucí ženy ;-) Taky jsme se do toho rozhodli prásknout 1.9. a už se strašně těším. Jsem ráda že něco, jako je tento web existuje. Vyčetla jsem spoustu vychytávek, ale taky se pořád jen zvyšuje rozpočet :-N Doufám, že se nám vydaří počásko a bude to nejlepší párty mého života :-D Přeju vám pevný nervy a ať všechno dobře dopadne. Jestli budu mít taky nějakou vychytávku, určo to sem písnu ;-)
Tak nám bohužel padlo místo na obřad i oslavu a já teď narychlo sháním nové :-( Vzhledem k tomu, že jsou 3 měsíce do svatby, plánujeme 60 lidí i se spaním a rozpočet je pevně určený, tak je to docela problém. Zatím mám rozjednaný krásný penzion 160km od původního místa svatby. Holky držte mi palce :-D
@adelfina Jo moře času :-D Bohužel v tomhle termínu jsem všechny cenově přijatelné větší penziony nebo hotely už plné...... nebo mám aspoň ten pocit :-|
Děkuji za držení palců ;-)
@karawella Hm, je fakt, že s tím ubytování je to problém. Jakmile se začnou blížit prázdniny, je hned všechno obsazené. My si naštěstí ubytování zamluvili už minulý měsíc, ale i tak to blo na těsno...Hodně ale záleží i na oblasti, kde se ubytujete...
@lennii my měli místo i ubytování zamluvené už od února. Jenže v posledních dvou týdnech nám paní ředitelka začala dost měnit podmínky a nás už to přestalo bavit. Nechci nějaká další nepříjemná překvapení třeba 14 dní před termínem, takže jsme se rozhodli přesunout celou svatbu jinam. Momentálně to vypadá, že místo u Tábora se budeme brát u Domažlic :-D
@karawella To je jasné, jistota je jistota. Ti provozní a vůbec majitelé restaurací a penzionů někdy pěkně zneužívají i využívají situace, když se jedná o svatbu... ]-(
@lennii to máš pravdu. Mě přijde většina věcí na svatbu vcelku předražené a to jen proto, že je to na svatbu. S tím asi nic neuděláme :-D
@karawella taky držím palce, ať najdete podle vašich představ ;-)
Dobrý večer nevěsty :-)
ráda bych Vám nabídla možnost koupit víno i minivínko přímo od vinaře - a to i s etiketou dle Vašeho přání - pokud máte zájem, mrkněte k nám na profil a do fotobloku. Pokud máte víno a dáreček vyřešen - přejeme krásně prožitý Váš den D a mnoho štěstí v manželství :-)
Tak svatbu mám kompletně přesunutou. Díky za držení palců :-D
Chtěla jsem se vdávat u Tábora a mít svatbu přímo v areálu hotelu, aby nebyly přejezdy. Nakonec se budeme brát na radnici v Domažlicích a přejezd přeci jen bude. Ale zaplať pánbuh jen 4km :-D
Místo echt skoro jihočeské veselky budu mít pravou chodskou svatbu. Raut budeme mít na Chodské chalupě, kousek od pomníku Koziny a přímo před restaurací je socha chodského psa v nadživotní velikosti :-D
Ale musím říct, že jsme si tou změnou rozhodně polepšili !!! 8-) Je to o několik tříd lepší než areál, který jsme měli vybraný původně.
Dobrý den, právě se mi uvolnil termín 1.9.2012 z důvodu neseriózního jednání zákazníka, který měl termín zamluven. Další poptávky jsem pochopitelně odříkal :-( Kdyby měl někdo zájem mít na svatbě 1.9.2012 kvalitního DJ a chtěl se domluvit, kontaktujte mě prosím e-mailem (najdete v mém profilu) a já Vám zašlu podrobnější informace.