Už máme doma konečně video - svatební dar od kamarádů a je nádherný x-) Hrozně moc si s tím vyhráli a dokonce jeden klip udělali na způsob "Na vlastní oči" - holky já brečela smíchy :-D :-D :-D
zuhur: pardon, jsem se nejak uklikla - no to je super!!!!!!!!!!!!!!! To mas ale sikovne kamarady!!!!!!!! My mame uz taky profi video, taky od pana Bystrone, co nas fotil, je to formou videoklipů s hudbou a mluvi se tam vlastne jen u slibu v kostele a pak proslov svědkové - švagrové, který byl prostě originální (brečela a smála se u toho , no to byste musely videt :-D :-D ) ale libi se nam to moc!
Co u vas jinak holky noveho? My se chystame vzit si pujcku, asi 200 tis. a dodelat bydleni, plus pokoj pro mimise - v jednom volnem pokoji mame prave PC a spoustu veci na zemi, neni to kam davat! :-S tak dodelat skrine, nekde i stropy znova udelat. no proste jeste spoustu prace na bytečku.
evita u nás přestavba v plném proudu, vybírám barvy na zdi - je to fuška:-) o soustě věcí na zemi mi ani nemluv, to mám už přes rok, už aby bylo bydlení hotové a mohli jsme se stěhovat
holky, tak to my dneska bouráme díru na okno v mikrokuchyni a zítra ho tam budeme dávat :-D
a máme taky obývák-skladiště a tam čekají další krásná dubová okna na výměnu, snad to stihneme postupně doí srpna, abychom mohli dělat fasádu a zateplit...
u nás je to stále spíš ještě ve fázi hrubé stavby, ale už jen odělávají takové maličkosti, jak zadělat díry, dosádráčovat trámy, v koupelně ještě budou bourat topení:-( dali ho tam blbě, nevešla by se nám tam pračka; v našem bytě je dobrý, ale dost pomalý obkladač, takže koupelna je jen jedna; v maličký je jen natrřená penetrace, jinak nic a to by ještě měly být hotový obklady v kuchyni, podlahy taky nejsou.. je toho ještě moc
lea: ale ty návrhy koupelen máš užásný, my máme obklady ,,bambusový" na wc a je to super, jen máme trošku jiný :-) a dneska boráme okno, foto na střeše :-D
nat - no však to byla láska na první pohled, jak jsem je uviděla, tak mi bylo jasný, co bude v koupelně, měli tolik variací, že jsem si řekla, že ty naše budou každá jiná vč. záchodu:-D
jinak jak tak koukám na vás - tak to je samá díra do baráku:-D ale bude to supr;-)
lea: no jo no, díry, ty já umím :-D :-D :-D
naše patro je až na výměnu oken kompletní, to je pohoda, horší je, že dole nás to čeká komplet i se změnama dispozice, takže kanalizace, rozvody, elektřina a už v tom musíme bydlet... :-p
ale až to bude, tak to bude krásné x-)
no to nezávidím, že už v tom musíte bydlet, to my se radši ještě dva měsíce budem mačkat v 1+kk, než to bude na nastěhování; ale už oba netrpělivě fňukáme "už aby to bylo":-D
zuhur: tak já už tu fotoknihu v tom Happy Fotu udelalal a rovnou i objednala - 2 x - pro naše rodiče. Pokud to bude super, objednáme si to i pro sebe. Jsem moc zvědavá!
lea: tak my s manželem jsme celkem v pohodě, naše patro už je prakticky hotový, ale naši jsou v přízemí a jsou tam společné prostory...
bohužel udělat to tak, že by se to opravilo a pak se přestěhovat nešlo... už to spravujeme třetí rok... :-p :-N :-D
ale taky se dočkáme :-)
evita: určitě pak dej vědět! Já dostala o víkendu od babičky zase za uši, že ona ještě nemá fotky a jak k tomu přijde, když měla sraz z měšťanky a nemohla jim tam nic pořádně ukázat :-D :-D
leawil: neboj, babi fotky viděla a vůbec všichni - dneska už má net každý... a teď si na ně tak rok nevzpomene - než půjde na další sraz z měšťanky :-D
leawil: jooo? ty to chystáš i pro moji babi? :-D protože já si moc nejsem jistá, kdy se k tomu dokopu... no snad na sraz příští rok už to pro babi mít budu 8-)
Tak knihy máme doma :-) a vypadá to super! Máme tu z happy fota 24 stran a je to sice strasne tenoucke, ale vypada to skvele.
Mozna kdybych si dala vice casu, mohla jsem domyslet i nejake texty, ale celkem jsem na to spěchala, takže tam jsou jen fotky a par nadpisu.
Tak doporučuju, akorat lepsi si vyčíhnout nejakou slevu, pac to bylo drahé jak cip. :-S ;-) :-) :-D
evita: no já si stihla prográmek na vytváření fotoknih z fotoskoda a počítač to vyhodnotil jako jeden velký vir se snahou se několikrát nabourat do registrů... čekám, že mě správce uškrtí, až to zjistí :-( taxem zvědavá, jak to vůbec udělám...
nazdáááárek mladé paní ;-) :-)
tak už jsem zpátky od moře, jé tam bylo krásně, hned bych tam jela znova :-D
koukám, že s fotoknihou od happy fota je evita spokojená, to mě teď čeká doobjednání hromady fotek ze svatby pro rodinu, tak už se v nich zase pihňám, ale fotoknihu zatím necháváme být, spíš uvidíme, jestli bysme si neudělali nějakou menší pro sebe a nepřidali tam i fotečky ze svatebky, že by to bylo docela zajímavý....
jojo, bydlení jsou starosti...my zatím bydlíme v klídku v udělaném bytečku, ale začíná se nám rýsovat stavění (už máme souhlas na sítě) tak asi naklušeme za projektantem, co budem dělat dál ;-) ale toho šílený zařizování se docela děsím, jak to tu popisujete :-p
to mě zítra čeká dát instrukce vodařům, kam narvat sprchy, ve středu malířům vysvětlit své barevné nesmysly - asi noční můra pro každého malíře:-D no jsem zvědavá; před víkendem se mi dostaly do ruky asi poseldní fotky ze svatby, tak zkusím zas trochu obměnit album, strejdovi se některé záběry povedly