Nevěsty z Mostu 2009. Kdo se hlásí?

Profilova fotka
Ahoj holky:) Tak kdo se hlásí na rok 2009?
Odpovědět
1
2
51
Profilova fotka
Hned bych si to zopakovala :-D :-D :-D . Ale už je po :-(
Odpovědět
Ahoj Grafko, tak se hlásím do spolku, na 13. června :-D jsem také z Mostu, je nás tu více, snad tu holky zavítají :-D Kdy se vdáváš ty a kde to máte? Mrknu do tvého albíčka, ale nyní nemám čas :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Kimby :) tak to jsem ráda, že v tom nelítám sama:) máme to 8.8. od 10:00hod v Děkanském kostele :) copak už máš vše vyběháno a připraveno??:) já to teď flákám :)
Odpovědět
Grafi, i já to nyní flákám, jsou trošku jiné starosti :-) My to budeme mít u kostela, ale v té kapli Sv.Ducha, 13. června od 13 hod :-D Šatičky mám z Delty a jsem moc spokojena, oblek pro ženicha koupen v Praze u Blažka, hostinu zarezervovanou Na Resslu, fotografku a DJ zamluveného, prstýnky se nám právě vyrábí :-) to je tak vše :-) barvu svatbičky jsme si vybrali bílo-champagne, takže nyní, je-li čas, pokukuji spíše po dekoracích a jiných blbostinkách :-) Co nemám vyřešeno je kamera... Ozvu se večer, musíme jít nakoupit :-p A co už máš či nemáš ty?
Odpovědět
Profilova fotka
kimby :)))) tak to jsi šikulka! máme zamluven termín, varhany, konání hostiny, kameramana :))) jinak nic, šaty si chci obuednat z ebay.com a ženich si oblek zapůjčí :) prstýnky ještě nemáme ani vybrané :) zveme jen rodinu což je 50 lidí ostatním zašleme, že jsme svoji :) pozvánky a oznámení si navrhnu sama, jelikož mám uměleckou školu tak by bylo trapné abych to flákala: ))) těším se na naše dětičky, vyvdám si 7letého syna (nežije s námi) a já mám 16-ti měsíční dcerku :) tak jsem zvědavá jak to zvládneme :) nicméně čas se krátí a plány stojí :) máte taky děti_? jinak kapli jsem viděla vyzdobenou a je také nádherná!!
Odpovědět
Ahojte holky, taky se hlásím. My 6.6.09 :-D . Já mám taky šatičky z Delty, ta nová kolekce je nádherná a cena taky. Byla jsem v salonech i v Praze a minulý týden v Hradci na služebce a ty samé, co já mám za 7500 tam mají za 14900!!! Myslela jsem, že mě vomejou když jsem to viděla. Jinak obřad máme na zahradě a domluvili jsme si oddávajícího, oznámení vybereme po vánocích a prstýnky taky. Asi Retofy, ty jsou nádherné. V Deltě je na ně 10% sleva když tam mám šaty. Cukroví objednáme v pekárně Petra, minulý rok tam měla kamarádka a byla spokojená. Hostinu ještě zvažujeme, ale asi vyhraje zahradní párty. Naši sice pořád straší s počasím, ale já věřím, že bude KRÁSNĚ :-D , vždyť to bude můj svatební den!
Odpovědět
Ahoj, tak se hlásím též. My 27.06.2009 ve 13h na Hněvíně, budeme tam mít vše obřad, focení, hostina i následná party. Šatičky mám zamluvené z Delty z nové kolekce, domluvenou fotografku, kameru, kapelu. Oblek si ženich půjčí. Šatičky pro naší 3letou dcerku koupené. Oznámení ve vývoji. Prstýnky necháme po novém roce udělat v Teplicích ve zlatnictví. Koláčky upečem. Dort objednám v Teplicích v cukrárně U Bena. To je zatím vše. Jinak zbytek budem řešit po novém roce. Bude schůzka s provozním hradu kvůli jídlu a pití na hostině, rozhodnem jestli v partystanu nebo v salonku, jaká výzdoba atd. Já jsem pro salonek, přítel pro stan, ale já počasí nevěřím...bude to těžké rozhodování. Ahoj Kimby ;-) :-D
Odpovědět
Ahoj Andru,jako kdybych tě znala :-D Grafi, tak my dětičky nemáme, ani nevyvdáme, ale snad brzy po svatbě přijdou vlastní x-) Šatičky mám z Delty, kolekce letošní 08, cena 5 500kč. MP si oblek koupil nyní v Praze u Blažka, v akci za 4 990kč. Fotografku mám stejnou jako Andru, máme DJ, prstýnky se vyrábí, nemám pro změnu vyřešenou kameru. Dortíky a jiné přemýšlím nad mosteckou Petrou nebo na proti cukrárně Petra je nová restaurace, kavárna nebo jak to nazvat a pečou dle přání na svatby...ovšem nemám odzkoušené, od výrobny Petra ano a výtečné! Grafi, tak z Mostečanek budeš asi poslední na řadě..8.8. :-) Kde máte hostinu? Ta "naše" kaple celou zimu bude procházet rekontrukcí, takže bude hezká, ne že by nebyla i nyní, ale.. :-) mě se více chtělo do kostela, ale po celkovém kompromisu padla volba na kostelík-kapli. Navíc nás je 34 lidí, což je dostačující, ovšem fotečky chceme i v kostele a okolí tohoto místa, je tam krásně! Raduš, to si piš, že bude krásně, celý červen bude krásný, my si přeci špatné počasí ani nemůžeme připouštět :-D Zahradní párty? Ty vado, máte velkou zahradu? My máme zamluvený Ressl. Vy už víte, kdo vás bude oddávat? My jsme si zamluvili i oddávajícího, z těch co jsou na seznamu na toto období jsme požádali jednoho. Jsou s ním lidi nejvíce spokojeni :-) a vyšel nám vstříc.
Odpovědět
Profilova fotka
teda holky mám co dohánět :-D :-D hostinu budeme mít v jedné firmě, šatičky se mi líbí každý den jiné :) dortíky a ostatní sladkosti napečou známé :-D nějak mi nedochází že bych mohla začít něco dělat :) a jinak už se těšíte že nemůžete spát? jak to máte s líbánkama? Jakožto novomanžele chceme odjet buď tentýž večer nebo druhý den ráno :) děti zůstanou doma s babičkama :)
Odpovědět
Grafka, já teda období co jsem nemohla usnout kvůli svatbě mám za sebou, ale to bylo někdy hned po tom co jsme si zamluvili termín a začla jsem to nejdůležitější zařizovat...teď už zase spím v klidu, ale ten neklid určo brzo přijde :-D Líbánky ma na starost přítel jako překvapení...ale zatím to neřeší, on má na vše vždy spoustu času, ale pojedem bez Adí, asi jen na týden někam do tepla, nebo pojedem s Adí na 14dní...to se ještě uvidí. Ale hned ten den večer nebo druhý den to určitě né, možná až po týdnu..... Kimby zdravím tě :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj nevěsty, tak Vám přeji hodně štěstí a pevné nervíky. My začínali s přípravami v listopadu, ale to jen vybráním šatiček a místa hostiny. V lednu jsem pak měla státnice a pořádně to začalo až v únoru a svatba byla v dubnu. Byla jsem na Resslu, když měli vyzdobený salónek, bylo to moc krásný a pro 30 lidí tak akorát, víc bych si tam už nedovedla představit. Prý dělají svatby i v té stodole, to může být taky moc hezký, jen pozor, je to nekuřácký prostor. Já bych si na červen vybrala ten stan, ale je pravda, že nemůžeš vědět, jaké bude počasí. Jen do zahradní párty bych asi nešla, to by pak byly hrozné nervy, jak to počasí dopadne. Jinak prstýnky máme od retofy a jsou opravdu krásné a stále stejné ;-) Na líbánky jsme jeli 5 dní po svatbě a můžu jen doporučit, prostě si ty krásný chvíle hned prodloužíte a jsou to opravdu líbánky :-) Tak příjemné plánování. x-)
Odpovědět
Článek se načítá
Jirinko, hezky jsi to napsala :-) mě se nějaké šílenství zatím vyhýbá, řešíme si postupně v klidu, ale sny už nějaké přišly, spíše fakt hodně legrační :-D spíše nás to baví a těšíme se :-) Máme to na Resslu a je nás 34 a právě si myslíme, že je to akorát, v té stodole to je až tak pro 60-100lidí říkal majitel. Je to celkově nekuřácká restaurace a jen dobře, nejsme kuřáci, nenávidíme to a na naší svatbě budou pouze 4 kuřáci a ti vědí, kam budou smět :-) Obřad máme zařízen v Kapli a pak se pěkně na Ressl projedeme v koloně :-) též jsme mohli mít obřad ve stanu, přímo na Resslu a je to moc moc krásné, ale zavrhli jsme to právě proto, že se chceme projet a také Kaple je prostě Kaple. Počasíčku věřím :-) musím :-) Ale nad čím jsme zatím nepřemýšleli, jsou líbánky, asi jak píšete je nejlepší vyrazit pár dní po svatbě a ty chvíle si fakt vychutnat :-) Slavko....stejně to uteče viď? Plánuješ plánuješ a pak šup a je tu manželství, ale já se na manželství stejně těším, ne že bych něco očekávala, jako že změny ve vztahu, to právě naopak, doufám, že to zůstane tak, jako dosud :-) ale prostě....že se posune zase život o kousek dál :-) Holky, hezký advent :-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kimby, já si to taky moc užívala. Manžílkova rodina si myslela, že všechno moc řeším, plánuju, ale nechápali, že si to spíš užívám a baví mě to. S tou nekuřáckou svatbou je to lepší, je pak moc lidí na malém prostoru a to není dobře. Manžílkovi zakouřený prostředí nedělá vůbec dobře, takže u nás také kuřáci museli ven nebo do "předsíně". Nejdříve se jim to nezdálo a pak si tam kuřáci pěkně pokecali ;-) Já si zatím manželství užívám a je hezký, že můžu říct, že už jsem paní :-) No a teď už nás čeká miminko ;-) Mějte se hezky a také přeji hezkou předvánoční atmosféru.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Slavi, také se těším, až se na to...fotky, video, budeme poté zpětně koukat :-D a dokonce co třeba po 20letech a nebo až to jednou uvidí naše děti a budou říkat, mami prosím tě, co jsi to měla na sobě a tati, co ty vlasy, ten účes atd :-D to teprve bude :-)
Odpovědět
Kimby taky se mi zatím vyhýbá svatební šílenství, mám fofr v práci před koncem roku, tak nemám čas na to myslet. Ale v lednu na to vlítneme, objednáme prstýnky a oznámení, ale domluvili jsme se, že všechny přípravy budou v klidu a pohodě. Neděláme žádnou velkou svatbu, tak si myslím, že se to zvládne. Jo a oddávající je pro mě prý překvapení, to domlouvá můj miláček...
Odpovědět
Raduš, také jsme se takto domluvili, tak jsem na to zvědavá :-D četla jsem, jak před svatbou přijdou "hádky" spíše dohady, ale za to může stres, nervozita, ale po obřadu je to pryč, jak mávnutím kouzelného proutku :-) tak uvidíme, co si řekneme po svatbě :-D také neděláme velikou svatbu, proto si myslím, že by to mohlo proběhnout, myslím i ty přípravy v poklidu, proto jsme se rozhodli pro včasnou přípravu, postupně a před svatbou věřím v klid :-) Oddávající bude překvápko od miláčka? to je hezké, my jsme pro změnu požádali jednoho oddávajícího, o kterého jsme stáli, že stojíme jen o něj a on souhlasil, proto máme radost oba :-) Raduš a kde v Lounech to máte? Já mám Louny docela ráda, líbí se mi tam. Jezdíme přes ně k babičce a dědovi (bydlí kousek od Loun). My též chtěli 6. června, ale bohužel to nevyšlo, byli lidi rychlejší, tak jsme řekli, nevadí, týden na to bude volno a šli jsme do toho datumu, my věříme ve šťastnou 13ctku :-D a nejsme sami :-D pěkný večer všem x-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahojkyy holky, tak se tu hlásím mezi Vás, čeká mě to 8. 8. 2009 ve 12.30, byla bych ráda, kdyby jste mi poradili s nějakým svatebním salonem. Cokoliv ohledně svatby uvítam. :-)
Odpovědět
Lien82: Do včerejška jsem si myslela že nejlepší v Mostě je salon Delta pod výborem, ale musím říct, poprvý jsem byla v salonu ASAS s kámoškou co se bude vdávat a výběr krásných a levných šatů lepší než pod výborem....dvoje šaty, který nám oběma hnedle padly do oka jsou právě z Asasu a byla tam moc milá paní, ochotná odzkoušet na kámošce cokoliv:-) a ještě jedna rada, do Květuše raději ani nechodit, modely z roku raz dva a hrozný ženský:-)
Odpovědět
Plami, nebudeš tomu věřit, ale také jsem si myslela, že nejlepší je Delta, ano jsou tam nádherné šaty, ale i Asas stojí min za návštěvu, je škoda, že je trochu z ruky a stranou centra...malá reklama...ale pani je mooc ochotná a jsem s ni domluvena na zkoušku:-) Lien, takže doporučuji tu Deltu pod MÚ a ASAS:-) a jelikož to budeme mít před vámi...budeš dossst informovanám, to se neboj :-)
Odpovědět
Lien a kde to vše máte?
Odpovědět
jste mě zmátli :-D diskuze Most Hněvín a nyní tato..tak jsem nevěděla, kde jsem :-D toto je aktuální....
Odpovědět
Tak děvčata kde budete keckat, tady nebo na Svatba Most - hrad Hněvín? Tím pádem sem nepatřím, protože jsem z Teplicka, jen svatbu budeme mít v Mostě :-D :-D tak vám nevím...
Odpovědět
Andru...budeme tady? No a, že jsi z Teplic, ale svatba je v Mostě a to je nej :-) není toho tady tolik popsané....co?
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky....Pavlí až půjdeš do toho asasu tak dej vědět jak si tam dopadla, se šatama jsme na tom podobně :-) skáknem se tam mrknout na pánský oblek a tak ale šaty ještě uvidím... koukala jsem na jejich stránky a mají toho tam hodně takže tam určo zavítám jinak souhlasím, že budem tady ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, koukám že jste v jiné místnosti, tak do toho salonu jdu zítra ve 12, moc se tam těšim, jsem moc zvědavá, jak to bude probíhát, ségra jde se mnou, aby to vše zdokumentovala, chceme aby na to jukla i mamka, která s náma nemůže jít. Četla jsem tu o tom salonu Asas, koukala jsem na stránky, ale nenašla jsem tam žádné ukázky šatů, jen kacání, asi jsem byla na špatných stránkách :-(
Odpovědět
Lien...v tom Asasu na webu...až dole na liště je fotogalerie....a pak dáš čeho....je tam ukázka šatů, prý jich mají mnohem více
Odpovědět
Profilova fotka
Kimby, děkuju moc, už jsem to našla, je možné, že se do něj taky skočím podívat. :-)
Odpovědět
Ahoj holky, my jsme byli s přítelem v Asasu dneska. Paní je fakt ochotná, super. Vybrali jsme oznamka, pozvánky na hostinu a jmenovky a přitel má už i oblek (1800 půjčovný) a rovnou si tam koupil i boty (světlý ke světlýmu obleku), vázanku a kravatu a ještě ozdoby na auta a vývazky. Já se s paní taky ještě dohodnu na termínu zkoušky šatů, chci si je nechat sice ušít, ale musím vyzkoušet jaký střih mi sedí - paní mi to nabídla sama, že si mohu u nich vyzkoušet. Na mě prý je výběr dobrý (velikost tak 42, 44 jak co, takže nejsem žádná křehotinka 8-)
Odpovědět
1
2
51
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?